
جام جم آنلاين: چند سالي است كه نسل جديدي از قندهاي حبهاي وارد بازار شده است. قند حبهاي خرما، نعنا، زعفران، دارچين، ليمو عماني و ميوهاي از جمله قندهاي طعمداري است كه به دليل تنوع در مزه و رنگ، نظر بسياري از افراد را به خود جلب كرده است.
اين قندها بنا به ادعاي عرضهكنندگان آن خواص مختلف تغذيهاي، رژيمي و حتي درماني دارد، اما براستي قندهاي طعمدار خاصيت دارد؟ آيا قند حبه خرما رژيمي است؟ مضرات اين قندها چه ميزان است؟
قندهايي با طعم اسانس
قندهايي كه اين روزها به صورت فلهاي و خارج از نظارت تهيه ميشود، اغلب حاوي رنگ و اسانس است. پايه اصلي قندهاي طعمدار مانند قند سفيد حبه از شيرابه نيشكر و چغندر قند پس از طي مراحلي استخراج شده و تنها تفاوت آن با قند سفيد در مواد يا تركيباتي است كه بهعنوان طعم و رنگ به آن افزوده ميشود. حال اگر رنگ و اسانس اضافه شده به اين قندها شيميايي باشد، هيچ خاصيتي را نميتوان به آن نسبت داد.