نوشته : مهندس مسعود خبازی
شیرهها
جزو مواد غذایی انرژی زا بوده و برای مواقعی که بدن به انرژی بیشتری نیاز
دارد، بهترین غذا محسوب ميگردند. از جمله این شیرهها، شیره خرما
ميباشد. شیره خرما حاوی فسفر و آهن است که مصرف آن در وعده صبحانه باعث
فعال شدن سلولهای عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم خونی در افراد ميشود. در
بسیاری از استانهای کشورمان، از شیره خرما به جای شکر در پختن حلوا
استفاده ميکنند. همچنین خوردن "شیر برنج با شیره "، "برف با شیره"، "شیر
با شیره " و" ارده با شیره " در زمستان از عادات غذایی مرسوم مردمان بسیاری
از شهرها از جمله همدان، تبریز، اراک، اردبیل و... است. در اين مقاله
ويژگيها و خواص غذایی شيره خرما به طور اختصار بیان ميشود.