آسم
زنجبيل – زرد چوبه
آبميوه يا آب سبزيجات
هويج – كرفس – گريپ فروت – ليمو – پرتقال – اسفناج – گوجه فرنگي – آناناس – تربچه
مواد غذايي
ميوه ها و سبزي هاي تازه – مخصوصا آن دسته كه غني از ويتامين C مي باشند .
آناناس - زرد آلو – كنگر فرنگي – سيب زميني شيرين – آجيل ( مغز ها ) – انواع تخمه – دانه هاي كامل – بنشن – ماهي چربي – ساردين – ماهي آزاد – ماهي تن – ماهي خال مخالي - پودر فلفل قرمز – سير – پياز
خردل و ريشه خردل ـ با نازك كردن راه هاي هوايي بوسيله موكوس آنها را باز ميكند . منبع: http://fakouchaki.blogfa.com/cat-10.aspx