حتماً شما
شنیدهاید که محتوای کلسترول تخم مرغ بالاست و میتواند سطوح کلسترول
خونمان را بالا ببرد، از طرفی گفته میشود که کلسترول یک منبع پروتئینی
مغذی و مفید است، بالاخره چه باید کرد؟ پوست ظریف تخم مرغ را بشکنیم و آن
را در رژیم غذایی خود استفاده کنیم یا نه؟
برای مدتی کوتاه
متخصصین تغذیه چنین میپنداشتند که محتوای بالای کلسترول موجب افزایش سطوح
کلسترول خون میگردد که افزایش خطر بیماری قلبی در افراد را به دنبال دارد.
ولی این تصور برای افراد بزرگسال سالم عادی مصداق نداشته و مورد تایید
قرار نگرفته است. در حقیقت مطالعات بسیاری نشان دادهاند که مصرف تخم مرغ
با سطوح کلسترول خونی بالاتر همراه نیست در حالی که با افزایش محتوای مواد
مغذی دریافتی در ارتباط است.
در سال 2000
میلادی، انجام بررسی برای سنجش اهمیت تغذیهای تخم مرغ در رژیم غذایی
آمریکاییها، و برای تخمین میزان ارتباط بین مصرف تخم مرغ با سطوح کلسترول
خون، آغاز گشت. یافته های این بررسی در ژورنال Journal of the American
College of Nutrition به چاپ رسید.