برنج قهوه ای نسبت به برنج سفید برای سلامت مفیدتر است. به گزارش
«Associatedcontent»، برنج قهوه ای همان برنج سفید است و تنها تفاوت بین
این ۲ برنج نحوه پوست کندن است.
دانه های برنج سبوس دار دارای لایه متعدد است و هنگام برداشتن بیرونی ترین پوست آن، برنج قهوه ای به دست می آید.
اما با از بین بردن لایه سبوس برنج سفیدتری به دست می آید. با از بین بردن تمامی لایه ها بیشتر مواد مغذی از بین می رود و بیشتر نشاسته باقی می ماند.
خواص برنج قهوه ای: مصرف این نوع برنج برای آسم کودکان مفید است. این غله سرشار از ویتامین های B1، B3، B6، آهن، فیبرغذایی، منگنز، منیزیم و اسیدهای چرب لازم است.
دانه های برنج سبوس دار دارای لایه متعدد است و هنگام برداشتن بیرونی ترین پوست آن، برنج قهوه ای به دست می آید.
اما با از بین بردن لایه سبوس برنج سفیدتری به دست می آید. با از بین بردن تمامی لایه ها بیشتر مواد مغذی از بین می رود و بیشتر نشاسته باقی می ماند.
خواص برنج قهوه ای: مصرف این نوع برنج برای آسم کودکان مفید است. این غله سرشار از ویتامین های B1، B3، B6، آهن، فیبرغذایی، منگنز، منیزیم و اسیدهای چرب لازم است.