6 جایگزین برای سس سالاد
اگر پنیر پاستوریزه یا همان پنیر معمولی را روی سالادتان رنده کنید، غذای کاملی مصرف کردهاید؛ چرا که پنیرهای تازه علاوه بر پروتئین دارای چربی هم هستند
این را زیاد گفتهایم و زیاد شنیدهاید که سس چرب است و ضرر دارد و اگر اضافه وزن دارید، دور سس را خط بکشید و ... اما کمتر درباره این موضوع حرف زدهایم که به جای سس چه چیزهایی را میشود جایگزین کرد.
شما میدانید اگر یک روز نخواهید روی سالادتان سس بریزید، چه موادی را میتوانید به جایش استفاده کنید تا سالادتان را مزهدار کنید؟
شما میدانید اگر یک روز نخواهید روی سالادتان سس بریزید، چه موادی را میتوانید به جایش استفاده کنید تا سالادتان را مزهدار کنید؟
روغن زیتون
خیلیها طعم و بوی روغن زیتون را دوست ندارند، در حالی که این روغن بودار در کنار بو و طعم نسبتا ناخوشایندش صدها مزیت دارد که مهمترین اثر محافظتی آن پیشگیری از افزایش چربی خون و در نهایت حفظ قلب از ابتلا به انواع بیماریهاست.
از دیگر مزایای این روغن میتوان به اثر پیشگیرانه آن از ابتلا به برخی سرطانها اشاره كرد. اگر قصد دارید غذایی كربوهیدرات دار بخورید بهترین کار برای اینکه قندخونتان بالا نرود اضافه کردن روغن زیتون به سالادتان است. به این ترتیب قند خون و حتی تری گلیسرید در حدود مناسبی ثابت میماند، پس اگر دیابت دارید، بدانید که مصرف روغن زیتون حساسیت بدن شما را نسبت به انسولین بیشتر کرده و قندخونتان تنظیم میشود.
شما میتوانید به جای سسهای چرب و آماده، کمی روغن زیتون را با سرکه یا آبلیمو مخلوط کنید و با اضافه کردن کمی ادویه و چاشنیهای مخصوص سالاد سس خوشمزه و خوشطعمی تهیه کنید. اگر هم از روغن زیتون بدتان نمیآید، میتوانید آن را به تنهایی روی سالاد کاهو، کلم و کلم بروکلی بریزید و میل کنید.