
به گزارش سلامت نیوز به نقل از جام جم ؛ روش خشككردن هم البته در طول زمان تغییرات بسیاری یافته ولی خشككردن سبزی به روشهای قدیمی هنوز متداول است. پهن كردن روی پارچهای تمیز یا درون سینیهای بزرگ و بقیه ماجرا.
میوههای خشك؛ تابستانه و زمستانه
میوه تازه، هم خوشمزه است و هم خواص بسیاری دارد. اما تمام میوهها در همه فصول یافت نمیشود. پس طبیعی استانسانها به فكر بیفتند تا میوههایی را كه دوست دارند، خشك كنند تا در طول سال از آنها استفاده شود.امروزه از میوه خشك به عنوان میان وعدهای مقوی و مناسب هم یاد میشود كه بچهها چه در خانه و چه در مدرسه میتوانند از آن استفاده كنند. برای تهیه میوه خشك مناسب باید از هنگام خرید به فكر بود.