مصرف روزانه ی انواع ویتامین ها به صورت مکمل به صورت یک عادت برای خیلی از افراد در آمده است. امروزه حتی با داشتن یک برنامه غذایی کامل و صحیح تنها درصدی از نیازهای تغذیه ای روزانه تأمین می شود و از طرفی در شرایطی همچونرژیم های سخت، کم اشتهایی، اصلاح نیازهای تغذیه ای، مصرف مولتی ویتامین هاضرورت پیدا می کند. ضرورت مصرف مولتی ویتامین یک برنامه غذایی صحیح بیشتر نیاز تغذیه ای فرد را از بهترین منابع تأمین می کند. اما برای اطمینان از دریافت کافی ویتامین ها و املاح بسیاری از افراد مولتی ویتامین مصرف می کنند. البته باید توجه داشت که مولتی ویتامین ها هرگز جایگزین گروه های غذایینیستند و نباید به دلیل استفاده از آن ها مصرف مواد غذایی تازه را از برنامه غذایی خود حذف کرد بلکه مکمل ها تنهابرنامه غذایی را از لحاظ دریافت ویتامین و املاح غنی تر می کنند.
بنا به گزارش صندوق جهانی تحقیقات سرطان (WCRF)، کاهش مصرف غذاهای پر نمک مانند نان می تواند خطر ابتلا به سرطان معده را کاهش دهد.
این صندوق از افراد می خواهد تا کمتر نمک مصرف کنند و از شرکتهای تولیدات مواد غذایی می خواهد برچسبهای مشخص تری با محصولات ارایه کنند.