آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
دل درد کودکان
نکتههایی برای درمان اسهال در کودکان
با دل درد ناشی از تخمه خوردن زیاد کودکان در ایام نوروز چه کنیم؟
یک استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه زیادهروی در مصرف خوراکی میتواند باعث اسهال و استفراغ شود، گفت: «آگاهی زیادهروی در مصرف برخی خوراکیها بهخصوص خوردن تخمه با پوست میتواند باعث احساس درد در ناحیه شکم، استفراغ و حتی اسهال شود.به همین دلیل توصیه میشود والدین کودکان خود را تحتنظر داشته باشند بهخصوص در تعطیلات عید نوروز که والدین سرگرم صحبت با دوستان و آشنایان هستند و حین این مهمانیها که این خوراکیها بیشتر در دسترس کودکان است، ممکن است توجه کمتری به آنها داشته باشند.»
دکتر اکبر کوشانفر در گفتوگو با سلامانه با اشاره به اینکه عوامل متعددی فرد را به اسهال مبتلا میکنند که ممکن است تغذیهای، دارویی، مسمومیت و... باشند، اظهار داشت: «مصرف غذاهای مانده و فاسد یا استفاده مکرر از آنتیبیوتیک و حتی پرخوری میتوانند باعث بروز اسهال شوند. داشتن تغذیه مناسب در این دوره هم در کودکان و هم در بزرگسالان با افزایش سرعت تولید آنزیمهایی مانند دیساکاریداز و همچنین لاکتاز باعث بهبود سریعتر مخاط روده مفید میشود.»
وی در ادامه با اشاره به باور رایج اشتباه بین عموم گفت: » برخیها بر این باورند که در دوران اسهال باید غذای کمتری خورد درحالیکه نهتنها نباید در این دوره مصرف مواد غذایی کاهش یابد بلکه در کنار توجه به تغذیه توصیه میشود چون آب زیادی از بدن دفع شده است، به مصرف آب و مایعات هم اهمیت بیشتری داده شد. کته، سیب پختهشده و سیب خام بدون پوست و همچنین مصرف هویج پختهشده و موز در بهبود اسهال مؤثر است.»
دکتر اکبر کوشانفر در گفتوگو با سلامانه با اشاره به اینکه عوامل متعددی فرد را به اسهال مبتلا میکنند که ممکن است تغذیهای، دارویی، مسمومیت و... باشند، اظهار داشت: «مصرف غذاهای مانده و فاسد یا استفاده مکرر از آنتیبیوتیک و حتی پرخوری میتوانند باعث بروز اسهال شوند. داشتن تغذیه مناسب در این دوره هم در کودکان و هم در بزرگسالان با افزایش سرعت تولید آنزیمهایی مانند دیساکاریداز و همچنین لاکتاز باعث بهبود سریعتر مخاط روده مفید میشود.»
وی در ادامه با اشاره به باور رایج اشتباه بین عموم گفت: » برخیها بر این باورند که در دوران اسهال باید غذای کمتری خورد درحالیکه نهتنها نباید در این دوره مصرف مواد غذایی کاهش یابد بلکه در کنار توجه به تغذیه توصیه میشود چون آب زیادی از بدن دفع شده است، به مصرف آب و مایعات هم اهمیت بیشتری داده شد. کته، سیب پختهشده و سیب خام بدون پوست و همچنین مصرف هویج پختهشده و موز در بهبود اسهال مؤثر است.»
اشتراک در:
پستها (Atom)