کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی
دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به اینکه میگو یک منبع پروتئین دریایى است
افزود: میگو نسبت به سایر غذاهایى که پروتئین زیادى دارند مانند گوشت
ماهى و گروه ماکیان کالرى کمترى دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت ؛ علی اکبر کمالی با
اشاره به کیفیت بالای پروتئین و اسید آمینههاى لازم موجود در میگو گفت:
پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایى به دلیل نداشتن بافت همبند به
راحتى هضم میشود.
وی عنوان کرد: افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند، غذاى حاوى میگو گزینه مناسبى براى تأمین پروتئین روزانه آنها است.
این کارشناس صنایع غذایی با بیان این که در میگو میزان اسید چرب اشباع
که براى سلامتى مضر است، صفر است که میتواند به کاهش کلسترول خون کمک
کند، عنوان داشت: میگو مقدار قابل توجهى املاح ضرورى به خصوص فسفر و آهن
دارد که بویژه براى کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید است.
این کارشناس با بیان این که میگو داراى مقدار کمی چربی است، گفت:
اسیدهاى چرب امگا۳ که از دستههاى چرب غیراشباع بوده و براى سلامتى مفید هستند در
میگو به
وفور یافت مىشود. این دسته از اسیدهاى چرب میتوانند در کاهش خطر
بیمارىهاى قلبى مؤثر واقع شوند. اسیدهاى چرب امگا۳ همچنین اجزاى ضرورى
براى غشاى سلول مغز و بافت چشم است.
وی بیان کرد: میگو منبع غنى از ویتامینهاى A، B۶، ۱۲B، C، D، E و
املاحى چون کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، روى، مس، منگنز و
سلنیم است. همچنین کلسیم، روى، آهن، منیزیم و فسفر موجود در میگو نسبت به
سایر آبزیان بیشتر است.
این کارشناس صنایع غذایی متذکر شد: میگو به دلیل داشتن اسیدهاى چرب امگا۳ به کنترل التهاب و پیشگیرى از لخته شدن خون کمک میکند.