از برگهاي سبز چغندر كه رگههاي قرمز در آن ديده ميشود ميتوان در برخي غذاها مانند سوپ و يا برخي خوراكها استفاده كرد. همچنين ميتوان از آن به صورت تفت داده شده و يا بخارپز شده به عنوان سبزيجات كنار بشقاب استفاده كرد.
ويتامينها:
با وارد كردن برگهاي چغندر به رژيم غذايي روزانه خود ميتوانيد ويتامين C مورد نياز بدن را تأمين نماييد.
ويتامين C نقش اساسي و مهمي براي بدن داشته و از طرفي بدن توانايي ذخيره كردن اين ويتامين را ندارد و اگر اين ويتامين بيش از نياز روزانه وارد بدن شود، از بدن دفع ميشود و ذخيره نميگردد و لذا رساندن ويتامين C به بدن به طور روزانه توصيه ميشود.
ويتامين C به بازسازي بافتها و سلولهاي آسيب ديده بدن كمك كرده و همچنين وجود آن براي التيام يافتن زخمها ضروري است.
ويتامينها:
با وارد كردن برگهاي چغندر به رژيم غذايي روزانه خود ميتوانيد ويتامين C مورد نياز بدن را تأمين نماييد.
ويتامين C نقش اساسي و مهمي براي بدن داشته و از طرفي بدن توانايي ذخيره كردن اين ويتامين را ندارد و اگر اين ويتامين بيش از نياز روزانه وارد بدن شود، از بدن دفع ميشود و ذخيره نميگردد و لذا رساندن ويتامين C به بدن به طور روزانه توصيه ميشود.
ويتامين C به بازسازي بافتها و سلولهاي آسيب ديده بدن كمك كرده و همچنين وجود آن براي التيام يافتن زخمها ضروري است.