نیستانی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ماه مبارک رمضان نکته کلیدی که دارد این است که افراد را ملزم می کنند تا رفتار تغذیه ای قانون مندي داشته باشند تا از بروز مشکلات تغذیه ای جلوگیری کند.
وی افزود: برای آماده شدن در ماه مبارک رمضان بهتر است که قبل از این ماه مصرف مایعات و مرکبات را افزایش دهیم. همچنین استفاده از روغن زیتون در وعده های غذایی قبل از ماه مبارک رمضان توصیه می شود.
وی افزود: برای آماده شدن در ماه مبارک رمضان بهتر است که قبل از این ماه مصرف مایعات و مرکبات را افزایش دهیم. همچنین استفاده از روغن زیتون در وعده های غذایی قبل از ماه مبارک رمضان توصیه می شود.