نوشته : تحريريه دنياي تغذيه
درباره
اثرات مفيد مصرف فيبرها بر سلامتي بسيار سخن گفته شده است. انجمن رژيم
امريكا توصيه ميكند كه افراد روزانه دست كم 25 گرم فيبر را در رژيم غذايي
خود بگنجانند. وجود فيبر در رژيم غذايي بسيار مهم است؛ چرا كه به پايين
آوردن سطوح كلسترول خون كمك ميكند و باعث ميشود فرآيند هضم غذا آسانتر
صورت گيرد.
در واقع، بسياري از فيبرها بخشي از مواد غذايي هستند كه قابل هضم نبوده و در آب حل نميشوند.آن دسته از فيبرهاي قابل حل در آب هم قابل هضم نيستند وفقط به نرم شدن مدفوع كمك ميكنند؛ ولي، اين دسته از مواد غذايي فرآيند هضم غذا را تسهيل ميكنند و غذا را در مسير گوارشي جلو ميبرند.
در واقع، بسياري از فيبرها بخشي از مواد غذايي هستند كه قابل هضم نبوده و در آب حل نميشوند.آن دسته از فيبرهاي قابل حل در آب هم قابل هضم نيستند وفقط به نرم شدن مدفوع كمك ميكنند؛ ولي، اين دسته از مواد غذايي فرآيند هضم غذا را تسهيل ميكنند و غذا را در مسير گوارشي جلو ميبرند.