تخم
مرغ يكي از مواد غذايي با هضم آسان و دسترسي فراوان در برنامه غذايي افراد
است. همچنين منبع خوبي از پروتئين با قيمت پايين و كيفيت بالا، ويتامين ها
و املاح ضروري ميباشد. بهطور متوسط يك عدد تخم مرغ حدود 70 كيلوكالري
انرژي و حدود 7 گرم پروتئين دارد كه از نظر پروتئين ميتواند جايگزين 30
گرم گوشت و يا دو سوم ليوان شير گردد.
تخم مرغ منبع خوبي از ويتامين هاي گروه B (مانند B6 ، B12 و اسيد فوليك) و ويتامين هاي A ،D ،E وK مي باشد كه موجب حفظ سلامتي دستگاه عصبي، كمك به خونسازي، حفظ سلامت و استحكام دندانها و استخوانها مي شود.
تخم مرغ منبع خوبي از ويتامين هاي گروه B (مانند B6 ، B12 و اسيد فوليك) و ويتامين هاي A ،D ،E وK مي باشد كه موجب حفظ سلامتي دستگاه عصبي، كمك به خونسازي، حفظ سلامت و استحكام دندانها و استخوانها مي شود.