روغن کلزا به دلیل داشتن ترکیب متوازنی از اسید های چرب اشباع،تک غیر اشباع و چند غیر اشباع از مزایای کاربردی خاصی برخوردار است. وجود مقادیر قابل توجهی اسید اولئیک (تک غیر اشباع ) در روغن کلزا سبب شده است این روغن مقاومت خوبی در فرآیند های حرارتی از جمله سرخ کردن عمقی از خود نشان دهد.
روغن کلزا به دلیل داشتن ترکیب متوازنی از اسید های چرب اشباع،تک غیر اشباع و چند غیر اشباع از مزایای کاربردی خاصی برخوردار است. وجود مقادیر قابل توجهی اسید اولئیک (تک غیر اشباع ) در روغن کلزا سبب شده است این روغن مقاومت خوبی در فرآیند های حرارتی از جمله سرخ کردن عمقی از خود نشان دهد . امروزه در دنیا انواعی از روغنهای مقاوم (نظیر روغن های سرخ کردنی ) با پایه روغن کلزا فرموله و تولید می شود.