آش های سنگین و پر چرب موجب تجمع چربی در روده و بروز سوء هاضمه می شود و در ماه مبارک امسال چندان توصیه نمی شوند.
دکتر عبدالهی، مدیر دفتر بهبود و تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران ، اظهار داشت: براساس رسم حاکم بر ماه رمضان ، مصرف آش رشته ، زولبیا و بامیه طرفداران خاص خود را دارد اما ماه رمضان امسال به علت بلندی روزها و ساعات طولانی روزه داری توصیه می شود از مصرف آش های حجیم ، پرچرب ، زولبیا و بامیه در سفره های افطار خودداری شود .
عبدالهی افزود: این آش ها حاوی حجم بالایی از فیبر ، سلولز ، پروتئین و چربی هستند که در فاصله بین افطار تا سحر قابل هضم نیستند و در معده باقی می مانند و موجب نفخ ، ورم معده و تشنگی می شوند که مصرف آنها در ماه رمضان مناسب نیست.
عبدالهی افزود: این آش ها حاوی حجم بالایی از فیبر ، سلولز ، پروتئین و چربی هستند که در فاصله بین افطار تا سحر قابل هضم نیستند و در معده باقی می مانند و موجب نفخ ، ورم معده و تشنگی می شوند که مصرف آنها در ماه رمضان مناسب نیست.