رژیم لاغری با عسل

عسل، مناسب‌ترین شیرینی‌ برای افراد چاق، دارای اضافه‌وزن و حتی در حال رژیم است؛ البته به شرطی که بیشتر از یک قاشق غذاخوری در روز مصرف نشود.
آفتاب: نقل از همشهری آنلاین: متخصصان تغذیه می‌گویند: عسل طبیعی از جمله مغذی‌ترین محصولاتی است که سرشار از منیزیم، پتاسیم، کلسیم، آهن و برخی ویتامین‌ها مانند انواع ویتامین‌های گروه B است و به همین دلیل مصرف روزانه آن همیشه توصیه می‌شود.

در این بین، گروهی از افراد به دلیل ترس از بروز اضافه‌وزن سراغ عسل نمی‌روند اما این یک باور نادرست است چرا که پژوهش‌های اخیر متخصصان نروژی نشان می‌دهد عسل، مناسب‌ترین شیرینی‌ برای افراد چاق و دارای اضافه‌وزن و حتی در حال رژیم است؛ البته به شرطی که بیشتر از یک قاشق غذاخوری در روز مصرف نشود.

از طرفی مصرف مداوم و به‌ اندازه عسل‌ طبیعی به از بین بردن چربی‌های بدن به‌ ویژه چربی‌های اطراف قلب بسیار کمک می‌کند و به همین دلیل در پیشگیری از بروز سکته‌های قلبی نیز مؤثر است.

علاوه بر این، عسل به دلیل کالری بسیار کمی ‌که دارد، از جمله مواد‌غذایی شیرین محسوب می‌شود که مصرف روزانه آن برای افراد چاق مشکل‌ساز نیست؛ حتی درمانگران طب سنتی هندوستان به افراد مبتلا به اضافه‌ وزن توصیه می‌کنند، برای کاهش وزن هفته‌ای 3 تا 4 بار، شربت عسل و دارچین بخورند.

برای تهیه این شربت کافی است، یک فنجان آب‌جوش را با 2 قاشق چای‌خوری عسل و یک قاشق چای‌خوری دارچین ترکیب کرده، پیش از مصرف صبحانه میل کنند.

حساسیت غذایی چه نشانه هایی دارد؟

حساسیت غذایی چه نشانه هایی دارد؟
حساسیت های غذایی بسیار شایع هستند و لیست خوراکی های آلرژی زا می‌تواند بسیار بسیار طولانی باشد، تازه این بدون به میان آوردن حساسیت های متقاطع است!

 آیا انواع مختلف علائمی که به واسطۀ حساسیت غذایی به وجود می‌آیند را می‌شناسید؟

منشأ حساسیت غذایی چیست؟
این نوع حساسیت هم، مثل بقیۀ انواع حساسیت ها (حساسیت به خانوادۀ کرم ها، موی حیوانات، گرده ها، لاتکس و...)، به خاطر واکنش بیش از حد به یک عنصر است. بدن به اشتباه آن عنصر را خطرزا می‌شناسد و اقداماتی برای مبارزه با آن انجام می‌دهد.
واکنش حساسیتی چه زمانی خود را نشان می‌دهد؟
بعد از تماس داشتن یا خوردن مادۀ خوراکی خطرناک واکنش حساسیتی خود را نشان می‌دهد. اما توجه داشته باشید که چندین شیوۀ تماس گوناگون و حساس وجود دارند که باعث برانگیختن حساسیت غذایی می‌شوند: 

کاهش وزن به سبک چینی!

کاهش وزن به سبک چینی! رسیدن به وزن ایده‌آل راه چندان پیچیده‌ای نیست اگر متناسب با شرایط جسمی و روحی خود یکی از درمان‌های طبیعی مانند اصلاح رژیم غذایی، هومیوپاتی، طب سنتی چین یا هند را انتخاب کرده و با رعایت نکات و دستورات آن آرام‌آرام به وزن دلخواه خود نزدیک شوید.

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله سیب سبز:  رسیدن به وزن ایده‌آل راه چندان پیچیده‌ای نیست اگر متناسب با شرایط جسمی و روحی خود یکی از درمان‌های طبیعی مانند اصلاح رژیم غذایی، هومیوپاتی، طب سنتی چین یا هند را انتخاب کرده و با رعایت نکات و دستورات آن آرام‌آرام به وزن دلخواه خود نزدیک شوید. مهم‌ترین نکته برای دستیابی آسان به این هدف علاوه بر کمک گرفتن از شیوه‌های درمانی، رعایت نکات و دستوراتی ساده اما کاربردی است که اجرای آنها به صورت روزانه می‌تواند مدت زمان معمول کاهش وزن را در افراد مبتلا به اضافه وزن یا چاقی به نصف مدت زمان رایج، کاهش دهد.

1. افزایش وعده‌ها

‌یکی از مفیدترین شیوه‌های کنترل اشتها و کاهش وزن، افزایش تعداد وعده‌های غذایی از 3 به 5 وعده و مصرف موادغذایی کم‌کالری و سرشار از سبزیجات،میوه و فیبر است.

قرص های لاغری قابل استفاده کدامند؟

قرص لاغری غیر ممنوع را به شما معرفی می کنیم مطالعات انجام شده در کشورمان نشان می‌دهد که 50 درصد مردان و 66 درصد زنان بالای 40 سال کشور دچار اضافه‌وزن و چاقی هستند. پس خیلی دور از ذهن نیست که همه دورو بری‌هایمان مدام دنبال بهترین و البته کوتاه‌ترین راه لاغری باشند؛ چربی‌سوزها!

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله سیب سبز: چای سبز، کارنیتین، قرص slim quick، قرص سرکه سیب، قرص ونوستات، زنولیپ و... این اسم‌ها برایتان آشنا هستند؟ شما هم چاق هستید یا اضافه وزن دارید و دنبال راهی برای کاهش وزن می‌گردید؟

مطالعات انجام شده در کشورمان نشان می‌دهد که 50 درصد مردان و 66 درصد زنان بالای 40 سال کشور دچار اضافه‌وزن و چاقی هستند. پس خیلی دور از ذهن نیست که همه دورو بری‌هایمان مدام دنبال بهترین و البته کوتاه‌ترین راه لاغری باشند؛ چربی‌سوزها!

شاید شما هم این نوع داروها را بدون مراجعه به پزشک و با اعتماد به تعریف‌های دهان به دهان اطرافيان مصرف کرده و هیچ‌وقت هم به مورد تایید بودن‌شان دقت نکرده باشید اما بد نیست بدانید که بیشتر چربی‌سوزها حاوی آمفتامین هستند و عوارض جانبی فراوانی مانند پریشانی افکار، تمایل به خودکشی، اختلالات دریچه قلب و مشکلات کبدی را در برخی مصرف‌کنندگان ایجاد می‌کنند؛ بنابراین به سادگی نمی‌توانند مجوز تولید انبوه و عرضه در بازار مصرف را بگیرند. پس بهتر است کمی محتاط‌تر عمل کنید و حداقل دنبال مصرف داروهای مجاز باشید. 

شاهی، دارای بیش از ۴۰خاصیت دارویی است

  شاهی، یکی از قدیمی ترین گیاهانی است که انسان مصرف می کند. این گیاه کنار رودها و جویبارها با جریان آب، رشد می کند. شاهی منبع عالی ویتامین های E،C، B6،B2،B1 ، منگنز و کاروتن است. علاوه بر آن کلسیم، فیبر، آهن ومس نیز دارد. شاهی بیش از ۴۰خاصیت دارد که در این مطلب به نقل از «ehow» به برخی از آن ها اشاره می کنیم.

* مولکول های ضد سرطانی را در عرض یک ساعت در خون افزایش می دهد.

* تقویت کننده مغز و سیستم عصبی است.

* تصفیه کننده خون و تقویت کننده بدن است.

* به هضم غذاهای سنگین کمک می کند.

* سولفور شاهی، به جذب پروتئین و ساخت سلولی کمک می کند.

* پتاسیم شاهی برای کاهش وزن مفید است.

* مخلوطی از آب شاهی و سرکه خستگی و خواب آلودگی را رفع می کند.

* برای درمان حساسیت و عطسه استفاده می شود.

خیار جزو مهمی از یک رژیم غذایی کم کالری است

  متخصصان تغذیه می‌گویند برای افرادی که به دنبال یک رژیم غذایی کم کالری برای کاهش وزن هستند، خیار یک خوردنی مناسب است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، حجم زیادی از خیار (95 درصد) آب است، کالری اندکی دارد و محتوای کربوهیدرات آن نیز پایین است.

به گزارش روزنامه اکسپرس، مقادیر کم این میوه حاوی ویتامین A، برخی از ویتامین‌های گروه B، ویتامین C، فولیت، پتاسیم، سلنیوم، سیلیکون و اسید آلفا هیدروکسید است که همگی جزو ویتامین‌ها و املاح مفید و ضروری برای حفظ سلامت بدن هستند. سیلیکون و اسید آلفا هیدروکسیل موجود در خیار برای پوست و مو و ناخن‌ها و سلامت استخوان‌ها مفید است. سیلیکون همچنین نقش حیاتی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی، بی‌خوابی و اختلالات پوستی ایفا می‌کند. خیار هم‌چنین به دلیل خاصیت ملایم ادرار‌آوری که دارد برای پاکسازی مجاری ادراری از جمله اسید اوریک اضافی مفید است.

همچنین این میوه خواص ضد التهابی دارد و در کاهش خطر ابتلا به آرتریت، بیماری‌های پوستی مثل اگزما موثر بوده و در کاهش وزن نیز نقش سودمندی دارد.


10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب بیشتر

  گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی شده می‌باشد. این گروه حاوی کلسیم، ویتامین د، پتاسیم، پروتئین و دیگر مواد مغذی مورد نیاز برای سلامتی در طول دوران زندگی هستند. انتخاب‌ها باید از انواع کم چربی یا بدون چربی باشند تا میزان کالری دریافتی و چربی اشباع کاهش داده شود. شما به چه مقدار از این مواد غذایی نیازدارید؟ کودکان بزرگتر، نوجوانان و بزرگسالان به ۳ واحد در روز نیاز دارند، درحالی که کودکان سنین ۴ تا ۸ سال به ۵,۲ واحد و کودکان ۲ تا ۳ سال به ۲ واحد نیاز دارند.

۱/ چربی را بگیرید
شیربدون چربی (خامه گرفته) یا کم چرب (۱%) بنوشید. اگر درحال حاضر از شیر کامل استفاده می‌کنید، به تدریج استفاده از انواع کم چرب‌تر را شروع کنید. این تغییرمقدارکالری‌های دریافتی را کاهش می‌دهد، اما کلسیم و دیگر مواد مغذی ضروری آن تغییری نمی‌کنند.

۲/ مصرف پتاسیم و ویتامین د را بیشتر کنید و سدیم را کاهش دهید
شیر یا ماست بدون چربی یا کم چربی را بیشتراز پنیر مصرف نمایید. شیر و ماست پتاسیم بیشتر و سدیم کمتری در مقایسه با بیشتر پنیرها دارند. همچنین، تقریباً تمام شیرها و بسیاری از ماست‌ها با ویتامین د غنی‌سازی می‌شوند.

آیا کله پاچه به جوش خوردن سریع استخوان‌های شکسته کمک می‌کند؟

 عضو هیات مدیره انجمن علمی جراحان ارتوپدی ایران، با بیان اینکه تاکنون هیچ مطالعه علمی مبنی بر تاثیر کله پاچه در بهبود شکستگی استخوان‌ها انجام نشده است، گفت: بنابراین نمی‌شود آن را تایید کرد اما درباره بی تاثیر بودن آن نیز نمی‌توان با اطمینان سخن گفت. مسلم است که کله پاچه حاوی پروتئین بوده و در بهبود استخوان جوش خورده موثر است.


دکتر رضا شهریار کامرانی در گفت‌وگو با (ایسنا)، درباره خارج کردن وسایلی نظیر پلاتین، پلاک و پیچ که برای درمان شکستگی‌ها در استخوان کار گذاشته می‌شوند، اظهار کرد: در برخی موارد عدم خروج پلاک‌ها از اندام تحتانی باعث پوکی استخوان می‌شود.وی افزود: تا 10 سال گذشته، پیشنهاد کلی این بود که هر وسیله‌ای در اندام تحتانی کار گذاشته می‌شود بایستی خارج شود، ولی در حال حاضر اگر میله داخل کانال استخوان باشد چون نیرو را به استخوان منتقل می‌کند نیازی به خارج کردن آن نیست، اما اگر پلاکی باشد که روی استخوان باشد، خارج کردن آن در اولویت است.


این متخصص ارتوپدی با اشاره به این که در اندام فوقانی نیازی به خارج کردن وسیله از استخوان نیست، عنوان کرد: اما اشخاصی که به انجام ورزش‌های تماسی چون تکواندو مشغول هستند، نیاز است وسیله را خارج کنند.کامرانی افزود: هیچ‌گاه نباید تصور شود خارج کردن وسیله یک عمل ساده است،

ترکیبات موجود در شکلات از سرطان پیشگیری می‌کند




کارشناس و مشاور علوم تغذیه و رژیم درمانی گفت: ترکیبات موجود در شکلات از سرطان پیشگیری می‌کند.سمیه صمدی در گفت وگو با (ایسنا)، در خصوص میزان استفاده از نمک در غذاها اظهار داشت: بهتر است در طبخ غذا از مواد اولیه کم نمک استفاده شود و همچنین برای پخت پاستا، برنج، غلات و سبزیجات از نمک استفاده نشود.وی ادامه داد: قبل از آن که به غذا نمک افزوده شود مزه آن را بچشید و در صورت نیاز نه از روی عادت به غذا نمک اضافه کنید.


کارشناس و مشاور علوم تغذیه و رژیم درمانی یادآور شد: میوه و سبزیجات تازه نمک کمی دارند و برای پخت غذا به جای نمک از گیاهان، چاشنی‌ها و آب میوه‌ها استفاده شود.صمدی با اشاره به اینکه محدودیت نمک سبب کاهش فشار خون یا جلوگیری از حمله قلبی می‌شود، گفت: بهترین راه برای کنترل فشار خون بالا استفاده از مقادیر زیاد میوه و سبزیجات، از دست دادن وزن اضافه و استفاده کمتر از روغن‌های اشباع است.


وی تصریح کرد: بسیاری از پزشکان حتی به افرادی که فشار خون بالایی ندارند توصیه می‌کنند که نمک غذایشان را محدود کنند این توصیه احتمالا برای ورزشکاران مفید است.کارشناس و مشاور علوم تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت: افرادی که ورزش‌های سخت و شدید انجام می‌دهند می‌دانند در صورتی که نمک استفاده نکنند نمی‌توانند سدیمی که بدنشان از طریق عرق کردن از دست داده است را بازیافت کنند اگر نتوانند نمک از دست رفته را جبران نمایند ریسک کم آبی، گرفتگی‌های عضلانی و آسیب دیدگی افزایش می‌یابد.

انگور و یک عالمه فایده


فصل انگور است، این میوه‌ خوشمزه و پرخاصیت را از دست ندهید. فرقی نمی‌کند انگور سفید باشد یا قرمز. این میوه منبع مواد مغذی فوق‌العاده مفید برای بدن است.انگور ضداحتباس آب است، با سرطان کولون مقابله می‌کند، کلسترول خون را کاهش می‌دهد و غیره. برای آشنایی و مرور گلچینی از خواص این میوه‌ بهشتی با ما همراه شوید.
مقابله با سرطان کولون
به گزارش سلامت نیوز به نقل از آرمان ؛ در سال 2005 محققان دانشگاه ایلی نویز آمریکا 10 نوع فلاون جدید در انگور کشف کردند. به عقیده‌ محققان این فلاون‌ها قادر به خنثی کردن فعالیت آنزیمی هستند که در ابتلا به سرطان نقش دارد. این فلاون‌های مفید به ویژه باعث پیشگیری از سرطان‌های مربوط به دستگاه گوارش مانند سرطان کولون می‌شود. برای این که از آنتی اکسیدان‌های این میوه بیشترین بهره را ببرید بهتر است که انگور قرمز یا سیاه را بیشتر مصرف کنید. در این نوع انگورها آنتی اکسیدان‌های بیشتری نسبت به انگور سفید وجود دارد.
برای دندان‌ها خوب است
نتایج پژوهشی که در سال 2009 در دانشگاه ایلی نویز انجام و در Journal of Nutrition به چاپ رسیده است نشان می‌دهد که انگور جلوی انتشار باکتری‌های دهان که مسئول پوسیدگی دندان هستند را می‌گیرند. این خاصیت ضدباکتریایی انگور مدیون وجود دو ماده به نام‌های اولئانولیک اسید و آلدئید اولئانولیک است که در پوست این میوه قرار دارد. البته به عقیده برخی از متخصصان باید روی این خاصیت انگور مطالعات بیشتری انجام شود اما شکی وجود ندارد که قندهای موجود در انگور مانند قندهای صنعتی باعث انتشار باکتری و پوسیدگی دندان نمی‌شود. در مصرف هیچ ماده‌ غذایی زیاده‌روی نکنید. انگور نیز از این قاعده مستثنی نیست. این میوه‌ پرخاصیت اگر به اندازه مصرف شود گامی است در جهت حفظ سلامتی همه‌ ما.