هلو ضد چاقی است

تیمی از محققان آمریکایی اطلاعات جالب توجه و جدید را درباره هلو و نقش آن در مبارزه با بیماری چاقی و کمک به از بین بردن آن به دست آوردند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛این میوه حاوی شمار زیادی از ترکیبات طبیعی موثر است که با چاقی مبارزه می‌کند و به انسان کمک می‌کند تا از کالریهای اضافی رهایی یابد.نتایج این تحقیقات در کنفرانس علمی اخیر جمعیت شیمی آمریکا در شهر فلادلفیا ارائه شد که در آن شماری از نخبگان دانشگاهی و اساتید دانشگاههای جهان شرکت داشتند.
میوه هلو حاوی ترکیباتی طبیعی است که نقش موثری در درمان اختلالات متابولیک دارد. این اختلالات همراه بیماری چاقی است. این بیماری در برهه اخیر به طرز هولناکی گسترش یافته است و جان صدها میلیون نفر را در سطح جهان تهدید می کند.
محققان تصریح کردند: هلو حاوی گروهی از ترکیبات فنلی است که دارای ویژگی ضد التهابی و ضد چاقی است و با یکدیگر تاثیر مکمل دارند و از طریق چند استراتژی با سلول کار می‌کند و در نهایت در کاستن از میزان چاقی و سوختن آنها کمک می‌کنند که از جمله این ترکیبات فنلی "clorogenic acids" و"quercetin" و"catechines" است.
محققان به طور مفصل مکانیزم کاری هلو را بررسی کردند و گفتند که این ترکیبات با یکدیگر به طور مکمل کار کرده و تاثیر ضد چاقی خود را در بسیاری از سلولهای بدن انسان برجای می‌گذارد که در نهایت باعث از دست دادن چربی می شود. این مواد همچنین می‌توانند زیان های کلسترول بد بر رگها را کاهش دهد که این امر به نوبه خود خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را نیز کم می‌کند.


زنجبیل و مقابله با بیماری‌ها


زنجبیل یکی از مهم‌ترین ادویه‌ها و گیاهان دارویی است که تقریبا در سراسر جهان و در مکاتب مختلف درمان‌های طبیعی به ویژه طب‌سنتی هند، آیورودا، مکتب طب سنتی ایران و طب سنتی چین به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گیاهان دارویی که جنبه‌های درمانی مختلفی دارد، شناخته شده است. زنجبیل به طور کلی از جمله گیاهانی است که علاوه بر جنبه‌های درمانی به‌عنوان یکی از چاشنی‌های مغذی در تهیه و طبخ بسیاری از غذاهای ایرانی، هندی و چینی استفاده می‌شود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از آرمان ؛متخصصان و درمانگران طب سنتی هند، آیورودا، در متون کهن خود زنجبیل را دارویی طبیعی، مقوی قلب، محرک جریان گردش خون و محرک هضم غذا می‌دانند و مواردی چون خاصیت ضدسرفه، ضد لخته شدن خون و ضدالتهاب را برای آن یادآور شده‌اند.درمانگران طب سنتی چین برای درمان سرماخوردگی یکی از رایج‌ترین بیماری فصل زمستان، شربتی را تجویز می‌کنند که با ترکیب زنجبیل و عسل و آبلیموی تازه تولید می‌شود. برای تهیه این شربت مقدار مشخصی از زنجبیل را با آب‌لیموی تازه و مقداری عسل با یک لیوان آب گرم ترکیب كرده و برای تسکین دردهای ناشی از سرماخوردگی به بیمار توصیه می‌کنند. علاوه بر این ضمادی که با ترکیب همین مواد از سوی درمانگران چینی تهیه می‌شود، به صورت موضعی در محل پیشانی ضماد می‌شود که برای درمان و تسکین دردهای ناشی از سرماخوردگی بسیار مناسب است.

سرفه و زنجبیل
به گفته متخصصان گیاه‌درمانی، زنجبیل خواص منحصربه‌فردی در کنترل و پیشگیری سرماخوردگی در فصل‌های سرد سال دارد. به اعتقاد درمانگران گیاه درمانی استفاده از برگ‌های زنجبیل در تسکین التهاب و تورم گلو نیز بسیار موثر است. به توصیه درمانگران، در زمان ابتلا به سرماخوردگی می‌توان چند برگ گیاه زنجبیل را جوید یا عصاره به دست آمده از برگ‌های آن را غرغره کرد و از خواص آن برای درمان التهاب‌ها و تسکین دردهای گلو بهره برد. ‫اگر چه امروزه بسیاری از کارخانه‌های تولید دارو و فرآورده‌های دارویی تونیک‌ها و شربت‌هایی با منشاء گیاهی و با کمک زنجبیل و برگ‌های آن تهیه می‌کنند که قابلیت جایگزین شدن به جای شربت‌ها و فرآورده‌های دارویی شیمیایی را برای درمان التهاب، خشکی و دردهای ناشی از گلودرد و سرماخوردگی دارد.

تفریحی از نوع فست‌فود


بدون شك همه پدر و مادرها می‌خواهند فرزندشان سالم و سرحال باشد و همه هم می‌دانند كلید سلامت خانواده، پیروی از یك الگوی غذایی صحیح است، اما خیلی‌ها این نكته مهم و البته ساده را فراموش می‌كنند یا آن را چندان مهم نمی‌دانند؛ در حالی كه متخصصان می‌گویند نخستین گام برای داشتن فرزندی سالم، پیروی از یك برنامه غذایی سالم و متعادل است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از جام جم ؛ بنابراین خوب است با شناسایی غذاهای ناسالم و غیرضروری، آنها را از سبد غذایی خانوار حذف كنید. مطمئن باشید حذف غذاهایی كه شامل رنگ‌ها و طعم‌های مصنوعی، مواد نگهدارنده و شیمیایی و شكر افزودنی است، اولین پله به سوی تغذیه سالم به حساب می‌آید و علاوه بر حفظ سلامت، موجب صرفه‌جویی در هزینه‌های خانواده هم خواهد شد.بنابراین از همین امروز قید غذاهای آماده خوش آب و رنگی را كه در سوپرماركت‌ها وجود دارد، بزنید و آنها را به كلی از برنامه غذایی خود حذف كنید.البته خیلی از خانواده‌ها فكر می‌كنند غذا خوردن در رستوران بهترین تفریح است!

در حالی كه این تفریح می‌تواند به ضرر تمام اعضای خانواده باشد. پس باید تلاش كنید خوردن غذا در رستوران‌ها و فست‌فودها را به حداقل برسانید و به جای آن، تفریح سالم‌تری پیدا كنید. مثلا می‌توانید یك برنامه غذایی متنوع داشته باشید و در كنار یكدیگر و البته در محیط خانه، از دقایق شاد زندگی‌تان لذت ببرید.

ظاهر متفاوت غذاهای خوش رنگ و طعم

شاید عادت دادن بچه‌ها به یك الگوی غذایی صحیح، كمی سخت باشد؛ اما ناامید نباشید. به طور حتم شیوه‌هایی وجود دارد كه می‌توانید با استفاده از آنها، بچه‌ها را هم به خوردن غذاهای سالم تشویق كنید. مثلا خوب است برای تهیه غذای كودك، كمی ابتكار به خرج دهید و از تركیب میوه‌های مختلف و سبزیجات رنگارنگ، طعم‌های متفاوت و متنوعی برایش ایجاد كنید؛ تنوعی كه او را تشویق كند بیشتر و بهتر از این مواد غذایی استفاده كند و آنها را با میل بخورد.

 استفاده از لیوان‌ها، بشقاب‌ها، كاسه‌ها و دیگر ظروف رنگی هم یكی از بهترین شیوه‌ها برای ترغیب كودك است. بچه‌ها همیشه از رنگ‌های شاد و همچنین طرح‌های مورد علاقه‌شان لذت می‌برند و به همین دلیل اگر بتوانید چنین شرایطی برایشان فراهم كنید، بسیار عالی است.


آب لیمو ترشح صفرا در کبد را بهبود می‌بخشد



 تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف آب لیمو به میزان یک قاشق چایخوری در روز می‌تواند افزایش ترشح صفرا در کبد را بهبود بخشد.
خبرگزاری فارس: آب لیمو ترشح صفرا در کبد را بهبود می‌بخشد

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، این تحقیقات محققان به اهمیت مصرف لیمو برای بیماری کبد اشاره می‌کند و در همین حال درباره مصرف نمک خوراکی هشدار می‌دهد زیرا نباید سدیم غذای بیمار کبدی از 0.5 گرم بیشتر شود.
این تحقیقات حاکی است مصرف یک گرم نمک خوراکی (کلرید سدیم) بدان معناست که بدن 200 میلی گرم آب را در خودش ذخیره می‌کند و هر قاشق چای خوری نمک حاوی 2325 ملی گرم سدیم است.
لیمو یکی از مرکبات ارزان و فراوان است که برای استفاده های آشپزی و دارویی که دارد مشهور است. آب لیمو از 5% اسیدسیتریک تشکیل شده که همین مزه ترشی به آن می دهد.
لیمو یک منبع بسیار خوب از ویتامین C است و ویتامین‌های دیگری مثل ویتامین B، ریبوفلاوین و موادمعدنی مثل کلسیم، فسفر، منیزیم و همچنین پروتئین و کربوهیدرات هم در خود دارد.
لیمو معمولاً به صورت آب لیمو استفاده می‌شود. با آب لیمو می‌توان نوشیدنی بسیار سالمی هم درست کرد که مصرف آن مخصوصاً برای صبح ها بسیار مفید است. مصرف روزانه آب لیمو فواید بسیار زیادی برای سلامتی دارد.

2 فنجان شیر برای تامین نیاز کودکان به ویتامین D کافی است


ارسال به دوستان
 تحقیقات جدید در کانادا نشان می‌دهد که مصرف 2 فنجان شیر در روز می‌تواند ویتامین D مورد نیاز و کافی بدن کودکان را تامین کند.
خبرگزاری فارس: 2 فنجان شیر برای تامین نیاز کودکان به ویتامین D کافی است

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از پایگاه خبری هلث دی نیوز، تحقیقات جدید محققان کانادایی حاکی است کودکان با مصرف روزانه دو فنجان شیر می‌توانند مقادیر لازم و مورد نیاز بدن خود به ویتامین D را تامین کنند.
محققان بیمارستان سن میشل شهر تورنتو کانادا دریافتند: مصرف دو فنجان شیر در روز به کودکان مقادیر لازم و کافی ویتامین D را می‌دهد؛ بدون اینکه سطح آهن آنها کاهش یابد.
این محققان به رابطه بین ویتامین D و آهن دست یافتند که هر دو برای رشد مغز کودکان و بدن آنها مهم هستند.
جاناتان مگیر محقق مسئول این تحقیقات گفت: ما دریافتیم که نزدیک دو فنجان شیر در روز مناسب است و درخصوص کودکان به نظر می‌رسد که بیشتر از این میزان، ذخیره آهن آنها را کاهش می‌دهد.

آیا تغذیه در تعیین جنسیت جنین موثر است؟

جنسیت


بحث ارتباط تغذیه با جنسیت جنین هنوز در مراحل مطالعات اولیه قرار دارد.
  در مطالعه ای مشخص شده گروهی که تولد فرزند پسر در آنها بیشتر بوده صبحانه کامل مصرف می کردند.»
خدیجه رحمانی در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز در خصوص ارتباط تغذیه با جنسیت جنین گفت:«  بحث ارتباط تغذیه با جنسیت جنین هنوز در مراحل مطالعات اولیه قرار دارد و به طور قطعی مواردی در این زمینه وجود ندارد.»
وی ادامه داد:« اخیرا مطالعاتی در رابطه با ارتباط تغذیه با جنسیت جنین صورت گرفته است که در آن الگوی تغذیه ای مادرانی که فرزند پسر داشته اند با مادرانی که فرزند دختر داشته اند را در قبل و بعد از بارداری ارزیابی کرده اند که مشاهده شده است زنانی که میزان کالری دریافتی بالایی در سه ماهه اول بارداری داشتند و کیفیت تغذیه ای مناسب تری داشتند و پتاسیم بیشتری مصرف کرده اند درصد فرزندان پسر در آنها نسبت به زنانی که کالری کمتری مصرف کرده اند و کیفیت غذایی پایین تری داشته اند بیشتر بوده است.»

ميوه هايي موثر بر کاهش چين و چروک


توسعه و رشد چین و چروک های پوست اجتناب ناپذیر است، اما نوع و شدت این چروک ها قابل کنترل هستند.
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ شما نمی توانید در ژن خود دست ببرید تا پوستتان را حفظ کنید، اما می توانید در از آن در مقابل آفتاب محافظت کنید و با عادات خوب غذایی آن را تغذیه کنید.

خوردن مواد غذایی که سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین های ترمیم پوست و فیبر هستند، سرعت پیر شدن پوست صورت را کاهش می دهد. میوه های تازه و رنگارنگ برای به دست آوردن این دست از مواد مغذی گزینه های خوبی هستند. سعی کنید تا در رژیم غذایی خود این دست از میوه های دوست دار پوستتان را بگنجانید.

کیوی؛ میوه ای سرشار از ویتامین ث:
کیوی یکی از بهترین میوه هایی است که مصرف آن موجب جوان نگاه داشتن پوست شما می شود. کیوی سرشار از ویتامین ث و مواد مغذی است. خوردن تنها یک کیوی می تواند نیاز روزانه شما را به ویتامین ث تامین کند. همچنین این میوه دارای مقادیر زیادی از فیبر است. وجود فیبر در رژیم غذایی به دفع سموم از بدن شما کمک می کند و این موضوع مقداری از بار دفع سموم را از پوست بدن می کاهد.

چرا والدین باید به مصرف مایعات در کودکان خود توجه داشته باشند؟


13-293.jpg
محققان به والدین توصیه می‌کنند تا مراقب باشند کودکان به ویژه هنگام بیماری به میزان کافی از مایعات مصرف کنند.
به گزارش سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، تب، استفراغ و اسهال می‌تواند به کم آبی بدن منجر شود؛ به ویژه هنگامی که کودکان بیمار می‌شوند و علاقه‌ای به خوردن و نوشیدن ندارند.
بنابر گزارش هلث دیلی نیوز، بنیاد نمورز( Nemours) به والدین توصیه می‌کند تا با توجه به نکات زیر از به وجود آمدن کم آبی در کودکان هنگام بیماری جلوگیری شود:
- اگر فرزند شما به گلودرد مبتلا شد، به او استامینوفن بدهید تا دردش کاهش یابد و بتواند راحت تر غذا بخورد و نوشیدنی بنوشد.
- اگر کودک درد و سوزش بسیاری در گلویش احساس می‌کند به او نوشیدنی‌های سرد بدهید.
- تب کودک خود را با داروهایی که پزشک مصرف آن را تایید کرده است و یک حمام ولرم کنترل کنید.
- کودک خود را قبل از این که از احساس تشنگی شکایت کند، به خوردن مایعات تشویق کنید.

یک فرمول برای تشخیص چاقی یا لاغری


100-1.jpg
یک کارشناس تغذیه و رژیم درمانی معتقد است: چاقی منشاء بسیاری از بیماری‌هاست و علت اصلی شیوع آن هم کم تحرکی است.
فرزاد بابایی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کرمانشاه، گفت: چاقی علل مختلف و متنوعی دارد که مهمترین علت آن به شیوه زندگی و عادات غذایی فرد وابسته است.
وی افزود: تمایل و رغبت افراد به مرفه زندگی کردن سبب کم تحرکی و حتی عدم تحرک افراد شده است که این امر به نوبه خود خطر ابتلا به چاقی را زیاد خواهد کرد.
بر اساس شاخص توده بدنی (BMI) افراد می توانند با تقسیم وزن خود (بر حسب کیلوگرم) بر قد خود(بر حسب متر) به توان 2، بفهمند که در وضعیت نرمالی هستند یا اضافه وزن و یا کاهش وزن دارند.
بابایی مصرف بالای کربوهیدرات ها را یکی از اصلی ترین علل چاقی افراد عنوان کرد و اذعان داشت: مصرف غذاهای حاضری و فست فودها بروز عارضه چاقی را تشدید می کند.
وی در ادامه مصرف بیش از حد شیرینی‌ و تنقلات را از دیگر علل چاقی دانست و گفت: بهتر است خانواده‌ها به جای مصرف اینگونه مواد به مصرف انواع میوه و سبزی روی آورند، چرا که از این طریق نه تنها سلامتی خود را تضمین می کنند، بلکه از بروز عارضه چاقی نیز به نوبه خود پیشگیری می نمایند.

مزاج هر انسانی چه می‌طلبد؟


38-22.jpg
یک متخصص طب سنتی با بیان اینکه اصول پیشگیری از بیماری در طب سنتی بر اساس علم مزاج‌شناسی است، افزود: هر فردی مزاج خاص خود را داشته و بر اساس آن باید از نحوه تغذیه مناسب خود پیروی کند.
دکتر نظام نهرینی – استاد جهاد دانشگاهی و عضو هیات علمی موسسه تحقیقات حجامت ایران در گفت‌وگو با خبرنگار «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این رابطه افزود: تفاوت بین انسان‌ها بر اثر ترکیب عناصر مختلف و به وجود آمدن مزاج‌های مختلف به وجود آمده است.
وی ادامه داد: قدما معتقد بودند که انسان‌ها از چهار عنصر آب، هوا، خاک و آتش به وجود آمده‌اند که کیفیت آب سرد و تر، خاک سرد و خشک، آتش گرم و خشک و کیفیت هوا گرم و ‌تر است.
به گفته وی، گرمی و سردی صورت‌هایی از انرژی هستند و منظور از خشکی جسم «جامد» و منظور از رطوبت جسم «سیال» است.
نهرینی افزود: خانم‌ها رطوبت بیشتری نسبت به آقایان دارند که باعث شده از لحاظ جسمی و روحی با آنها متفاوت باشند. طبع آقایان خشک‌تر از خانم‌ها بوده و نسبت به آنها پوست تیره‌تر و عضلات سفت‌تری دارند و از لحاظ احساسی نیز برخلاف خانم‌ها که احساساتی عمل می‌کنند بیشتر از عقل و منطق استفاده می‌کنند.