صبحانه

در ویدءو زیر مشاهده نمایید.

در مقایسه با غلات صبحانه و یا نان و پنیر ، مصرف تخم مرغ برای صبحانه احساس سیری بیشتری ایجاد می کنه

منبع:http://www.webmd.com/diet/news/20120511/eggs-at-breakfast-may-delay-hunger?ecd=soc_fb_051412-am_news_eggshunger


غذاهايي كه گرسنگي را مهار مي‌كند


غذاهاي فيبر و آبدار مثل ميوه‌جات و سبزيجات را اصطلاحاً غذاهاي با حجم بالا مي‌گويند كه با خوردن مقدار كمي از آنها بخش عمده‌اي از معده پر مي‌شود. دكتر بارابارا رولز، دكتر و محقق دانشگاه ايالتي پنسيلوانيا با توجه به تحقيق گسترده‌اي كه در غذاهاي پر حجم انجام داده، معتقد است كه اگر در طول روز به مقدار زياد غذاهاي پر حجم و البته كم كالري ميل كنيد، تا كالري كمتري دريافت كنيد. در واقع رژيم غذايي دكتر رولز بر دو استراتژي ساده، استوار است. او به تمامي بيماران خود توصيه مي‌كند كه براي لاغري قبل از غذا، يك كاسه سوپ و يا سالاد بخورند تا حجم معده آنها پر شود و غذاي كمتري بخورند و يا اينكه غذاي اصلي خود را با آب و يا غذاهاي فيبردار پر كنند (البته نه به حدي كه مزه غذاي آنها كاملاً از بين برود). با اين دو روش كالري كمتري جذب خواهند كرد.

سبزي ‌خوردن را از دست ندهيد

جام جم آنلاين: تا چندي پيش سبزي‌خوردن پاي ثابت اكثر سفره‌هاي ايراني بود. وقتي سفره پهن مي‌شد اولين چيزي كه در مركز سفره خودنمايي مي‌كرد، يك سبد پر از انواع سبزي‌هاي تازه به همراه پيازچه و تربچه‌نقلي​ قرمزرنگي بود كه همچون گل جلوه مي‌كرد؛ سبزي‌هايي كه اشتهاي افراد را برمي‌انگيخت و ميل به خوردن غذا را دوچندان مي‌كرد، اما حالا ديگر حضور اين سمبل شادابي و طراوت سفره كمرنگ شده است.

انواع سس‌هاي سفيد، قرمز، خردل، ترشي‌هاي مختلف و انواع چيپس‌ها و اسنك‌هاي سبزيجات جايگزين اين جلوه طبيعت شده‌ است.

آشنایی با خواص طالبی


سلامت نیوز : طالبی یکی از بهترین منابع ویتامین A است و مملو از بتاکاروتن بوده که در بدن تبدیل به ویتامین A می شود. بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان بسیار عالی است که از سرطان پیشگیری می کند، کلسترول را کاهش می دهد و درصد بیماری های قلب و عروق را به طرز چشمگیری کم می کند.

این ویتامین در بهبود بینایی و حفظ سلامت و طراوت پوست، نقش ارزنده ای دارد. به علاوه بتاکاروتن بالای طالبی، مانع بروز آب مروارید در سالمندان می شود. طالبی همچنین حاوی ویتامین C و علاوه بر آن، مواد مغذی دیگری مثل پتاسیم، اسید فولیک، فیبر، منیزیم، ید و ویتامین های B6 است.وجود مجموعه‌ای از ویتامین ها، به خصوص ویتامین های گروه B در این میوه، آن را به ماده ای بسیار خوب برای تنظیم متابولیسم در بدن تبدیل کرده و از این رو میوه ای بسیار مفید برای افزایش وزن کودکان و نوجوانان و افراد لاغر است.طالبی میوه ای خنک و اشتها آور است و به دلیل دارابودن درصد بالای آب، فیبر و مواد معدنی مناسب، ادرارآور و ملین است.

غذا و دیابت رابطه سریع غذا خوردن با خطر ابتلا به دیابت


یک مطالعه کوچک و اولیه نشان داد که تند غذا خوردن می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهد.
رابطه سریع غذا خوردن با خطر ابتلا به دیابت به گزارش ایسنا، پزشکان لیتوانی 234 بیمار مبتلا به دیابت نوع دوم و 468 داوطلب سالم را با هم مقایسه کردند و متوجه شدند افرادی که غذای خود را تند تند می‌بلعند 2،5 برابر بیشتر با خطر ابتلا به دیابت مواجهند اما در افرادی که زمان بیشتری را صرف غذا خوردن می‌کنند و آرام‌تر غذا می‌خورند، احتمال بروز دیابت کمتر است.
روزنامه محلی بلومبرگ در این باره گزارش داد: این پزشکان هم چنین تاکید کردند بیماران دیابتی به مراتب شاخص توده بدنی بیشتری داشتند و سطح تحصیلات آنها نیز به طور متوسط نسبت به افراد سالم پایین بود.
این یافته قرار است در کنفرانس هفته جاری و در کنگره مشترک بین‌المللی غددشناسی و کنگره اروپایی غددشناسی در شهر فلورانس ایتالیا ارائه شود.
دکتر لینا رادزویسین کارشناس اصلی در این مطالعه و از متخصصان مرکز علوم سلامت دانشگاه لیتوانی تصریح کرد: نرخ ابتلا به دیابت نوع دوم در سراسر جهان رو به افزایش است و این بیماری در حد یک همه‌گیری جهانی رسیده است. پزشکان در نظر دارند در آینده بررسی‌های دقیق‌تری را روی این ارتباط انجام دهند.


آشنایی با خرید و نگه‌داری لبنیات

آشنایی با خرید و نگه‌داری لبنیاتشیر و فرآورده‌های آن، از منابع غنی مواد مغذی خصوصا کلسیم هستند. کلسیم چارچوب اصلی استخوان‌ها و دندان‌ها را تشکیل می‌دهد. با این حال، دقت در خرید و نگه‌داری این محصولات به علت فسادپذیری بالای آن‌ها، از اهمیت شایانی برخوردار است.

لطفا به نکات زیر درباره‌ی خرید و نگه‌داری شیر و فرآورده‌های آن دقت کنید:
- از خرید شیر خام (غیر پاستوریزه) حتی الامکان خودداری کنید. اگر مجبور به استفاده از شیر خام غیر پاستوریزه هستید، حتما آن را جوشانده و 10 دقیقه در حال جوش به هم بزنید.

مصرف سیر و کاهش کلسترول خون



کارشناس و مشاوره علوم تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف سیر برای کاهش کلسترول خون مفید است.
مصرف سیر و کاهش کلسترول خون سمیه صمدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به این مطلب که کلسترول نوعی چربی است که در تمام سلول‌های بدن وجود دارد، اظهار داشت: کلسترول از دو طریق به وجود می‌آید اولین راه که عمده‌ترین منبع تولید کلسترول است کبد انسان و راه دوم از طریق مصرف منابع غذایی که حاوی کلسترول است.
وی با بیان اینکه بالا بودن کسترول خون هیچ گونه علامت خاصی ندارد، گفت: به افراد بالای 20 سال توصیه می‌شود که هر پنج سال یک بار کلسترول خون خود را از طریق آزمایش‌های لازم بررسی کنند.
کارشناس و مشاوره علوم تغذیه و رژیم درمانی یادآور شد: چاقی و اضافه وزن، فعالیت بدنی پایین و نداشتن فعالیت ورزشی منظم سبب افزایش احتمال چاقی می‌شود.

آشنایی بیشتر با خواص هندوانه



آشنایی بیشتر با خواص هندوانهزادگاه اصلی هندوانه، هندوستان است به همین خاطر، وجه تسمیه آن (هند وانه) به معنای میوه هند معروف شده است.هندوانه میوه‌ای شیرین و آبدار است که نه تنها باعث رفع تشنگی در هوای گرم تابستان می‌شود بلکه اثرات بسیار مفید دیگری نیز دارد که برای ما ناشناخته است. به همین دلیل سعی کرده‌ایم طی این مطلب، فواید بی‌شمار آن را برای شما بیان کنیم.
هندوانه منبع غنی ویتامین A(به شکل بتاکاروتن) و ویتامین C است. این میوه پرفایده التهاباتی را که در بیماری‌هایی مثل آسم، تصلب شرائین، سرطان روده و التهاب مفاصل وجود دارد، از بین می‌برد.همچنین منبع خیلی خوبی از آنتی اکسیدان کاروتنوئیدی بنام لیکوپن است.

خواص معجزه آسای سیب

خواص معجزه آسای سیب (1)سیب، یکی از سلامت بخش‌ترین خوراکی‌های اطراف ما محسوب می‌شود. از زمان‌های گذشته مردم جهان علاقه‌ی فراوانی به میوه‌ها داشتند. طبق نظر مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده و از آنجا این میوه‌ی با ارزش و مفید به نقاط دیگر جهان منتقل شده است.
سیب یکی از میوه‌هایی است که قبل از دیگر میوه‌ها شناخته شد. تمدن انسان از دیر باز با سیب پیوند خورده است. سیب نشانه‌ی عشق و باروری، دوستی، زیبایی، خوش‌بختی، تندرستی، دانایی، خوشی، نیرومندی و ... می‌باشد. سیب دارای انواع بسیار متفاوتی است.

خواص غذایی و سلامتی کاهو


خواص غذایی و سلامتی کاهوکاهو از سبزی های بسیار مفیدی است که علاوه بر خواص درمانی، مصرف غذایی نیز دارد و در میان سبزی ها، تاریخی کهن دارد. كاهو یكی از قدیمی ترین سبزیجات دنیا است که منشاء آن در هندوستان و آسیای مركزی می باشد . كاهو طبق مداركی كه بدست آمده از شش قرن قبل از میلاد در ایران مصرف می شده است و یك قرن قبل از میلاد به روم راه یافته و غذای مهمی برای رومیان بوده است. كاهو گیاهی است یك ساله كه دارای برگ های پهن و دراز و سبز ، با طعم كمی شیرین می باشد.
انواع مختلف كاهو كه در حال حاضر در آمریكا كشت می شود حدود 16 نوع می باشد كه در تمام طول سال وجود دارد. روی هم رفته دو دسته كاهو وجود دارد :