چرا همیشه به دنبال غذاهای خوش طعم هستیم؟


حتی اگر شما بعد از خوردن یک وعده غذایی احساس گرسنگی نکنید بازهم برای خوردن دسر آماده هستید.
چرا همیشه به دنبال غذاهای خوش طعم هستیم؟ به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، مطالعات جدید توضیح می‌دهد که چرا ما همیشه به دنبال لذت غذا خوردن حتی بعد از بدست آوردن کالری کافی برای نیازهای انرژی بدن خود هستیم.
محققان اظهار کردند: نتایج نشان می‌دهد زمانی که ما برای لذت بردن غذا می‌خوریم، بدن مواد شیمیایی آزاد می‌کند که باعث احساس تشویق به خوردن می‌شود و این ممکن است به پرخوری منجر شود.

میوه و سبزی ضددیابت است

 محققان انگلیسی در پژوهش خود دریافتند که مصرف میوه و سبزیجات خطر ابتلا به دیابت نوع دوم در افراد را کاهش می‌دهد.
‌میوه و سبزی ضددیابت استبه‌گزارش فارس به نقل از نشریه مراقبت بیماران دیابتی انگلیس، محققان انگلیسی در این پژوهش دریافتند که مصرف میوه و سبزیجات اندکی خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد و مصرف متنوع آنها نیز عاملی اصلی در پیشگیری از این بیماری است.
این پژوهش روی بیش از 3700‌ انگلیسی صورت گرفت و روشن شد خطر ابتلا به دیابت نوع دوم در افراد مصرف‌کننده بیشترین مقدار میوه و سبزیجات در طول هفته در مدت 11سال- نسبت به افرادی که مقادیر کمی از آنها مصرف کرده اند- اندکی کم شده است.
این پژوهش همچنین نشان داد که خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم در بین افرادی که بیشترین تنوع مصرف را در میوه و سبزیجات دارند، کاهش می‌یابد. پژوهشگر نیتافور از دانشکده علوم متابولیسم دانشگاه کمبریج با اشاره به نتایج این پژوهش گفت که مردم نباید خود را فقط به مصرف چندبار میوه و سبزیجات در روز محدود کنند.

منبع:http://www.hamshahrionline.ir/news-169722.aspx

تنقلات سودمند


ميوه هايي كه پوست سخت دارند مانند بادام ، گردو ، فندق و … بيشتر به عنوان تنقلات در برنامه غذايي مردم مصرف مي شوند.
اين ميوه ها ويتامين هاي فراواني دارند و از اين رو غالبا در برنامه غذايي گنجانده مي شوند. از گذشته هاي دور ، جنگل هاي استراليا ، در سواحل رودخانه مي سي سي پي و سواحل درياي مديترانه ، اين ميوه ها به عنوان يك منبع غذايي مهم و اصلي در برنامه غذايي مردم اين مناطق محسوب مي شده است. مدتي قبل از كاشت و برداشت محصولات كشاورزي ، اين ميوه ها جمع آوري ، انبار و براي سرخ كردن و پختن مصرف مي شوند. اين ميوه ها در فصولي از سال در صورت كمبود مواد و منابع غذايي ، مصرف مي گردند .

رژیم بدون گرسنگی !


این ویدیو چند نکته بسیار خوب در مورد رژیم گرفتن بدون داشتن احساس گرسنگی رو بیان می کنه.

خلاصه نکات به این شرح است:
1. پرهیز از غذاها و اسنک هایی که باعث تحریک اشتها می شن مثل غذاهای آماده، کلوچه ها و چیپس ها
2.استفاده بیشتر از سبزیجات و میوه جات چون با داشتن کالری کم حاوی مقدار زیادی فیبر هستند که حس سیری بیشتری ایجاد می کنن.
3. افزودن روغن های سالم و رژیمی به غذاها. چون چربی ها سبب افزایش ترشح هورمون سیری در مغز می شن. غذاهای بدون چربی حس سیری خیلی کمتری دارن در نتیجه به میزان بیشتری مصرف می شن.
4. و نوشیدن آب زیاد.


منبع: http://www.livestrong.com/video/3770-beginners-guide-dieting-without-feeling/

رژیم آناناس

گفتنی‌ها و ناگفتنی‌ها در مورد آناناس

آناناس یکی از میوه‌های مغذی و سرشار از ویتامین و مواد معدنی است. به باور عده‌ای رژیم غذایی آناناس می‌تواند به کاهش وزن کمک کند. اما آیا این تصور واقعا درست است؟ گفتنی‌ها و ناگفتنی‌ها در مورد آناناس.
بازار تنوع در رژیم‌های لاغری به دلیل محبوبیت فراوانی که به ویژه میان خانم‌ها دارند، بسیار داغ است و اغلب نام یک ماده ‌غذایی یا میوه به دلیل خواصی که در از بین بردن چربی‌های بدن دارد، بر سر زبان‌ها می‌افتد.

آناناس یکی از این میوه‌هاست و آنطور که کارشناسان تغذیه تأیید می‌کنند، می‌توان آن را با غذاهای مختلف ترکیب کرد و معجونی خوش طعم و سالم از دل آن بیرون آورد.

نقش مروارید سفید در سبد غذایی خانوار



سلامت نیوز :  برنج حاوی مواد مغذی متعددی است که هر یک نقش ارزشمندی در سلامت مصرف کننده ایفا می‌نمایند،

دکتر احمد رضا درستی متخصص تغذیه و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌و‌گو با سینانیوز در این‌باره گفت: «از بین این مواد، کلسیم، ‌فسفر، پتاسیم، منگنز، آهن، مس، روی، سلنیم و برخی دیگر از مواد معدنی را می‌توان نام برد که همگی به تندرستی انسان کمک می‌کنند. همچنین ویتامین‌هایی از قبیل تیامین (B۱)، ریبوفلاوین (B۲)، نیاسین (B۳)، اسید پانتوتنیک (B۶)، فولات و ویتامین E نیز به مقادیر متفاوت در برنج یافت می‌شوند که هر یک نقش ویژه‌ای در تامین نیازهای تغذیه‌ای انسان ایفا می‌کنند و عدم دریافت مقادیر کافی این ویتامین‌ها برای انسان خطرناک است.»

افزایش خطر مسمومیت غذایی با گرم شدن هوا


افزایش خطر مسمومیت غذایی با گرم شدن هوا کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: خانواده‌ها باید به ویژه در فصول گرم سال از نگهداری مواد غذایی فساد‌پذیر در خارج از یخچال پرهیز کنند و مواد غذایی پخته شده را به هیچ عنوان در شرایط نیم‌گرم (40ـ20 درجه سانتی‌گراد) قرار ندهند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ امیری اضافه کرد: مواد غذایی که به صورت منجمد نگهداری شده‌اند پس از خروج از انجماد نسبت به مواد غذایی تازه آمادگی بیشتری برای فساد‌پذیری دارند و باید در نگهداری آن‌ها تا هنگام مصرف دقت بیشتری اعمال شود و تا حد امکان سریع طبخ و مصرف شوند.

تولید کالباس و سوسیس زیر پله‌ای و روی پله ای از خمیر امحا و احشای مرغ!


مصاحبه رییس سازمان غذا و دارو را بخوانید :ازمرغ فروش می خواهید که مرغ راپاک کند وتمام پوست و اشغال وچربیو دل و روده انرا بگیرداو هم این کار رامی کند و زواید را درپاتیلی میریزد ومرغ پاک کرده را به بیش از دو برابرقیمت به شمامی فروشدچندروزبعدبرای فرزندان دلبندتان باقیمت های گزاف پیتزا یا ساندویچ کالباس وسوسیس سفارش می دهیدوچه بسا خودتان هم با لذت ناخنکی به ان می زنیدوکلی خوشحال می شویدکه چه غذای دلچسبی برای فرزندانتان خریده ایدغافل ازاین که همان پوست و دل و روده و پی و چربی های مملو از هورمون را که چند روزقبل به قیمت مرغ کامل و پاک نکرده خریده و سپس دور ریخته بودیددوباره خریده اید و بالذت شاهدخورده شدن انها توسط فرزندان عزیز و دلبندتان هستیدبعدهم غصه می خورید که چراسینه پسرهشت نه ساله دلبندتان مانند سینه هاییک دختر سیزده چهارده ساله شده وکم کم دارد نیاز به سینه بند پیدا می کند

تاثیر بالا بودن هورمون تستوسترون در کاهش ابتلا به دیابت


تحقیقات اخیر دانشگاه ادینبورگ اسکاتلند رابطه مستقیمی بین کمبود هورمون تستوسترون (هورمون مردانه) و افزایش احتمال ابتلا به دیابت یافته است. کمبود تستوسترون در بدن سبب چاقی می شود که خود یکی از فاکتورهای خطر برای دیابت نوع 2 است. ولی محققان دریافتند که این کمبود حتی در زمانی که چاقی وجود ندارد نیز می تواند خطرابتلا به دیابت را افزایش دهد.

با فلفل سیاه به جنگ چربی بروید!


با فلفل سیاه به جنگ چربی بروید! فلفل سیاه به دلیل داشتن ماده "پپرین" که موجب طعم تند فلفل می‌شود، تشکیل سلول‌های جدید چربی را متوقف می‌کند و خاصیت ضد چربی دارد.
به گزارش ایسنا، تحقیقات گذشته نشان می‌دهد که فلفل سیاه علاوه برداشتن مزیت‌های بسیار بر سلامتی، میزان چربی جریان خون را کاهش می‌دهد.
اکنون محققان طی تحقیقات آزمایشگاهی و مدل‌های کامپیوتری دریافتند که «پپرین» در فعالیت ژنی که مسؤول کنترل تشکیل سلول‌های جدید چربی است، دخالت می‌کند.
«پپرین» همچنین ممکن است فعالیت‌های زنجیره‌ای متابولیکی که در حفظ کنترل چربی نقش دارد را هدف قرار دهد.
پژوهشگران معتقدند که این یافته باعث استفاده وسیع از عصاره پپرین یا فلفل سیاه در جنگ با چربی و سایر بیماری‌های مربوطه خواهد شد.
این مطالعه در مجله «ACS Journal of Agricultural and Food Chemistry» منتشر شده است.