
ميوه هايي كه پوست سخت دارند مانند بادام ، گردو ، فندق و … بيشتر به عنوان تنقلات در برنامه غذايي مردم مصرف مي شوند.
اين ميوه ها ويتامين هاي فراواني دارند و از اين رو غالبا در برنامه غذايي گنجانده مي شوند. از گذشته هاي دور ،
جنگل
هاي استراليا ، در سواحل رودخانه مي سي سي پي و سواحل درياي مديترانه ،
اين ميوه ها به عنوان يك منبع غذايي مهم و اصلي در برنامه غذايي مردم اين
مناطق محسوب مي شده است. مدتي قبل از كاشت و برداشت محصولات كشاورزي ، اين
ميوه ها جمع آوري ، انبار و براي سرخ كردن و پختن مصرف مي شوند. اين ميوه
ها در فصولي از سال در صورت كمبود مواد و منابع غذايي ، مصرف مي گردند .