فوایدی از روغن کنجد


فوایدی از روغن کنجد روغن كنجد یكی از روغن‌های اشباع نشده و مفید برای بدن است و در آمریكای شمالی و كانادا به مقدار زیاد مصرف می‌شود...


كنجد
 كنجد دارای پروتئین، ویتامین‌های B,D,E,F و لسیتین Lecithin می‌باشد. مقدار روغن آن در حدود ۵۰% است روغن كنجد مركب از حدود ۷۰% اسیدهای چرب اشباع نشده مانند لینولئیك اسید، ‌اولئیك اسید و مقداری اسیدهای چرب اشباع شده مانند اسید پالمتیك و آراشیدیك اسید می‌باشد.
 روغن كنجد یكی از روغن‌های اشباع نشده و مفید برای بدن است و در آمریكای شمالی و كانادا به مقدار زیاد مصرف می‌شود و دلیل آن است كه این روغن نه فقط كلسترول بدن را بالا نمی‌برد بلكه آن را كاهش می‌دهد. برای تهیه روغن كنجد معمولا دانه‌ها را می‌شویند تا رنگ روی آن از بین برود سپس دانه‌ها را آسیاب كرده و در آب می‌ریزند تا پوست آن كه سبك است روی آب بیاید كه آن را می‌گیرند.

فوایدی از روغن سیر

فوایدی از روغن سیر متخصصان دانشكده پزشكی دانشگاه ایموری در آمریكا می‌گویند: روغن سیر حاوی ماده‌ای است كه می‌توان از آن برای درمان و بهبود آسیب‌های قلبی پس از سكته، استفاده نمود.

 این پزشكان در آزمایشات جدید خود دریافته‌اند این تركیب موجود در روغن سیر موسوم به «دیالیل تری‌سولفید» می‌تواند مواد محافظت كننده‌ای را برای مراقبت از قلب پس از وقوع حمله قلبی در بدن آزاد كند از این تركیب می‌توان در طول جراحی قلب یا همزمان با درمان نارسایی قلبی استفاده كرد.

فواید روغن ماهی

بدنسازهای جدی و سخت‌کوش و سایر ورزشکارانی که مجدانه در تلاش برای رسیدن به درجات بالای ورزش هستند و یا آنهائی‌که به داشتن یک ترکیب بدنی عالی همیشه به‌عنوان یک نیاز نگاه می‌کنند بدانند که روغن ماهی ۱۳ خاصیت منحصر به‌فرد دارد که هر کدام به‌نوبه خود در جهت حفظ یک بدن ماهیچه‌ای و خوش‌ترکیب و در عین‌حال داشتن یک سیستم درونی عاری از هرگونه مشکل مفید می‌باشند.
به‌هر حال اگر قصد دارید تمرینات‌تان را با ماکزیمم تلاش دنبال کنید پس روغن ماهی را حتماً به فهرست برنامه غذایتان اضافه کنید. در ادامه فوائد این ماده غذائی با ارزش را برشمرده‌ایم.

گلوکز- فروکتوز- ریبوز- ساکارز- مالتوز- سلوبیوز- لاکتوز- سلولز- نشاسته

تصویرمواد قندی طبیعی


قندها یا ساکاریدها ، ساده‌ترین کربوهیدراتها هستند. قندها به قندهای ساده یا مونوساکاریدها ، دی‌ساکاریدها و پلی‌ساکاریدها طبقه ‌بندی می‌شوند. اکثر قندها در طبیعت وجود دارند. بعضی از آنها ساختار بدن سلولهای زنده را تشکیل می‌دهند و برخی طبیعت را می‌سازند. با مواد قندی موجود در طبیعت آشنا می‌شویم.

مونوساکاریدها

فرمول ساده یا تجربی برای همه قندها است.

خواص روغن کتان یا بَزرَک


روغن بزرک یا تخم کتان

روغن بَزرَک یا روغن کتان یک روغن گیاهی است که از دانه‌های رسیده ی گیاه بزرک یا کتان (Liunm Usitatissimum) استخراج می‌شود.
روغن بزرک که به آن روغن یا مواد دیگری اضافه نشده باشد، روغن خام بزرک نامیده می‌شود.
روغن بزرک مصرف دارویی و غذایی دارد.
این روغن، مایع شفاف و زرد رنگ حاوی برخی از "اسیدهای چرب ضروری" است که خطر بیماری قلبی را کاهش می ‌دهند و فواید سلامتی دیگری هم دارند. در قدیم محبوب ترین داروی ضد سرماخوردگی، سوختگی و درد معده بوده‌است.
این روغن، یک روغن سالم است و 90 درصد یا بیشتر اسیدهای چرب غیر اشباع دارد که حدود 50 درصد از آن از اسید چرب غیر اشباع آلفا لینولنیک اسید یا ALA است که تاثیر مثبت بر روی خون، عروق و شریان‌ها دارد. این اسید چرب از دسته اسیدهای چرب امگا3 می باشد.

سرخارگل برای مقابله با سرماخوردگی

اکیناسه، گیاه سرماخوردگی آشنایی با اکیناسه

سرماخوردگی و آنفلوآنزا از شایع ‌ترین علل مراجعه به پزشک و غیبت از کار و مدرسه است. گرچه تا کنون 200 نوع ویروس سرماخوردگی معمولی شناخته شده ‌اند، هنوز ویروس‌ های عامل 30 تا 50 درصد موارد سرماخوردگی افراد بالغ ناشناخته باقی مانده و پیش گیری و درمان این بیماری‌ ها از دغدغه‌ های همیشگی جامعه پزشکی است.
به رغم پیشرفت ‌های علمی در زمینه ایمنی ‌سازی علیه بسیاری از بیماری‌ های عفونی واگیردار، در مورد سرماخوردگی و آنفلوآنزا، به علت تنوع زیاد ویروس‌ های ایجاد کننده ی این دو بیماری، بروز سو‌ش‌ های جهش یافته جدید در شروع هر فصل سرما و نیز متفاوت بودن ویروس ‌های غالب بیماری‌ زا در مناطق جغرافیایی مختلف، نمی‌ توان با ساخت یک واکسن خاص در سطح بین‌المللی یا حتی منطقه‌ ای علیه آن ها ایمنی‌ ایجاد کرد. به نظر می ‌رسد با شروع هر فصل جدید از سرماخوردگی و آنفلوآنزا نیاز به تولید و ارایه یک واکسن جدید در هر منطقه جغرافیایی است! این امر بسیار دشوار بوده و هزینه‌ های هنگفتی نیز در پی دارد. بنابراین باید برای مقابله با این بیماری ‌ها چاره ی دیگری اندیشید.

نکاتی که در مورد پاپ کورن نمی‌دانید

فیبر بالا، چربی کم و روح کوچک هر دانه؛ این‌ها از خواص ذرت هستند.
1- نام علمی پاپ کورن "zea mays everta" است و این تنها نوعی از ذرت است که پف می‌کند و می ترکد.
2- هزاران سال است که مردم از خوردن پاپ کورن لذت می‌برند اما بد نیست بدانید که در سال 1948 دانه‌های بوداده شده‌ای مربوط به پنج هزار سال پیش در غارها کشف شد.
3- قبایل بومی آمریکا پاپ کورن را با چاشنی سبزیجات خشک شده، ادویه و حتی فلفل قرمز تند می‌خوردند. آنها در تهیه سوپ نیز از پاپ کورن استفاده می‌کردند.
4- برخی از قبایل بومی آمریکایی معتقد بودند در هر دانه از پاپ کورن روحی زندگی می‌کند که معمولا مزاحم انسان‌ها نمی‌شوند مگر آن که خانه‌شان گرم شود.

نکاتی درباره دل و قلوه و جگر!


دل، جگر و قلوه در گروه گوشت‌ها هستند و در مقدار مساوی با گوشت‌ها، خواص و ویژگی‌های تقریبا یكسانی دارند و ...
نکاتی درباره جگردر بحث تغذیه، رژیم و فرهنگ غذایی، هر یك از خوراكی‌ها در بخش خاصی از هرم غذایی قرار می‌گیرند كه با سایر خوراكی‌های آن گروه از هرم، تقریبا خواص مشتركی دارند. به عنوان نمونه دل، جگر و قلوه در گروه گوشت‌ها هستند و در مقدار مساوی با گوشت‌ها، خواص و ویژگی‌های تقریبا یكسانی دارند...

نیشکر

تصویرمقدمه

نیشکر یکی از گیاهان تیره گندم است. نیشکر از گیاهان مهم قندی است که کشت و کار آن سابقه طولانی دارد. ساقه نیشکر دارای 14 تا 17 درصد ساکارز بوده از ساقه نیشکر در تهیه کاغذ و مقوای ساختمانی و همچنین بعد از استخراج قند ملاس و تفاله آن به عنوان محصول جانبی که که از آنها به ترتیب در تهیه الکل و تغذیه دام استفاده می‌شود. سابقه کشت این گیاه حدود 600 سال قبل از میلاد در گینه و اندونزی و هند گزارش شده است.

اسکندر در بازگشت از هندوستان آن را به اروپا برد. امکان این است که قبل از اسلام نیشکر در عربستان و ایران و مصر کشت می‌شده است. حکومتهای اسلامی در نیشکر کاری و شکرگیری از نیشکر در ممالک تحت تصرف خود سهم بسزایی داشته‌اند. به هر حال در اکثر کتابهای تاریخی ایرانیان را اولین مردمی می‌دانند که از نیشکر شکر استخراج کرده‌اند.

تباشیر



همانطور كه خیزران در معرفى خود گفت ، به مغز نوعى از آن كه جسمى فوق العاده سفید است ، تباشیر هندى یا تباشیر قلمى مى گویند.
اعراب تباشیر را طباشیر مى نویسند و به كنایه هر شى ء سفید را در ادبیات تباشیر گویند. چنانكه سفیدى صبح را تباشیر گفته اند. تباشیر قلمى كه از جوف نوعى خیزران به دست مى آید، تركیبى از سیلیكات منیزى است . پیشینیان را عقیده بر آن بود كه اگر مقدار كمى از آن را در كوزه آب بریزند، آب آن بهتر رفع عطش مى كند. مقوى قلب و مسرت آفرین بوده و خوردن آن با سكنجبین جهت از بین بردن وحشت و غم و اندوه تجویز شده است ، مسكن معده و جگر بوده و مسكن التهاب عطش است ، صفرابر و درمان اسهال خونى است . ضماد آن با عسل ورمهاى چشم را از بین مى برد و مكیدن آن جوش دهان اطفال را درمان مى كند.
در داروسازى جدید به كربنات منیزى كه شباهت به تباشیر دارد، تباشیر فرنگى لقب داده اند. فلز منیزى در سبزینه گیاهان به جاى آهن در خون انسان است . املاح منیزى مسهل بوده و مقدار كم آنها ملین است ، كبد را پاك و مجارى دفع سموم را لاروبى مى كنند و بهترین نقش آنها جلوگیرى از پیشرفت سرطان بوده و ترمز سرطان لقب گرفته اند.


منبع:http://www.avesinaaa.mihanblog.com/post/tag