پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج بررسی های آنان نشان داده است که غنی سازی غذاها با فولیک اسید خطر بروز رایج ترین نوع سرطان ها در کودکان یعنی سرطان کلیه و نوعی تومور مغزی را کاهش می دهد.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، اسید فولیک یک ویتامین گروه B است که مصرف آن به خصوص برای زنانی که قصد باردار شدن دارند، یا باردار هستند، اهمیت دارد.اسید فولیک به عنوان مکمل برای پیشگیری و درمان حالتهای بیماری ناشی از کمبود این ویتامین مصرف میشود. اسیدفولیک از دسته داروهای گروه ویتامین B است. ماده مغذی فولیک اسید احتمال بروز تومور ‘ویلمز’ که نوعی سرطان کلیه و همچنین تومور ‘PNET’ که نوعی سرطان مغز است، در کودکان کم می کند .
دکتر ‘کیمبرلی جانسون ‘ استادیار دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن گفت: نتایج تحقیقات نشان می دهد ماده مغذی فولیک اسید احتمال بروز سرطانهای خاص کودکی را در آمریکا کاهش داده است .
محققان در این بررسی میزان بروز سرطانهای کودکی را در قبل و بعد از غنی سازی غذا با فولیک اسید بررسی کردند . آنها دریافتند میزان بروز تومور ولیمز از سال ۱۹۸۶ تا ۱۹۹۷ افزایش و پس از آن کاهش یافته است که این امر نشان دهنده تاثیر مثبت غنی سازی غذا با فولیک اسید است.