قهوه خطر ابتلا به سرطان پوست را كاهش می دهد


تحقیقات نشان می دهد: علاقه مندان به نوشیدن قهوه کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پوست قرار می گیرند.
قهوه خطر ابتلا به سرطان پوست را كاهش می دهدتحقیقات نشان می دهد: علاقه مندان به نوشیدن قهوه کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پوست قرار می گیرند.
به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خراسان، تحقیق بر روی ۱۱۳ هزار زن و مرد نشان داد: خطر ابتلا به سرطان پوست در بین آن دسته از افرادی که روزانه سه تا چهار فنجان قهوه می نوشند، ۲۰ درصد کمتر از افرادی است که روزانه قهوه نمی نوشند.
محققان بر اساس یافته های حاصل از این تحقیق اظهار كردند: قهوه بدون کافئین اثر مفیدی ندارد، زیرا کافئین موجود در قهوه برای پوست مفید بوده و برای جلوگیری از ابتلا به دیابت و بروز آلزایمر نیز موثر است.
بر اساس این پژوهش، کافئین موجود در قهوه به سیستم ایمنی بدن این امکان را می دهد تا سلول های سرطانی را نابود کند و همچنین اثر اشعه های ماورای بنفش آفتاب را نیز کاهش می دهد.

تاثیر حبوبات بر كاهش وزن


سلامت نیوزچرا ما باید از غذاهای تهیه شده از حبوبات نظیر انواع لوبیا، عدس، نخود، ماش و لپه استفاده کنیم؟ حتی بعضی از افرادی که استطاعت خرید گوشت‌ را ندارند نیز ترجیح می‌ دهند که بیشتر از غذاهای تهیه شده از گوشت‌های پُرچرب و غذاهای آماده‌ ی سریع نظیر پیتزا، همبرگر، مرغ ‌های سرخ شده و کباب‌های پُرچرب استفاده کنند، در حالی که از خوراکی‌ های تهیه شده از حبوبات مانند: خوراک لوبیا، عدسی ، انواع آش ‌های سنتی، آب گوشت کم‌ چرب یا خورش ‌های همراه با حبوبات مانند خورش قیمه یا قورمه سبزی در وعده ‌های غذایی خود کمتر مصرف کنند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فرهنگ آشتی ؛شیوع بیماری های غیرواگیر نظیر چاقی ، اختلال چربی‌ های‌ خون، دیابت، پوکی استخوان، پُرفشاری خون و سرطان خون، امروزه در نوجوانان و بزرگسالان افزایش یافته است؛ ‌طوری که بر اساس نتایج به‌ دست آمده از مطالعه ‌ی قند و چربی در تهران، ۱۸درصد از نوجوانان، ۵۷ درصد از مردان و ۶/۶۷ درصد زنان به اضافه وزن یا چاقی مبتلا هستند. همچنین نتایج مرحله ‌ی دوم این مطالعه نیز حاکی از روند رو به افزایش چاقی است که از عوامل خطرساز بیماری‌ های قلبی-عروقی و دیگر بیماری ‌های غیرواگیر می باشد.

راه كارهای غیر دارویی برای هضم بهتر غذا!



سلامت نیوز:یکی از مهم‌ترین وظایفی که بدن ما باید هر روز چندین نوبت انجام دهد، فرآیند هضم و جذب مواد غذایی است.

نکته‌های مفید و غیردارویی برای کمک به هضم و جذب بهتر مواد غذایی ارائه شده که عبارتند از: - لوازم الکتریکی را خاموش کنید. تمام ابزار الکتریکی که می‌تواند ذهن شما را آشفته کنند مثل تلویزیون، تلفن و رایانه را در حین غذا خوردن خاموش کنید. فقط به موسیقی آرام وملایم گوش كنید.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فرهنگ آشتی ؛ بدن شما برای هضم مناسب و بهتر مواد غذایی به فضایی آرام نیاز دارد. - در وضعیت آرامش و استراحت قرار بگیرید. اگر می‌خواهید چیزی بخورید محل ساکتی را پیدا کنید، بدن خود را در وضعیت راحت قرار دهید یعنی حتما روی صندلی و پشت به صفحه تلویزیون و رایانه بنشینید. - تمرکز داشته باشید. حواس خود را به غذا خوردن جمع کنید و حتما از اینکه می‌توانید غذا بخورید از خداوند بخشنده سپاسگزاری کنید و همواره شکرگزار باشید. - استرس را از خود دور کنید. قبل از اینکه اولین قاشق غذا را در دهان بگذارید چند لحظه آرام و عمیق نفس بکشید و هرگز با عجله و استرس غذا نخورید.


راهکارهایی برای کاهش وزن در کودکان


خطر ابتلا به اضافه وزن و چاقی در کودکانی که والدین چاق دارند و یا از مادران دیابتی متولد می‌شوند، بیشتر از سایر کودکان است .

اضافه وزن و چاقی یکی از مشکلات بهداشتی - تغذیه‌ای در جهان و ایران است. تعداد مبتلایان به اضافه وزن و چاقی هم در کشورهای توسعه یافته و هم در کشورهای در حال توسعه و از جمله ایران در حال افزایش است. این مشکل با سرعت بیشتری در کودکان و نوجوانان مشاهده می‌شود

 42 میلیون کودک زیر پنج سال در دنیا دچار اضافه وزن و چاقی هستند. علل اضافه وزن و چاقی در کودکان متفاوت است که به چند مورد از آنها اشاره می‌کنیم

اگر می خواهید لاغر شوید سراغ این روش ها نروید!


روشهای لاغری و کاهش وزن بسیارند و این شما هستید که مسئولیت انتخاب درست را به عهده دارید. در زیر به روش هایی که اکثر افراد برای لاغری روی می آورند و نتیجه خوبی نمی گیرند اشاره می کنیم.

چرا کمربند لاغری نه؟

یکی از رایج‌ترین روشهای لاغری استفاده از کمربندهای لاغریست. کمربندهای لاغری دو نوعند: حرارتی و لرزشی که هیچکدام باعث سوزانده شدن چربی‌ها نمی‌شوند و تاثیری در کاهش وزن حقیقی ندارند.

کمربندهای حرارتی فقط آب را از بدن خارج می‌کنند که بعد از مدت کوتاهی با جایگزین شدن آب همه چیز به حالت اول برمی‌گردد.

11 فایدۀ چای سبز

بسیاری از ویتامین ها در چای سبز وجود دارند، مثل: C، P، B1، B2، PP و کاروتن . ویتامین C در چای سبز پس از دم کردن نیز باقی ست.

1. چای سبز موجب بهبود عملکرد تمام اعضای بدن می شود و به جلوگیری از ابتلا به روماتیسم و هپاتیت کمک می کند، همچنین موجب تنظیم ضربان قلب می شود.

2. دانشمندان معتقدند که کاتچین موجود در چای سبز پوست را جوان تر می کند.

3. چای سبز به کاهش وزن کمک می کند و چربی های ذخیرۀ بدن را کاهش می دهد و از بروز بیماری های متابولیک و رسوب چربی های مضر بر دیوارۀ رگ های خونی جلوگیری می کند و میزان کلسترول خون را کاهش می دهد.

ناهار خوردن در خانه مانع چاقی زنان


این تحقیقات پزشکی هشدار داد: زنانی که عادت به خوردن وعده ناهار در رستورانها را به طور تقریباً روزانه دارند؛ بیشتر با ناتوانی در کاهش وزن اضافی خود - نسبت به زنانی که بر خوردن این وعده مهم غذایی در خانه اصرار دارند- روبه رو هستند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ محققان گفتند: تنظیم وعده های غذایی زنان مهمترین سلاحی است که آنها را قادر می‌سازد تا با چاقی و وزن اضافی مبارزه کنند که از جمله می‌توان به داشتن یک دفترچه یادداشت کوچک درباره عناصر غذایی مصرفی روزانه و غافل نشدن از هیچ یک از وعده های روزانه بویژه صبحانه اشاره کرد.این تحقیقات درباره بهترین برنامه های غذایی برای کاهش وزن تاکید کرد: پیروی از یک برنامه غذایی متعادل کم کالری و چربی، ایده آل ترین گزینه برای کاهش وزن سالم و امن است.


وزن ایده آل مادران باردار کدام است؟/دور غذاهای آماده خط بکشید!

اولین و مهمترین نكته ای كه باید مورد توجه زنان باردار قرار گیرد، این است كه بپذیرند كه در این دوران به تدریج وزن اضافه خواهند كرد. افزایش وزن در طول حاملگی امری طبیعی است و باید رخ دهد. افزایش وزن حین بارداری برای سلامت شما و جنین ضروری است و بخش عمده ای از این اضافه وزن با تولد نوزادتان و بخش دیگر با گذشت زمان كوتاهی پس از زایمان از بین خواهد رفت. بهتر است بیش از آنكه به فكر اضافه وزن در این دوران باشید، به آنچه می خورید توجه نشان دهید.

دکتر حقیقت، متخصص مامائی در گفت و گو با مجله پزشکی مادر در توضیحات بیشتر افزود: حذف غذاهای آماده و بی ارزش و انجام منظم فعالیت و ورزش های دوران بارداری می تواند تاثیر مثبتی در احساس شما نسبت به افزایش وزن بارداری داشته باشد.

کـبـاب زغـالـی سرطان‌زا است؟

وقتی گوشت را درست و اصولی کباب نکنیم، حرارت به طور منظم و مناسب به ماده غذایی نمی‌رسد، در نتیجه، امکان پختن یا حتی سوختن سطح ماده غذایی و مغزپخت نشدن آن وجود دارد.

«در سال‌های اخیر حرف و حدیث‌های بسیاری در مورد اینکه ترکیبات فراوان آزادشده از دود زغال ممکن است باعث بروز سرطان شوند، وجود داشته و دارد و خیلی‌ها معتقدند مصرف بیش از اندازه کباب به خصوص قسمت‌های سوخته آن خوب نیست اما هنوز بحث در این مورد، ادامه دارد و به نتیجه نرسیده است.»

این جمله‌ها بخشی از گفته‌های دکتر آراسب دباغ‌مقدم، دامپزشک و متخصص بهداشت مواد غذایی در مورد کباب کردن گوشت‌ها بود که از هزاران سال پیش به عنوان یکی از اصلی‌ترین روش‌های پخت غذا در بین اعراب، بابلی‌ها و رومیان مورد استفاده قرار می‌گرفته است. در ادامه این گفتگو، بیشتر با خوب و بد کباب کردن آشنا می‌شوید پس این مطالب را تا انتها مطالعه کنید.

كاهش وزن به تسكين علائم يائسگي كمك مي‌كند


100-1.jpg
پزشكان توصيه مي‌كنند زناني كه از علائم ناخوشايند دوره يائسگي نظير گرگرفتگي رنج مي‌برند به جاي شكايت ازهورمون‌هاي خود بايد وزنشان را پايين بياورند.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، گروهي از متخصصان علوم پزشكي در آمريكا دريافته‌اند كه كاهش اضافه وزن مي‌تواند به كاهش سطح هورمون‌هاي خاصي كه عامل بروز علائم يائسگي هستند، كمك كند و در نتيجه در تسكين علائم آزاردهنده يائسگي موثر است.
به نوشته روزنامه ديلي‌ميل، در بدن زنان داراي اضافه وزن هورمون استروژن به ميزان بيشتري ترشح مي‌شود و ترشح زياد اين هورمون باعث تشديد گرگرفتگي‌هاي شبانه مي‌شود.