جوانه گندم به لحاظ تركيب شيميايي خود منبع غذايي مهمي براي زنان به شمار مي رود.
به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه اينترنتي روزنامه الاهرام؛ جوانه گندم داراي مقاديري تركيبات پروتئيني و چربي و همچنين اسيدهاي آمينه اساسي است كه بدن انسان قادر به توليد آنها نيست .
اين نتايج درپي تحقيقاتي كه دكتر صريف صبري استاد تغذيه و علوم غذايي روي 50 دختر و زن انجام داد به دست آمد .
اين نتايج درپي تحقيقاتي كه دكتر صريف صبري استاد تغذيه و علوم غذايي روي 50 دختر و زن انجام داد به دست آمد .