چطور غذاهايمان را از اين ميكروب‌هاي خطرناك پاك كنيم؟


مسمومیت‌های غذایی مشكل شایعی است كه همه ما در بخشی از زندگی‌مان با آنها مواجه می شویم، البته معمولا این مسمومیت‌ها را جدی نمی‌گیریم، اما باید بدانید كه گاهی این بیماری‌های به ظاهر ساده می‌تواند موجب مشكلات زیادی شود.
برترین مجله اینترنتی ایران

 برترین ها: مسمومیت‌های غذایی مشكل شایعی است كه همه ما در بخشی از زندگی‌مان با آنها مواجه می شویم، البته معمولا این مسمومیت‌ها را جدی نمی‌گیریم، اما باید بدانید كه گاهی این بیماری‌های به ظاهر ساده می‌تواند موجب مشكلات زیادی شود. اما راه جلوگیری از این بیماری‌ها چیست؟ خیلی ساده این که مواد غذایی‌تان را از آلودگی‌ها دور كنید. تنها 10 روز پیش بود که جورج كلونی در بیمارستان بستری شد، قهرمان فیلم‌های اكشن كه در اینگونه فیلم‌ها همه دشمنان را حریف است نتوانست حریف ویروس‌هایی كه به چشم نمی‌آیند شود و كارش به بیمارستان كشید. او پس از آنكه شامی در رستورانی در كومودر ایتالیا صرف كرد دچار مسمومیت غذایی شد  و مجبور شد یك روز كامل را در بیمارستان بگذراند، یعنی حتی ستاره‌ها هم نمی‌توانند از میكروب‌ها و مسمومیت فرار كنند.

چه مواد رنگی به شما كمك می‌كند تا لاغر شوید؟


محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی

برترین مجله اینترنتی ایران

 برترین ها:  همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.

آخرین تحقیقات نشان داده، یكی از بهترین راه‌ها برای كاهش وزن و بهبود سلامت مصرف انواع رنگ‌هاست(البته میوه و سبزی‌های رنگی!) مشكل اینجاست كه در بسیاری از كشورهای دنیا از هر 01 نفر، 8 نفر به اندازه كافی میوه و سبزی‌های رنگی مصرف نمی‌كنند. 

تأثیر شیوه‌های طبخ گوشت قرمز در ابتلا به سرطان

محققان دانشگاه کالیفرنیا جنوبی و موسسه پیشگیری از سرطان کالیفرنیا دریافتند که طبخ گوشت قرمز با دمای بالا به ویژه در ماهیتابه های مخصوص گوشت قرمز می تواند خطر ابتلا به سرطان را تا 40 درصد افزایش دهد.
به گزارش خبرگزاری مهر، ماریانا استرن استاد یار پزشکی پیشگیری در دانشکده کک از دانشگاه پزشکی کالیفرنیا جنوبی ریاست این تحقیقات را با عنوان " گوشت قرمز و گوشت ماکیان، شیوه های طبخ، آمادگی ژنتیکی و خطر سرطان پروستات: نتایج تحقیقات مرکز سرطان پروستات کالیفرنیا" را برعهده داشت.
این تحقیق در مجله تولید سرطان منتشر شده و شواهد مهم و جدیدی درباره اینکه چگونه گوشت قرمز و شیوه های طبخ آن خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می دهد، ارائه کرده است.

مصرف زياد فيبر موجب سوء تغذيه مي شود


با توجه به اينكه فيبرها انرژي توليد نمي كنند و موجب جذب نشدن موادي همچون آهن و كلسيم مي شوند لذا مصرف زياد آنها سوء تغذيه افراد را در پي دارد.
دكتر كيمياگر، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: در واقع فيبرها دسته اي از كربوهيدرات ها هستند كه به دليل پيوندهاي شيميايي آنها قابل هضم و جذب نيستند.

وي ادامه داد: فيبرها را مي توان به دو دسته محلول و غير محلول تقسيم كرد و اين درحاليست كه فيبرهاي محلول در آب به طور عمده در ميوه و سبزيجات و فيبرهاي نامحلول در غلات مانند جو و گندم وجود دارد.

رژیم غذایی مدیترانه ای برای محافظت از استخوانها


مصرف روغن زیتون با هورمون استئوکلسین بالا به قدرت و استحکام استخوان کمک می کند.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاریANSA ایتالیا بخش علمی-پزشکی،  رژیم غذایی مدیترانه ای برای محافظت از استخوان های شما در سن پیری مورد استفاده قرار می گیرد.
 
به دنبال دو سال تحقیق، محققان پی بردند که رژیم  براساس روغن زیتون از استخوان های شما در سن پیری محافظت کرده و امکان پوکی استخوان را کاهش می دهد./

برای پیشگیری از بی خوابی این ویتامین را مصرف کنید


بی خوابی در سراسر جهان یکی از جدیدترین بیماری‌هایی است که به عوامل متعدد بستگی دارد.
به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگارانبه نقل از بيترين؛ آهن ضروری برای بدن در گیاهان نیز وجود دارد، منابع گیاهی آهن شامل :سیب زمینی پخته با پوست ، جوانه گندم برشته ، سبزی های دارای برگ سبز تیره مانند اسفناج تازه و جعفری ، نان گندم و انواع خشکبار .

 ویتامین C موجود در مرکبات می تواند جذب آهن را چهار برابر افزایش دهد .

افزایش حجم غذا پس از ماه رمضان منجر به اضافه وزن ناگهانی می شود


 كارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی مشهد گفت :بدن در طول ماه رمضان سوخت وساز خود را بسته به شرایط كاهش می دهد بنابراین نباید بعد از ماه رمضان غذای فراوانی مصرف كرد زیرا افزایش وزن ناگهانی را به دنبال دارد.

افزایش حجم غذا پس از ماه رمضان منجر به اضافه وزن ناگهانی می شود
به گزارش دانشگاه علوم پزشكی مشهد ،دكتر' زهرا اباصلتی ' در مورد لزوم رعایت اصول تغذیه مناسب پس از ماه مبارك رمضان افزود : رعایت اصول تغذیه پس از ماه مبارك رمضان به منظور پیشگیری از مشكلات گوارشی ضروری است. از این رو نباید پس از یك ماه روزه داری غذاهای چرب و درحجم بالا و پر ادویه استفاده كرد زیرا به دستگاه گوارش صدمه می زند بهتر است صبحانه در حد مناسب و در وعده ناهار وشام غذاهای كم چرب و سبك و حاضری مانند ماست و خیار ، نان و پنیر و هندوانه استفاده كرد.

نحوه استفاده از ظروف چدن در آشپزخانه

3-607.jpg
کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد، توصیه کرد: بعد از اتمام پخت، ماده غذایی را از درون ظروف چدنی خارج کنید تا اکسید نشود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه يزد، "ناهید برخورداری" اظهار كرد: استفاده از ظروف مختلف برای پخت غذا بسیار اهمیت دارد و افرادی که کیفیت وطعم غذا برای آن‌ها مهم است، باید به کیفیت ظرفی که درآن غذا تهیه می‌شود نیز اهمیت بدهند. جنس ظرف و روکش آن در پخش گرما و سرعت پخت غذا تأثیر دارد.

افزايش كلسترول خون در كودكان هيچ علامتی ندارد


اگر چربی یاقندخونتان بالاست از دوسالگی مواظب کودکانتان باشيد

triglycerides-diet.jpgيك متخصص اطفال گفت: در صورت وجود سابقه‌ي خانواگي چربی بالای خون (هيپركلسترولمي) يا بيماري ديابت، كودكان بايد از سن 2 تا 10 سالگي از نظر ميزان كلسترول مرتبا مورد بررسي قرار گيرند.
دكتر مسعود عزيزي در گفت وگو با خبرنگار ايسنا منطقه دانشگاه علوم پزشكي تهران، با بيان اينكه افزایش کلسترول خون یا هيپركلسترولمي در كودكان عامل خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي- عروقي در بزرگسالي است، گفت: افزايش كلسترول خون در كودكان ممكن است هيچ نوع علامت باليني نداشته باشد ولي به تدريج موجب گرفتگي شريان‌ها مي‌شود.

مصرف غذاهاي خانگي طول عمر را افزايش مي‌دهد

NewsImage.jpg
پزشكان استراليايي مي‌گويند اگر خود را به خوردن غذاهاي خانگي عادت دهيد، عمرتان طولاني‌تر مي‌شود.

به گزارش سرويس سلامت ايسنا، كارشناسان بهداشت عمومي در دانشگاه استراليايي موناش، مركز پزشكي ملي استراليا و انستيتو مطالعات ملي سلامت در تايوان در مطالعات مشترك خود دريافته‌اند افرادي كه حداقل پنج نوبت در هفته غذاي خانگي طبخ و مصرف مي‌كنند، حداقل 10 سال به طول عمرشان افزوده مي‌شود.