محققان دانشگاه کالیفرنیا جنوبی و موسسه پیشگیری از سرطان کالیفرنیا دریافتند که طبخ گوشت قرمز با دمای بالا به ویژه در ماهیتابه های مخصوص گوشت قرمز می تواند خطر ابتلا به سرطان را تا 40 درصد افزایش دهد. | |
به گزارش خبرگزاری مهر، ماریانا استرن استاد یار پزشکی پیشگیری در دانشکده کک از دانشگاه پزشکی کالیفرنیا جنوبی ریاست این تحقیقات را با عنوان " گوشت قرمز و گوشت ماکیان، شیوه های طبخ، آمادگی ژنتیکی و خطر سرطان پروستات: نتایج تحقیقات مرکز سرطان پروستات کالیفرنیا" را برعهده داشت. این تحقیق در مجله تولید سرطان منتشر شده و شواهد مهم و جدیدی درباره اینکه چگونه گوشت قرمز و شیوه های طبخ آن خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می دهد، ارائه کرده است. |
آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
تأثیر شیوههای طبخ گوشت قرمز در ابتلا به سرطان
چای سبز از درد و رنج مبتلایان به هپاتیت C می کاهد
گروهی از محققان دانشگاه جان هاپکینز آمریکا به اطلاعات تازه و قابل توجهی درباره چای سبز و شکلات و نقش آن در کاستن از درد و رنج بیماران مبتلا به هپاتیت C دست یافتند.
محققان توانستند ترکیبات جدیدی را در چای سبز و شکلات کشف کنند که چه بسا به کاستن از شدت مشکلات و عوارض عصبی مرتبط با بیماری هپاتیت C کمک می کند.محققان گفتند: شیوه های درمانی کنونی هپاتیت C قادر نیست که به طور کامل تکثیر ویروس در داخل مغز را کنترل کند و در نتیجه نمی تواند از عوارض عصبی و اختلال در عملکرد مغز ناشی از این بیماری کم کند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ به گفته محققان؛ چای سبز و شکلات حاوی مقادیر بالایی از ترکیبات epicatechin است که قدرت زیادی برای محافظت از سلولهای عصبی در داخل مغز دارد و همچنین سطح یکی از پروتئین ها به نام (BDNF) را در داخل مغز بالا می برد که نقش آن در حمایت از رشد سلولهای عصبی درون مغز و محافظت از آنها در برابر مرگ وفعال بودن آن در درون مغز شناخته شده است.
از نوشابه به جز خوردن در چه کارهایی استفاده می شود؟
کم و بيش شنيده ايم که نوشابههاى گازدار براى سلامتي زيان آور هستند، گرچه کمتر به اين هشدارها توجه مي کنيم اما تاکنون به استفاده هاى گوناگون آنها يا مزاياي شان هم فکر کرده ايد؟
به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران، جهان تاپسگلوب سايت استفادههاي گوناگون و بعضاً عجيبي از "کوکاکولا" را ذکر نموده که مطالعه آن خالي از لطف نيست. به نوشته اين سايت مهمترين عناوين استفاده هاي گوناگون کوکاکولا بشرح زير است :
چگونه از افزایش وزن مجدد پیشگیری کنیم؟
هر هفته خودتان را وزن كنید.سر ساعات معین غذا بخورید تا متابولیسم بدنتان تنظیم شود.
به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران؛تا جایی كه امكان دارد راه بروید و تحرك داشته باشید. بیشتر پیادهروی كنید و كمتر تلویزیون ببینید.هر زمان که می توانید پیاده روی تند داشته باشید. مثلا در چند صد متری محل کار یا مرکز خرید از اتوموبیل خود ،تاکسی ویا اتوبوس پیاده شویم و بقیه مسیر را پیاده طی نماییم.
عصاره های شفا بخش تابستانی
عصاره های طبیعی مفید و معطر هستند، آنها هم ردیف گیاهانی هستند که از آنها حاصل می شوند و خواص محافظت کننده و ترمیم کنندۀ بی شماری دارند.
به گزارش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران،این داروهای خوشبو و لطیف می توانند به عنوان سرمایه های زیبایی خدمات بسیار زیادی برای ما داشته باشند.
همچنین با فرارسیدن تابستان، زمانی که دمای هوا شروع به بالا رفتن می کند، و خورشید خودش را با سخاوت عرضه می دارد، ناراحتی های کوچکی (تعرق، کم آب شدن بدن، احتباس آب) که تغییر فصل به ما تحمیل می کند، می توانند درمان خود را از این اکسیرهای گران بها بیابند.
مسمومیت غذایی، بیماری تابستانی
گرفتگی و دردهای روده ای، اسهال، استفراغ و... علائمی هستند که باید شما را دربارۀ تازگی یا مناسب بودن شرایط نگهدای بستنی ای که در ساحل دریا از فروشندۀ محلی خریده اید، نگران کنند.
به گزارش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛اگر زمستان برای عفونت های ویروسی مناسب است، تابستان مسمومیت های غذایی و در نتیجه اسهال و استفراغ را با خود به همراه خواهد داشت.
عفونت ها در این فصل زیبا به دلایل مختلفی پدید می آیند:
عفونت ها در این فصل زیبا به دلایل مختلفی پدید می آیند:
منظور از اكسيده شدن مواد غذايي چيست؟
مراقب اکسیده شدن مواد غذایی باشید زیرا اکسیده شدن آنها برای سلامتی بدن مضر است و به توصیه هایی در این رابطه توجه کنید.
دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: باید مراقب باشیم که از تماس مواد غذایی حساس مثل میوه ها، آب میوه ها، روغنها با هوا اجتناب شود.
وی گفت: به دلیل این که اکسیژن هوا سبب از بین رفتن برخی ویتامین ها مانند ویتامین C میوه ها و آب میوه ها می شود.
وی گفت: به دلیل این که اکسیژن هوا سبب از بین رفتن برخی ویتامین ها مانند ویتامین C میوه ها و آب میوه ها می شود.
چگونه به حفظ سلامت کبد کمک کنیم؟
بررسي ها نشان مي دهند رعایت نکاتی ساده، جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری کبد چرب ضروري است.
دکتر ناصری مقدم در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه در بیماری کبد چرب سلامت عمومی فرد در خطر است گفت: این بیماری به علت تجمع چربی زیاد در کبد ایجادمی شود و این عارضه نشان دهنده این است که چربی در مغز، عروق قلب و کلیه هم تجمع یافته است.
وی در ادامه افزود: در این بیماری، آنزیم های کبدی افزایش می یابد و در صورتی که مقدار آنزیم ها از 135 بالاتر رود، موجب ایجاد التهاب دریافت کبد شده، فرد را مستعد نارسایی کبدی و سیروز کبد می کند.
وی در ادامه افزود: در این بیماری، آنزیم های کبدی افزایش می یابد و در صورتی که مقدار آنزیم ها از 135 بالاتر رود، موجب ایجاد التهاب دریافت کبد شده، فرد را مستعد نارسایی کبدی و سیروز کبد می کند.
هوممم ...چه تلخ و خوشمزه!
مادران عصبی با غذا دادن اجباری، کودک را بیاشتها و لجباز میکنند
یک فوق تخصص تغذیه گفت: مادران افسرده، عصبی و عجول سعی میکنند با کتک زدن و به زور به کودک غذا دهند و نتیجه این میشود که کودک لجباز شده و به خاطر لجبازی هم که شده غذا نمیخورد.
احمد خداداد در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس اظهار داشت: غذا نخوردن کودکان دلایل مختلفی دارد، گاهی کالری مورد نیاز بنا به شرایط خانواده در دسترس نیست و غذا به اندازه کافی به کودک داده نمیشود و در نهایت او عادات بد غذایی پیدا میکند.
اشتراک در:
پستها (Atom)