متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریافتهاند كه وقتی صحبت از یك ماده خوراكی ویتامینه و مغذی به میان میآید، محصولات غذایی و فرآوردههای ارگانیك عموما هیچ برتری نسبت به محصولات عادی ندارند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ كارشناسان دانشگاه استانفورد و مركز سیستم مراقبتهای بهداشتی امور دامی «پالو آلتو» در این بازبینیها تاكید كردند كه محصولات ارگانیك از نظر ویتامینها و مواد مغذی هیچ ارجحیتی به مواد غذایی معمولی ندارند اما نكته مثبت آنها این است كه خیلی كمتر در معرض سموم و آفتكشها و باكتریهای مقاوم به آنتیبیوتیك قرار گرفتهاند و از این نظر خطر كمتری سلامت مصرفكنندگان ارگانیك را تهدید میكند.