غذاهای خانگی، وزن کودکان را سالم نگه می‌دارد


 مصرف ناهارهای بسته بندی شده مغذی و جالب در مدرسه که در خانه تهیه شده‌اند می‌توانند به کودکان کمک کنند تا وزن سالمی داشته باشند.
در اینجا چند نکته توسط دکتر ویلیام گیلسپای، متخصص کودکان و رئیس پزشکی مرکز EmblemHealth در نیویورک به والدین توصیه می‌شود: به کودکان خود فرصت انتخاب بدهید. در صورتی که کودکان در انتخاب ناهار خود آزاد باشند بیشتر به خوردن آن راغب هستند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ شما به عنوان والدین باید انتخاب آنها را کنترل کنید تا غذاهای سالم مثل میوه جاتی از قبیل موز، هویج یا کرفس را مصرف کنند. چاشنی هایی را به غذاها اضافه کنید که مصرف سبزیجات را برای کودکان جذاب تر کند.یکی از چاشنی هایی  که به سرعت آماده می شود مخلوط ماست بدون چربی با پودر سیر (یا هر چاشنی دیگری که مورد علاقه کودک است) می باشد.

آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالمترند؟


متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریافته‌اند كه وقتی صحبت از یك ماده خوراكی ویتامینه و مغذی به میان می‌آید، محصولات غذایی و فرآورده‌های ارگانیك عموما هیچ برتری نسبت به محصولات عادی ندارند.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ كارشناسان دانشگاه استانفورد و مركز سیستم مراقبت‌های بهداشتی امور دامی «پالو آلتو» در این بازبینی‌ها تاكید كردند كه محصولات ارگانیك از نظر ویتامین‌ها و مواد مغذی هیچ ارجحیتی به مواد غذایی معمولی ندارند اما نكته مثبت آنها این است كه خیلی كمتر در معرض سموم و آفت‌كش‌ها و باكتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیك‌ قرار گرفته‌اند و از این نظر خطر كمتری سلامت مصرف‌كنندگان ارگانیك را تهدید می‌كند.

نارگیل و خواص آن


نارگیل گیاهی است كه ابتدا در جنوب آسیا كشت می‌شد و در حال حاضر به صورت درخت نارگیل در تمام مناطق استوایی وجود دارد.مردم اقیانوس آرام از تمام قسمت‌‌های این درخت استفاده کرده و آن را به عنوان یك غذای اصلی مصرف می‌كنند.درخت نارگیل، درختی است زیبا و تنومند که به صورت قائم رشد کرده و بدون انشعابات می‌‏باشد.برگ ‏های آن بسیار بزرگ و زیبا است.گل‏های این گیاه زرد و نارنجی می‌‏باشد.میوه‏های نارگیل بیضی شکل و سبز هستند که با یک پوسته سخت قهوه ای پوشیده شده‏اند. در قاعده میوه نارگیل سه سوراخ وجود دارد که چشم‌های نارگیل نامیده می‌شوند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از آرمان ؛گوشت این میوه سفید رنگ و چرب است و درون آن با یک شیره یا مایع شیرین پر شده است.

آب میوه ی تازه یا آب میوه ی بسته بندی شده؟!


کدامیک را دوست دارید؟

هر فردی می داند که میوه ها و سبزیجات، عناصر ضروری سازنده برای هر رژیم غذایی محسوب می شوند. میوه ها و سبزیجات، نه تنها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای هر زندگی سالمی هستند، بلکه همچنین سبب می شوند تا شما از رژیم غذایی متعادلی بهره مند باشید.

به گزارش سلامت نیوز با افزایش میزان مصرف سبزیجات و میوه ها، شما می توانید از سالم بودن خود اطمینان داشته باشید، سیستم ایمنی بدنتان بهبود پیدا می کند، و همچنین مقاومت بدنی شما در مقابل انواع بیماری ها و عفونت های شایع، افزایش می یابد. امروزه، مردم به جای مصرف میوه ها و سبزیجات، از آب آنها استفاده می کنند؛ آبمیوه هایی که عطر و طعم بهتری دارند و به وفور در همه جا یافت می شوند.

همه تاثیرات مثبت و منفی قهوه بر سلامت


قطعا درباره برخی عوارض جانبی قهوه شنیده‌اید اما با وجود این تبلیغات منفی باید بدانید كه قهوه از جهاتی برای تندرستی مفید است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از برترین ها ؛ وقتی پای قهوه به میان می‌آید، انبوهی از مطالعات و بررسی‌ها تایید می‌كند كه نوشیدن قهوه به‌طور مرتب در بین افراد سالم- در حد 2 تا 3 فنجان در روز- در مقایسه با افرادی كه كمتر و حتی اصلا قهوه نمی‌نوشند، نتایج مثبت گوناگونی برای سلامت در پی دارد.

از خواص شگفت‌انگیز جینکو چه مي‌دانيد؟


جينکو يکي از قديمي ترين گياهان آسيايي است که خواص شگفت انگيز متعددي دارد.
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛جینکو درختی است برگ ریز که قدیمی ترین گونه‌ی گیاهی به جای مانده در جهان می‌باشد. بعضی، قدمت وجود آن را بیش از 200 میلیون سال و بعضی منابع بیش تر از 250 و حتی 270 میلیون سال می‌دانند. برگ‌های این درخت بسیار ظریف و زیبا و به شکل بادبزن هستند. برگ جینکو دارای رنگ سبز نسبتاً روشن بوده و همین رنگ به درخت زیبایی خاصی می‌دهد.میوه‌ی جینکو دارای قسمت گوشتی آب دار با بوی بد بوده و دانه‌ای در وسط آن است. این دانه شبیه دانه‌ی بادام می‌باشد و در بعضی از مناطق آسیا به عنوان خوراکی به فروش می‌رسد- تاثیر درمانی مثبتی در حالات جنون (حالاتی شبیه به آلزایمر) دارد.

استرس شما را گرفتار ديابت نكند


برای این که بدانید چرا و چگونه استرس داشتن زیاد سبب ایجاد دیابت می شود بهتر است مطالب زیر را دنبال کنید.
دکتر اسداله رجب رئیس انجمن دیابت ایران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: یکی از عواملی که می تواند فرد را مبتلا به دیابت کند در معرض مداوم استرس بودن است.
وی به علت این که چرا استرس سبب افزایش قند خون می شود اشاره کرد و گفت: استرس داشتن سبب می شود که هورمون هایی در بدن ترشح شود که برخلاف انسولین عمل می کند. 

دلایل شکسته شدن ناخن های بلند در خانم ها چیست؟


برای آن که بدانید چرا ناخن های بلند در خانم ها زود شکسته می شوند این خبر را مطالعه کنید.
دکتر عباس انتظاری متخصص پیشگیری از بیماری ها و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و عضو آکادمی زیبایی آمریکا، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: ساختمان ناخن دارای سلول هایی است که جسمشان شاخی بوده و در سطح پشت دست شروع به رشد کردن می کند. 

چند توصيه براي كساني كه رژيم غذايي دارند


45-97.jpgيك متخصص تغذيه گفت: كاهش وزن تنها با كاهش انرژي دريافتي ميسر خواهد بود و اين امر بر اساس محدوديت در دريافت انرژي و يا افزايش مصرف يا سوخت انرژي صورت مي گيرد.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، دكتر فروزان صالحي كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت ضمن هشدار در مورد استفاده از رژيم هاي خيلي سخت، اظهار داشت: رژيم هاي خيلي سخت كمتر از 1200 كالري در روز به علت احتمال پرخوري بعدي و بازگشت به چاقي خطرات سلامتي را به همراه خواهد داشت و با توجه به اين كه در اين گونه رژيم ها غالبا دريافت ويتامين و مواد معدني ناكافي است بنابر اين نياز به مصرف مكمل هاي ويتامين و املاح وجود دارد.

ویتامين D روند بهبود بيماري سل را تسريع مي‌كند


متخصصان علوم پزشكي انگليس در يك آزمايش جديد نشان داده‌اند كه ويتامين D ناشي از تماس با نور خورشيد چگونه و به چه دليل مي‌تواند روند بهبود بيماري سل را تسريع كند.
54-20.jpgبه گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، در اين مطالعه كه به سرپرستي متخصصان انگليسي انجام گرفته معلوم شد كه توليد دوز بالاي ويتامين D در بدن در اثر تماس با نور خورشيد همراه با ادامه درمان آنتي بيوتيكي ظاهرا به مبتلايان به سل كمك مي‌كند كه سريعتر از شر اين بيماري ريوي عفوني خلاصي يابند.
به گزارش ديلي ميل، دكتر آدريان مارتينئو، سخنران ارشد در رشته عفونت‌هاي تنفسي و ايمني در دانشگاه كوئين ماري لندن كه سرپرستي اين مطالعه را بر عهده داشته، خاطرنشان ساخت: اين آزمايشات نشان مي‌دهد كه دوز بالاي ويتامين D درواقع واكنش‌هاي التهابي بدن در برابر عفونت را سركوب كرده و در نتيجه آسيب‌هاي ريوي را كاهش مي‌دهد.
طبق آمار بين‌المللي، بيماري سل در سال 2010 ميلادي 8.8 ميليون نفر را در سراسر جهان مبتلا ساخت و موجب مرگ 1.4 ميليون نفر از اين بيماران شد.