سبز و قرمز را با هم بخورید!

 سلامت نیوز-خوردن همزمان گوجه فرنگی و بروکلی در یک وعده غذایی، به پیشگیری از سرطان پروستات در مردان کمک می کند.
مطالعات جدید حاکی ازآن است که وقتی این دو ماده غذایی با هم خورده شوند، خاصیت ضد سرطانی آنها بیشتر شده و اثر بیشتری در متوقف کردن رشد تومور نسبت به زمانی که جداجدا خورده شوند خواهند داشت.
 سرطان پروستات یکی از رایج ترین انواع سرطان در بین مردان است و یک مورد از هر 4 مورد سرطان را در انگلیس شامل می شود.
هرسال حدود 32000 مورد از ابتلا به این بیماری در مردان شناسایی می شود که بیشتر از 10000 مورد آن به مرگ منجر می شود.
دانشمندان دانشگاه لینوس، معتقدند که ترکیبات مختلف موجود در سبزیجات وقتی با هم خورده شوند به سلولهای سرطانی از راههای گوناگونی حمله می کنند، از اینرو در مهار سرطان کارآمدتر خواهند بود.
آنها همچنین توصیه می کنند که مردان به شکل منظم سه برش بروکلی خام و دو تا سه عدد گوجه فرنگی باید مصرف کنند تا اثرات ضد سرطانی آنها آشکار شود.
دکتر جان اردمان – متخصص تغذیه- می گوید: "مردان باید 3 تا 5 وعده از سبزیجات در هفته مصرف کنند چرا که مطالعات نشان داده است مردانی که به شکل منظم از گوجه فرنگی تازه در برنامه غذایی خود استفاده می کنند تا 40 درصد ریسک ابتلا به سرطان پروستات درآنها کاهش میابد.

زنان شيرده كمتر به روماتيسم مفصلي دچار مي‌شوند


احتمال ابتلا به روماتيسم مفصلي در زناني كه به كودكان خود شير مي‌دهند كمتر از ساير زنان است.


به گزارش ايسنا، طبق پژوهشي كه در دانشگاه هاروارد انجام گرفت، نشان داد كه شيوع روماتيسم مفصلي در زنان شيرده نسبت به زنان ديگر كمتر است.
طي اين بررسي مشخص شد: زناني كه در طول عمرشان بين يك يا دو سال به فرزندشان شير داده‌اند تا 30 درصد كمتر از سايرين به روماتيسم مفصلي مبتلا مي‌شوند و اين درصد با افزايش مدت شيردهي حتي به 50 درصد نيز مي‌رسد.
نتايج اين پژوهش در كنار كاهش خطر سرطان تخمدان و پستان، ارزش شيردهي را براي مادران افزايش مي‌دهد.
گفتني است، نامنظم بودن سيكل‌هاي قاعدگي و شروع زودرس آنها (در حوالي 10 سالگي) نيز با افزايش شيوع روماتيسم مفصلي ارتباط دارد.

زيتون به اندازه كافي بخوريد

افرادي كه فشار خون بالا دارند بايد از مصرف زيتون‌هاي كنسرو شده به علت نمك موجود در آنها اجتناب كنند.

به نقل از نشريه سلامت در فرانسه مصرف زيتون براي سلامتي موثر است. اين ماده فاقد قند و كلسترول بوده و سرشار از املاحي از قبيل پتاسيم، فسفر، آهن، سديم است. بنابراين گزارش محققان معتقدند زيتون سبز 15 كيلوگالري انرژي 2 گرم چربي (2 درصد چربي اشباع و 2/1 چربي غيراشباع دارد و مصرف آن را در وعده‌هاي غذايي مفيد مي‌دانند اما مصرف آنرا براي بيماران با فشار خون بالا توصيه نمي‌كنند.
زنان شيرده كمتر به روماتيسم مفصلي دچار مي‌شوند

از فوائد ادویه جات غافل نشوید!

با افزودن ادویه جاتی مانند سیر ، آویشن ، نعنا ، کاری ، و رزماری به رژیم غذایی می توانید از فوائد زیاد آنها بر سلامت خود بهره مند شوید.

به گزارش هلث دی سوزانا زیک ، یک محقق هومیوپاتی در دانشگاه میشیگان ، می گوید افزودن این گیاهان و ادویه جات به غذا به حفظ وزن سالم کمک می کند. علاوه بر اینکه درجلوگیری از ابتلا به برخی انواع سرطان ، کاهش فشار خون ، کنترل قند خون و بهبود سلامت قلب و عروق نیز موثرند.
وی جایگزین کردن مواد مضری مانند قند ، نمک و چربی را با این ادویه ها و گیاهان علفی در بهبود سلامت موثر می داند.
وی توصیه می کند به جای نمک از ادویه هایی مانند آویشن ، سیر ، جعفری ، رزماری (اکلیل کوهی) استفاده شود.
همچنین استفاده ازسیر تازه را به عنوان یک کاهش دهنده فشار خون و کلسترول مفید می داند.

اطلاعات تغذيه‌اي بر روي برچسب‌ها و سردرگمي مصرف كننده‌ها!



بررسي‌ها نشان مي‌دهد با وجود قرار دادن برچسب‌هاي اطلاعات تغذيه‌اي بر روي مواد غذايي، اكثر مصرف كنندگان نمي‌دانند كه چگونه اين اطلاعات را به كار برند.

به نقل از پايگاه خبري مديكال نيوز تودي: درست زماني كه در مورد قوانين برچسب‌هاي مواد غذايي در اروپا بيشتر بررسي مي‌شود، شوراي اطلاعات غذايي اروپا (EUFIC) برنامه‌اي را توليد كرده است كه ارائه دهنده نحوه به كارگيري اطلاعات تغذيه‌اي بر روي بسته بندي‌ها از سوي مصرف كنندگان در سراسر جهان است.
بنابراين گزارش؛ با وجود برچسب «بر اساس رژيم 2000 كالري» كه از سال 1994 بر روي بسته‌ها قرار داده شده است، 86 درصد مصرف كنندگان در ايالات متحده امريكا، نمي‌توانند ميزان كالري كه در هر روز بايد مصرف كنند را تخمين بزنند.
همچنين مصرف كنندگان اروپايي، از كالري‌هايي كه چربي، كربوهيدارتها، شكر و نمك را با خود به همراه مي‌آورند درك درستي ندارند.
يادآور مي‌شود؛ كانادايي‌ها معمولا از گوناگوني چربيها متحير شده‌اند و ارتباط آن با كلسترول را نمي‌فهمند.

اختلالات روحی و تغذیه ای در 50 درصد از موارد با یکدیگر همراه است

متخصصان اعلام کرده اند که اختلالات تغذیه ای که شامل بی اشتهایی و پرخوری عصبی می شود ، در بیش از 5/48 درصد از موارد در جوانان با اختلالات روحی همراه است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی ، بسیاری از افراد ادعا می کنند که برای کاهش وزن یا رسیدن به وزن دلخواه چیزی نمی خورند و یا اینکه بیش از حد می خورند در صورتی که کارشناسان معتقدند چنین عارضه ای که عموما در جوانان دیده می شود در نیمی از موارد همراه با اختلالات شخصیتی است.
بنابرهمین گزارش ، عدم تعادل در غذا خوردن بیشتر در افرادی دیده می شود که رضایت چندانی از خود و زندگی ندارند و دارای عزت نفس پایینی هستند.
محققان معتقدند جوانانی که در برقراری ارتباط با اطرافیان خود دچار مشکل هستند ، بیشتر دچار عوارض آن به شکل تغذیه ای می شوند.

گياه شاهدانه

مصرف گياه شاهدانه در درمان بيماريهاي گوارشي مفيداست
براساس تحقيقات انجام شده گياه شاهدانه در درمان بسياري ازبيماري هاي گوارشي موثراست

 به نقل از هلث دي ، مصرف گياه شاهدانه اثرقابل توجهي دردرمان بيماري هاي گوارشي و خصوصا التهاب روده دارد.به گفته دانشمندان ترکيباتي که درگياه شاهدانه و موسوم به کاتابينوئيدها ست با اتصال به گيرنده هاي مخصوص درجداره روده مشکلات اين قسمت ازدستگاه گوارشي را برطرف مي کند.بنابراين محققان مصرف داروهاي ساخته شده ازاين گياه را به بيماران مبتلا به التهاب روده توصيه مي کنند

منبع:  http://fakouchaki.blogfa.com/cat-12.aspx

فلفل قلب و عروق را تقویت می کند

سلامت نیوز-فلفل قلب و عروق ,دستگاه گوارش و ریه را تقویت می کند .

کپساسین موجود در فلفل موجب می شود با وجود طبع گرم این گیاه احساس خنکی در فرد استفاده کننده ایجاد شود .
فلفل درد های مفاصل را از بین می برد و تقویت کننده دستگاه گوارش است و خاصیت ضد باکتریایی دارد .
فلفل کلسترول خون را کاهش می دهد و موجب پایین آمدن فشارخون می شود .
فلفل به پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی کمک می کند و مسکنی بسیار قوی است .
این گیاه درد و ورم ناشی از آرتروز و آرتریت روماتیسمی را کاهش می دهد .
فلفل خاصیت ضد احتقان دارد و تقویت کننده ریه است .

زرشک در درمان عفونتها تاثير به سزايي دارد


سلامت نیوز-زرشک با تحريک خاصيت ضد عفوني کنندگي بدن , درمان مناسبي براي از ميان بردن عفونتهاي گلو و ريه است .


مصرف طبي زرشک به دوره مصر باستان مي رسد در اين دوره , اين گياه پس از مخلوط شدن با تخم رازيانه براي درمان طاعون استفاده مي شد.
زرشک درد مفصلي و روماتيسم را کاهش مي دهد و به درمان عفونتهاي گلو , مجاري ادراري , دستگاه گوارش , ريه و عفونتهاي مخمري و اسهال کمک مي کند .
سبوس , ريشه و ساقه اين گياه خاصيت درماني دارد .
سبوس و پوسته اين گياه با داشتن الکالوئيد خاصيت آنتي بيوتيکي دارد وموجب تحريک ويژگي ضدعفوني غشاي مخاطي بدن مي شود .

سبزي هاي پررنگ تر بايد بيشتر مصرف كرد


به گفته پزشكان ومتخصصان تغذيه مصرف مكمل هاي غذايي حاوي اسيد فوليك و ويتامين B12 باعث ايجاد تعادل در رژيم غذايي افراد مي شود و اين درحالي است كه سبزي هاي سبز رنگ حاوي مقادير زيادي اسيد فوليك هستند.

 به نقل از پايگاه خبري بي بي سي؛ وجود اين دو ماده مفيد بهداشت تغذيه افراد را تضمين مي كند.
بنابراين گزارش، تحقيقات برخي دانشمندان از تأثير مثبت اسيد فوليك در جلوگيري از ريزش مو خبر مي دهد.
اين گزارش حاكي است؛ سبزي هاي سبز رنگ به عنوان منابع سرشار از اسيد فوليك شناخته شده هستند و تخم مرغ و گوشت را پزشكان به عنوان منابع غني ويتامين B12 معرفي كرده اند.
يادآور مي شود: مصرف اسيد فوليك و ويتامين B12 باعث ايجاد تعادل در رژيم غذايي افراد مي شود.