بيشترين عامل مرگ و مير در جهان چيست ؟ پاسخ بسيار ساده است بيماري قلبي بيماري قلبي دشمن شماره يک سلامتي انسان به حساب مي آيد شما مي توانيد خطر ابتلا به بيماري قلبي را به شدت کاهش دهيد يکي از اين روشها عبارت است از:دقت کافي در انتخاب مواد غذائي . مواد غذائي شما بايستي اينگونه انتخاب شوند.
چربي کمتر نمک کمتر کالري کمتر + فيبر
چربي و مواد چرب را بسيار محدود کنيد .
به احتمال زياد بيسياري از چربيها مضر عامل بيماري قلبي هستند چربيهاي اشباع شده و چربيهاي حاوي ايزومير ترانس {روغنهاي جامد} از انواع چربيهاي مضر و عامل بيماري هاي قلبي محسوب مي شوند اين چربيها معمولا در غذاهائي که از حيوانات بدست مي آيند يافت مي گردند گوشت قرمز شير چرب پنير چرب کره و خامه که همگي از گاو گوساله و گوسفند بدست مي آيند . روغن هسته خرما روغن نارگيل اگر چه گياهي هستند اما جزو چربي هاي مضر به شمار مي روند.