10 روش جدید برای مصرف کالری بیشتر در محل کار

اگر شما از آن افرادی هستید که تمام روز را پشت میز کار می‌کنید و فرصت ورزش کردن ندارید نگران نباشید. حتی در محل کار نیز می‌توانید به تناسب اندام دست پیدا کنید. اگر همه‌ی سعی خود را به کار می‌گیرید و قبل یا بعد از کار، مدت زمانی را به ورزش اختصاص می‌دهید، برای ورزش مشکلی ندارید. اما گاهی پیدا کردن فرصتی برای ورزش کردن به خصوص برای افرادی که مشغله‌ی زیادی دارند بسیار مشکل است.

 اگر شما هم چنین مشکلی دارید می‌توانید از این روشها استفاده کنید :
حتما این روش را بارها شنیده‌اید. ماشین خود را در محل دورتری پارک کنید و مسیر بیشتری را پیاده بروید. همچنین می‌دانید که بهتر است به جای آسانسور از پله‌ها استفاده کنید. اما روشهای دیگری هم هستند که باعث می‌شوند در محل کار کالری بیشتری بسوزانید. به این طریق می‌توانید ورزش در محل کار را جزئی از برنامه روزانه خود قرار دهید.

رفت و آمد خود به محل کار را دست کم نگیرید. اگر مسیرتان کوتاه است پیاده به سر کار بروید یا از دوچرخه استفاده کنید. اگر مسیر شما دور است طوری زمان خود را تنظیم کنید که وقتی از مترو، اتوبوس یا تاکسی استفاده می‌کنید بتوانید زودتر پیاده شوید و بقیه مسیر را پیاده طی کنید.

سیر

جام جم آنلاين: گياه شناسان گفتند سير ، گياهي است که از بدن در برابر سم هاي مزاحم مراقبت مي کند.
به گزارش پايگاه اينترنتي عرب آنلاين، دکتر نهي حلمي، محقق مرکز ملي مطالعات قاهره گفت سير دشمن چربي هاي مزاحم خون هستند که به ديواره رگ ها مي چسبند و باعث تنگي نفس، لخته و سکته مي شوند.
وي افزود: اين گياه خوراکي همچنين سم هاي کبد رااز بين مي برد.
دکتر حلمي اضافه کرد: گاهي اوقات نيز سير،جايگزين خوبي براي انسولين در بيماران مبتلا به بيماري قند به شمار مي رود.
سير باکتري ها را از بين برده و سلول هاي سرطاني را نابود مي کند.

تغذيه صحيح داشته باشيم تا از بروز بيماري قلبي جلوگيري نمائيم .


بيشترين عامل مرگ و مير در جهان چيست ؟ پاسخ بسيار ساده است    بيماري قلبي بيماري قلبي دشمن شماره يک سلامتي انسان به حساب مي آيد شما مي توانيد خطر ابتلا به بيماري قلبي را به شدت کاهش دهيد يکي از اين روشها عبارت است از:دقت کافي در انتخاب مواد غذائي . مواد غذائي شما بايستي اينگونه انتخاب شوند.
چربي کمتر نمک کمتر کالري کمتر + فيبر 

چربي و مواد چرب را بسيار محدود کنيد .
به احتمال زياد بيسياري از چربيها مضر عامل بيماري قلبي هستند چربيهاي اشباع شده و چربيهاي حاوي ايزومير ترانس {روغنهاي جامد} از انواع چربيهاي مضر و عامل بيماري هاي قلبي محسوب مي شوند اين چربيها معمولا در غذاهائي که از حيوانات بدست مي آيند يافت مي گردند گوشت قرمز شير چرب پنير چرب کره و خامه که همگي از گاو گوساله و گوسفند بدست مي آيند . روغن هسته خرما روغن نارگيل اگر چه گياهي هستند اما جزو چربي هاي مضر به شمار مي روند.

محققان درگزارشي اعلام كردند: چاقي فاكتور خطرزايي براي تشديد آنفلوانزاي جديد است.

پژوهشگران آمريكايي اعلام كردند: افراد چاق هر چند كه در صحت و سلامت باشند، در صورتي كه به ويروس جديد آنفلوانزاي M۱N۱ معروف به آنفلوانزاي خوكي آلوده شوند بيماري آنها دشوارتر و پيچيده‌تر مي‌شود و خطر مرگ آنها نيز بيشتر است.
محققان آمريكايي در اين بررسي روي ۱۰ بيمار بستري شده در بيمارستان مطالعه كردند كه سه نفر از آنها به علت شدت بيماري جان باختند.
اين پژوهش از سوي متخصصان مركز كنترل و پيشگيري امراض آمريكا صورت گرفته است.
پژوهشگران در نهايت تعجب و شگفتي با مطالعه روي اين ده نفر كه هفت نفر آنها به شدت چاق بودند مشاهده كردند كه شدت بيماري در افراد چاق بيشتر است و آنفلوانزاي جديد در اين اشخاص وخيم‌تر مي‌شود.
محققان مي‌گويند: با وجودي كه در حال حاضر اين ارتباط كشف شده اما هنوز نمي‌دانيم كه آيا لازم است براي افراد چاق مبتلا به آنفلوانزاي خوكي دوز بيشتري از دارو تجويز شود.
پژوهشگران تاكيد كردند: بيش از اين چاقي به عنوان يك فاكتور خطرزا در تشديد آنفلوانزا در نظر گرفته نمي‌شد اما اكنون با اين يافته مشخص مي‌شود كه براي اين افراد بايد شيوه مناسب‌تري جهت درمان اتخاذ شود

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز

11ماده غذایی افزایش دهنده طول عمر

فـکـر مـی کنـید راز زندگی جاودان کشف شده است؟
خوب است بدانید که با خوردن بعضی مواد غذایی می توانید به این مسئله کمک کنید و به طول عمرتان بیفزایید.
این مواد غذایی که به خاطر همین مسئله مشهور شده اند، حاوی دسته ای ویتامینها و مواد شیمیایی مخصوص هستند که به شما برای مقابله با بسیاری از بیماری های کشنده کمک می کند. در اینجا به دسته ای از این مواد غذایی اشاره می کنیم.

۱) سیب
▪ محتویات: سیب سرشار از آنتی اکسیدان هایی مثل کورستین است. همچنین حاوی فیبرهای قابل حل مثل پکتین می باشد.
▪ اثرات آن روی سلامتی: کورستین که یکی از بهترین آنتی اکسیدان ها به شمار میرود، از ابتلا به سرطان و از لخته شدن خون جلوگیری می کند. پکتین نیز سطح کلسترول خون را پایین می آورد و سموم سرطان زا را از جریان خون دفع می کند.
▪ بهترین راه استفاده: بهتر است سیب را به حالت خام و با پوست استفاده کنیم چون کورستین در پوست سیب موجود است.

ماست بخورید، لاغر شوید

در چند سال اخیر در دنیا و بیشتر در بین خانم‌ها مسأله‌ای به نام لاغری و خوش‌اندامی حرف اول را می‌زند.

ویدا پوریگانه - در چند سال اخیر در دنیا و بیشتر در بین خانم‌ها مسأله‌ای به نام لاغری و خوش‌اندامی حرف اول را می‌زند. در هر جمع زنانه محال است که درباره لاغری یا تجربیات لاغر شدن مکالماتی رد و بدل نشود.

بسیاری از زنان موفق در کاهش وزن درباره تجربیاتشان به اطرافیانشان می‌گویند. برخی از آنها ممکن است با دستورالعمل خانگی و گیاهی لاغر شده باشند و برخی دیگر با دستورات دکتر تغذیه و حتی قرص‌ها و داروهای گوناگون لاغری.
راه‌حل‌های لاغری در افراد متفاوت است و از هر کسی سؤال کنی از یک راهکار جدید نام می‌برند.
به عنوان مثال برخی افراد فقط با ورزش کردن وزن خود را کاهش می‌دهند و تعدادی دیگر با رعایت رژیم غذایی سخت. درهر صورت امروزه لاغری به معضلی تبدیل شده است که هر زنی آرزوی آن را می‌کشد و همین معضل نیز میدان تازه‌ای برای متقلبان و شیادان باز کرده است تا به هر نحوی شده محصولات خود را از قرص و شربت لاغری گرفته تا دستگاه‌های ورزشی لاغری به فروش برسانند.

صبحانه را کامل بخورید تا لاغر شوید!

سال هاست که دانشمندان بر اهمیت ویژه صبحانه تأکید می کنند، اما مطالعات جدید در مسأله کنترل وزن و انرژی شما را متقاعد می کند که از خواب بیدار شوید و علاوه بر بوییدن قهوه، صبحانه کاملی تهیه و میل کنید.
پر کردن شکم در اول صبح نتایج شگفت انگیزی دارد از جمله: با خوردن صبحانه کامل برای فعالیت روزانه ـ اعم از کار هر روزه و انجام شغل خود ـ انرژی کسب می کنید.
تحقیقات نشان می دهد کسانی که صبحانه می خورند از نظر فکری آمادگی بیشتری دارند و همچنین قادر به کار بیشتر، سخت تر و طولانی تر هستند.
خوردن صبحانه باعث می شود که در بقیه روز غذای کمتری بخورید.
براساس مطالعات دانشگاه ال پاسو، کسانی که در موقع صبحانه کالری بیشتری دریافت می کنند، در بقیه روز کالری کمتری مصرف می کنند. محققان همچنین فهمیدند که همان میزان کالری دریافت شده در طول روز اگر در صبح دریافت شود، افراد را سرحال تر و راضی تر نگه می دارد و افرادی که صبحانه نمی خورند ۴,۵ برابر افراد دیگر چاق هستند.
برای خوردن یک صبحانه خوب و کامل به نکات زیر توجه کنید:

ورزش و چاي سبز، افسردگي را كاهش مي‌دهد

مي‌گويند؛ ورزش منظم و مصرف چاي سبز براي مقابله با افسردگي مفيد است.
‌نتايج يك تحقيق جديد نشان داده است كه استفاده از اين روش بويژه براي جلوگيري از افسردگي در زنان مبتلا به سرطان سينه مفيد است. با اين وجود دكتر زيائو او شو، محقق مركز پزشكي دانشگاه واندربيلت نسبت به مصرف بيش از حد چاي سبز و ورزش بي‌رويه در اين بيماران هشدار داد.
در طول اين پژوهش، محققان فاكتورهاي مرتبط با بروز افسردگي را در 1399 زن چيني كه حدود 54 سال داشتند، بررسي كرده و خاطرنشان كردند كه با به كار بستن اين روش تا 62 درصد مي‌توان پيامدهاي سرطان سينه را در زنان بهبود داد.
اين تحقيقات نشان داد: در زناني كه بيش از دو ساعت در هفته ورزش مي‌كنند، ميزان افسردگي تا 28 درصد كاهش مي‌يابد. بعلاوه مصرف چاي سبز نيز سطح افسردگي را تا 36 درصد كاهش مي‌دهد.
شرح اين يافته در مجله «اونكولوژي باليني» منتشر شده است.
منبع: خبرگزاری غذا

مصرف مكرر فست فودها ذائقه كودكان را تغيير مي‌دهد

 مصرف مكرر غذاهاي آماده و فست فودها مي‌تواند زمينه را براي بيماري‌هاي قلبي و عروقي فراهم كرده و كودكان را نيز با عادات غذايي ناسالم هر چه بيشتر به سمت مصرف اينگونه غذاها سوق دهد.
يوسف نقيايي در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار داشت: فست فودها يا غذاهاي آماده غذاهايي نظير پيتزا، ساندويچ هاي سرد و گرم، سوسيس، كالباس و ... هستند كه بيشتر اين غذاها از نظر محتواي كالري، چربي، قند و نمك بسيار بالاتر از حد استاندارد قرار دارند.
وي گفت: از آنجايي ‌كه اين غذاها عمدتا به شكل سرخ كردني و با مصرف روغن زياد تهيه مي‌شوند، علاوه بر كالري زياد مي‌توانند به علت مصرف روغن‌هاي نامناسب با اسيدهاي چرب اشباع و ترانس بالا زمينه بروز بيماري‌هاي قلبي و عروقي را نيز در فرد ايجاد كرده و سلامت فرد را به خطر بياندازند.
كارشناس مسؤول تغذيه مركز بهداشت استان يزد در خصوص مصرف فست فودها براي كودكان، اظهار كرد: استفاده از اين غذاها در كودكان، عادات ناسالم غذايي را به دنبال دارد و به دليل استفاده زياد از طعم دهنده‌ها و يا مواد قندي و نمك‌هاي طعام ذائقه كودكان را تغيير داده و آنها را به سمت مصرف هرچه بيشتر غذاهاي آماده سوق مي‌دهد.

دلايل چاقي كودكان

چاقی در سنین کودکی به علت طرد از جامعه سنی می‌تواند باعث افسردگی در نوجوانی شود.»
دکتر ناصر کلانتری در رابطه با چاقی کودکان زیر ۵ سال و در گفتگو با خبرنگار «سلامت‌نیوز»، اظهار داشت:«استعداد خانوادگی، فاکتورهای ارثی و ژنتیک و وزن هنگام تولد از فاکتورهای چاقی در کودکان زیر ۵ سال می‌باشد.»
وی افزود:«نوع تغذیه در کودکان زیر ۲سال و ۶ماه، تغذیه غیر از شیر مادر و استفاده از تنقلات و خوراکی‌های پر کالری به شکل میان وعده از جمله عوامل چاق کننده در کودکان می‌باشد.»
این متخصص تغذیه با اشاره به تاثیر رفتار والدین بر چاقی کودکان تصریح کرد:«رفتار والدین چاق که وعده و مقدار غذای بالایی در طول روز مصرف می‌کنند باعث چاقی کودک می‌شود.»
وی ادامه داد:«کودکان زیر ۵ سال توانایی مقابله با زورو اصرار زیاد والدین را ندارند و اضافه بر نیاز بدنشان مواد غذایی دریافت می‌کنند.»