تأثیر رژیم غذایی در اوایل زندگی بر سرطان سینه

گروهی از محققان دانشگاه کالیفرنیا، با انجام آزمایش هایی بر روی موش ها دریافته اند جدا از استروژن، رژیم غذایی و عوامل مرتبط با آن در اوایل زندگی، می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را در سالهای آتی به همراه داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری مهر، این یافته ها چشم انداز جدیدی در مورد فرایندهایی موثر در تنظیم رشد طبیعی سینه ها که می تواند خطر ابتلا به سرطان را در سالهای آتی به همراه داشته باشد، فراهم می کند.
دکتر راس هاوی مجری این تحقیقات گفت: مدتها تصور می شد که گردش استروژن از تخمدانها، برای آغاز رشد سینه ها ضروری است. 
 
یافته های ما نشان می دهد رژیم غذایی و تغییر در سوخت و ساز بدن که موازی تغییرات مشاهده شده در دیابت نوع دو و چاقی است می تواند کل روند رشد سینه را مستقل از تاثیر استروژن در پی داشته باشد.
 
محققان موش ها را تحت مکمل های غذایی دارای نوعی اسید چرب موسوم به اسید لینولیک کونژوگه 10 و 12 قرار دادند.
 
این اسید چرب جنبه های خاص و وسیع تری از سندروم سوخت وساز را تقلید می کند.
 
در انسان این سندروم با گستره وسیعی از تغییرات وابسته به چاقی مرتبط است که می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع دو و بیماری های قلب و عروق را افزایش دهد.

سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی


علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی ،نوع تغذیه نیز بر انرژی جنسی تأثیرمی گذارد.

سه مادۀ خوراکی محرک قوۀ جنسی از این قرار است :


1- شکلات تلخ، زنانی که حداقل یک بار در روز از شکلات های تلخ با حداقل 70% کاکائو  استفاده می کنند،انرژی جنسی بالاتری نسبت به بقیۀ زنان دارند.

2- انار، میدانیم که انار حاوی مقدار بسیار بالای آنتی اکسیدان است.این ماده به گردش جریان خون کمک می کند و به این ترتیب خون رسانی را به اندام های تناسلی آسانتر می کند .در حقیقت اگر شما نصف یک انار را قبل از رفتن به رختخواب میل کنید انگار نوعی ویاگرای طبیعی مصرف کرده اید.

3- جوز کاج، که حاوی زینک است .این ماده به تولید تستوسترون که هورمون جنسی است، کمک می کند و خوردن مشتی از این جوز روزانه به بالا رفتن انرژی جنسی کمک می کند.

وقتی مریض هستید گریپ‌فروت نخورید


گریپ‌فروت برای سلامتی مفید است اما نه زمانی که مریض هستید. در واقع مصرف این میوه در زمانی که تحت درمان هستید می‌تواند در روند درمانتان تداخل منفی ایجاد کرده و به این ترتیب به سلامتیتان آسیب برساند.

محققان فرانسوی بر این عقیده‌اند که مصرف گریپ‌فروت همزمان با درمان دارویی به نفع سلامت بدن نیست.

 نتایج پژوهش این محققان که در مجله‌ی پزشکی فرانسوی Prevenir به چاپ رسید نشان می‌دهد که گریپ‌فروت با داروهای مختلف تداخل پیدا کرده و مشکل ساز می‌شود.

 محققان معتقدند که نباید همزمان با مصرف داروهایی مثل استاتین (ضد کلسترول)، بنزودیازپین (آرام بخش)، داروهای ضد افسردگی و یا داروهای مربوط به بیماری‌های قلبی، گریپ‌فروت خورد.

 محققان تاکید می‌کنند همزمان با مصرف این داروها نباید گریپ‌فروت و به خصوص آب آن را مصرف کرد به خاطر این که در بسیاری از موارد عوارض جدی دارد. متأسفانه هنوز به طور کامل مکانیسم این تداخل منفی مشخص نشده است.

10 روش برای هضم بهتر غذا

خیلی مهم است که غذایی که می خورید و زمانی که آن را میل می کنید، از قبل معین باشد. خوردن غذاهای مشابه و زمان های مشخص در روز اثرات معینی بر روی سیستم گوارش شما دارد

1 - به گونه ای غذا بخورید که هضم بهتری صورت گیرد
ابتدا شما باید غذاهایی که به آسانی هضم می شوند را در بین وعده های غذایی تان میل کنید و سپس به سمت غذاهای پیچیده تر بروید. به یک اتوبان فکر کنید، اگر که ماشین هایی که سرعت کم دارند در جلو باشند، ماشین های با سرعت زیاد را در پشت خود نگه می دارند و همین باعث ترافیک می شود. دقیقا همین کار برای غذای شما اتفاق می افتد. غذاهایی که سریعا هضم می شوند را ابتدا بخورید و سخت تر ها را نگه دارید تا در نیمه دوم وعده غذایی تان بخورید. در زیر توالی زمانی برای گروه های مختلف غذایی آورده شده است.

آب و آب میوه : 20 تا 30 دقیقه
میوه ها و فالوده و سوپ : 30 تا 45 دقیقه
سبزیجات : 30 تا 45 دقیقه
لوبیا، غلات و نشاسته ها : 2 تا 3 ساعت
گوشت، ماهی، مرغ : 3 یا چند ساعت 

کدام ظروف را براي پخت و پز انتخاب کنيم ؟


استفاده از ظروف مختلف براي پخت و پز غذا، از اهميت ويژه اي در تغذيه برخوردار است.
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛برخي از ظروف با آزاد كردن يون ها و تركيبات مختلفي كه در جنس، رنگ و يا لعاب آنها به كار گرفته شده است، موجب ايجاد تاثيرات سوئي بر بدن مي شوند. شايد در نظر اول، كيفيت و طعم غذا مورد توجه قرار گيرد ولي بايد به خاطر داشت كيفيت ظرفي كه در آن غذا مي خوريد نيز به اندازه كيفيت مواد غذايي مورد مصرف، مهم است.
به همين خاطر، كارشناسان از ديدگاه علمي، در مورد استفاده از ظروف با جنس هاي مختلف، نظر مي دهند و گاه حتي درباره كاربرد بعضي از آنها، هشدار مي دهند.
رئیس انجمن تغذیه ایران، در مورد انواع ظروف و تاثیر آن بر غذاهایی که در آنها طبخ می شود می گوید: 

قارچ منبع تامین پروتئین نیست


مقدار پروتئین موجود در قارچ بسیار کم است و منبع تامین پروتئین نیست.
میترا زراتی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: قارچ جزء سبزیجات است و دارای مقادیر زیادی آب است، این مطلب صحت ندارد که قارچ منبع پروتئین است.

وی ادامه داد: قسمت اعظم قارچ از فیبر و آب تشکیل شده است میزان پروتئین اصلا قابل مقایسه نیست که بتوان با آن نیاز روزانه بدن را تامین کند.

زراتی افزود: قارچ در رژیم کاهش وزن مفید است چون معده را پر می کند و به فرد حالت سیری می دهد.چون قارچ آب زیادی دارد در تامین آب بدن مفید است.

وی تشریح کرد: هضم قارچ راحت است و افراد سالمند و افرادی که مشکلات دستگاه گوارش دارند به راحتی قابل استفاده و مصرف است.

عوارض ناشی از کاهش قند خون خطرناک تر از افزایش قند خون


یک کارشناس دیابت به افراد دیابتی هشدار داد كه مراقب کاهش قند خون باشید.
نجفی زادگان، کارشناس دیابت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت : تنها میزان قند خون بالا برای افراد دیابتی مشکل ساز نیست بلکه  کاهش میزان قند خون در افراد نیز باعث بروز خطرات جدی می شود.

وی افزود: تشنج ، نداشتن تمرکز و تعادل و کما از عوارض این بخش است که علت آن کاهش قند خون است.

نجفی زادگان گفت: این عارضه به دلیل مصرف نکردن میان وعده در طول روز ، فاصله زمانی میان وعده های غذایی به همراه مصرف دارو بروز می کند.

این کارشناس اظهار داشت: در بعضی موارد افراد به دلیل کاهش سطح هوشیاری مستقیما وارد اغما می شوند.

علت اصلی چاقی وجود نوعی میکروب در روده است


محققان دانشگاه کارولینای شمالی (UNC) به تازگی دریافتند که علت اصلی چاقی، وجود یک نوع میکروب در درون روده است.

به گزارش ˈنیچرˈ، نوعی از میکروب های موجود در روده به بدن کمک می کنند تا کالری و چربی بیشتری از غذا جذب کند.

این اولین باری است که تاثیر میکروب بر جذب چربی رژیم غذایی در روده و نقش آن بر متابولیسم بدن نشان داده شده است.

باکتری موثر در جذب چربی عذا در روده ˈ Firmicutesˈ نام دارد.

آزمایش های دقیق تر نشان می دهد که میزان این باکتری در روده افراد چاق بیشتر است؛ بنابراین بدن آنان چربی بیشتری جذب می کند.

خواندن برچسب مواد غذايي باعث لاغري مي‌شود


ImageForArticle.jpgافرادي که برچسب مواد غذايي و اطلاعات مربوط به محتواي آن را مي‌خوانند، بيش از ديگران گرايش به لاغري دارند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)منطقه خراسان، مطالعات متخصصان اسپانيايي نشان مي‌دهد که ارتباط بين خواندن برچسب مواد غذايي و کاهش وزن در زنان بيشتر از مردان وجود دارد.
متخصصان اظهار کردند: افرادي که عادت به خواندن برچسب مواد غذايي دارند، بيش از ديگران به سلامتي خود اهميت مي‌دهند و حداقل 4 کيلو لاغرتر هستند.
به گفته متخصصان؛ 58 درصد مردان و 74 درصد زنان به خواندن برچسب مواد غذايي گرايش دارند.

بسته‌بندي پلاستيكي خوراكي‌ها در بروز چاقي كودكان موثر است


يك مطالعه جديد نشان داد كه بين ماده شيميايي BPA موجود در بسته‌بندي‌هاي پلاستيكي مواد خوراكي و بروز چاقي دوران كودكي ارتباط وجود دارد.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، با اين حال متخصصان در اين مطالعه تاكيد كردند كه هنوز تاثير مستقيم اين ماده شيميايي در بروز چاقي دوران كودكي به عنوان يك عامل اصلي، ثابت نشده است.
نتايج آزمايش‌هاي جديد از سوي متخصصان دانشگاه نيويورك به سرپرستي دكتر لئوناردوتراساند، نشان داد:‌ در حالي كه در بدن بسياري از مردم آثاري از مواد شيميايي پلاستيكي موجود است اما بررسي‌ها تاييد مي‌كند كودكاني كه بالاترين سطح اين مواد را در ادرارشان دارند دو برابر بيشتر در معرض خطر چاقي دوران كودكي هستند.
به گزارش آسوشيتدپرس، اين متخصصان يادآور شدند كه بسياري از مسائل ديگر ممكن است در اين ارتباط نقش داشته باشند و براي نتيجه‌گيري نهايي انجام آزمايش‌هاي دقيق‌تر ضروري است.