
در این راستا محققین جامعه ی سرطان آمریکا و دانشگاه تافتس بوستون مطالعه ی آینده نگری را به منظور بررسی رابطه ی مصرف فلاونوئید ها و مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی طراحی نمودند.
در سال 1999، 38180 مرد و 60289 زن در سنین 70-69 سال در مطالعه ی "پیشگیری تغذیه ای از سرطان 2" شرکت نمودند. در این مطالعه پرسشنامه هایی مبنی بر سابقه درمانی و پزشکی افراد و شیوه زندگی آنها شامل 152 سوال مربوط به بسامد خوراک وجود داشت. میزان ریسک احتمالی مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی، تحت تاثیر مصرف فلاونوئید کل و هفت دسته ی مجزای فلاونوئیدی مورد بررسی قرار گرفتند.
در طی 7 سال پیگیری محققین، از بین افراد مورد مطالعه 1589 مرد و 1182 زن از دنیا رفتند. طبق آمار موجود، زنان و مردانی که بیشترین مصرف فلاونوئید ها را داشتند نسبت به افرادی که کمترین دریافت فلاونوئید ها را داشتند کمتر در معرض مرگ ناشی از این دسته از بیماری ها قرار داشتند.