در یک بررسی جدید معلوم شد زنانی که مقادیر بیشتری سویا مصرف میکنند کمتر با خطر ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی مواجه میشوند.
به گزارش ایسنا، متخصصان با مطالعه روی تعدادی از زنان چینی دریافتند که مصرف بیشتر سویا خطر بروز امراض قلبی و عروقی را تا 54 درصد در زنان کاهش میدهد.
به گزارش سایت اینترنتی مای هلت نیوز دیلی، دکتر شیانگلان زانگ استادیار پزشکی در مرکز تخصصی دانشگاه واندربیلت آمریکا در این باره متذکر شد: این نتایج ما را ترغیب میکند تا به ارزیابی دقیقتر تاثیر سویا در پیشگیری از بیماریهای قلبی بپردازیم.
این متخصصان تاکید کردند که در مطالعات فوق هیچ شواهدی مبنی بر تاثیر پیشگیرانه سویا در رابطه با بیماریهای قلبی در مردان مشاهده نشد.
هرچند علت قطعی این تفاوت بین زنان و مردان در مورد مصرف سویا هنوز مشخص نیست اما متخصصان احتمال میدهند که عواملی چون هورمونهای جنسی و همچنین عادات تغذیهای و سبک زندگی در این زمینه تاثیرگذار هستند.
شرح این مطالعه در مجله بینالمللی همهگیرشناسی منتشر شده است.