مصرف سویا و مصونیت زنان در برابر بیماری‌های قلبی


در یک بررسی جدید معلوم شد زنانی که مقادیر بیشتری سویا مصرف می‌کنند کمتر با خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی مواجه می‌شوند.
به گزارش ایسنا، متخصصان با مطالعه روی تعدادی از زنان چینی دریافتند که مصرف بیشتر سویا خطر بروز امراض قلبی و عروقی را تا 54 درصد در زنان کاهش می‌دهد.
به گزارش سایت اینترنتی مای هلت نیوز دیلی، دکتر شیانگلان زانگ استادیار پزشکی در مرکز تخصصی دانشگاه واندربیلت آمریکا در این باره متذکر شد: این نتایج ما را ترغیب می‌کند تا به ارزیابی دقیق‌تر تاثیر سویا در پیشگیری از بیماری‌های قلبی بپردازیم.
این متخصصان تاکید کردند که در مطالعات فوق هیچ شواهدی مبنی بر تاثیر پیشگیرانه سویا در رابطه با بیماری‌های قلبی در مردان مشاهده نشد.
هرچند علت قطعی این تفاوت بین زنان و مردان در مورد مصرف سویا هنوز مشخص نیست اما متخصصان احتمال می‌دهند که عواملی چون هورمون‌های جنسی و همچنین عادات تغذیه‌ای و سبک زندگی در این زمینه تاثیرگذار هستند.
شرح این مطالعه در مجله بین‌المللی همه‌گیرشناسی منتشر شده است.

پفک و نوشابه‌های گازدار عامل کوتاه قدی کودکان



مسئول انجمن علمی تغذیه با شیر مادر در گفت‌وگو با فارس عنوان کرد
 مسئول انجمن علمی تغذیه با شیر مادر با اشاره به اینکه پفک و نوشابه‌های گازدار فقط کالری‌زا بوده و باعث افزایش وزن کودک می‌شود، گفت: این مواد به دلیل نداشتن پروتئین در کوتاهی قد کودکان تأثیر دارد.
خبرگزاری فارس: پفک و نوشابه‌های گازدار عامل کوتاه قدی کودکان

فرید ایمانزاده در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس با اشاره به اهمیت تغذیه مناسب کودکان با مواد غذایی سالم اظهار داشت: تمام غذاهایی که خوردنی هستند ولی ارزش غذایی ندارند مانند پفک و نوشابه‌های گازدار فقط کالری‌زا بوده و از پروتئین مناسبی برخوردار نیستند که می‌توانند در رشد کودکان تأثیر منفی بگذارند.
وی افزود: همچنین به دلیل وجود مواد افزودنی زیاد در این مواد از جمله پفک و نوشابه‌گازدار باعث افزایش آلرژی در کودکان می‌شود به دلیل تغییرات در روده‌ها نیز باعث عدم جذب مواد در بدن کودک می‌شود.
مسئول انجمن علمی تغذیه با شیر مادر خاطرنشان کرد: به دلیل آنکه این نوع مواد پروتئین کافی ندارند و فقط کالری‌زا هستند در نتیجه وزن کودک افزایش می‌یابد ولی به دلیل نداشتن پروتئین‌ها قد کودک رشد مناسبی پیدا نمی‌کند.

هشدار در مورد زیاده روی کودکان در مصرف تن ماهی


سمومیت، سرطان، اختلال شنوایی و عصبی در کمین

 پزشکان بر اساس تحقیقات خود درباره زیاده روی کودکان در مصرف تن ماهی به خاطر احتمال مسمومیت هشدار دادند.
خبرگزاری فارس: پزشکان درباره زیاده روی کودکان در مصرف تن ماهی هشدار دادند

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، تحقیقات پزشکی هشدار داد: زیاده روی کودکان در مصرف تن ماهی ممکن است آنها را در معرض مسمومیت جیوه قرار دهد که می‌توان از بروز آن پیشگیری کرد.
این تحقیقات بر لزوم این نکته تاکید کرد که اولیا برای کاستن از احتمال ابتلا به مسمومیت جیوه، مراقب فرزندان خود در زمینه میانگین مصرف تن ماهی و ماهی هایی که ماده جیوه در گوشت آنها افزایش می‌یابد، باشند به گونه‌ای که میانگین مصرف برای کودکان کمتر از 55 پوند، باید یکبار در ماه باشد.

آنچه پزشك هنگام ويزيت بايد بداند


جام جم آنلاين: بارها به پزشك مراجعه كرده‌ايد، در هريك از ويزيت‌ها معمولا نكاتي را فراموش كرده‌ايد تا به پزشكتان اطلاع دهيد و در اكثر موارد به دليل منتقل نشدن اطلاعات صحيح به پزشك، درمان شما با مشكل مواجه شده است؛ اما با رعايت نكاتي مي‌توانيد از مراجعه به پزشك نتيجه مطلوب را كسب كنيد.
در بسياري از موارد زماني كه شما به پزشك مراجعه مي‌كنيد با بسياري اصطلاحات پزشكي مواجه مي‌شويد و بعد از خروج از مطب معمولا درباره بيماريتان گنگ هستيد، اما نبايد اين نكته را فراموش كنيد كه هر چقدر درباره بيماريتان آگاهي داشته باشيد، درمان آن سريع‌تر صورت مي‌گيرد. به اين دليل سعي كنيد از پزشكتان بخواهيد تا شما را از آنچه در بدنتان اتفاق افتاده، آگاه سازد.
سه سوال اصلي
پرسيدن سه سوال از پزشك به شما كمك خواهد كرد كه آگاهانه مطب او را ترك كنيد. اين سوالات عبارت است از: مشكل اصلي من چيست؟ چه اموري را بايد انجام دهم و از چيزهايي بايد پرهيز كنم؟ و رعايت اين موارد چه كمكي به روند درمان بيماري من خواهد كرد؟
آلرژي به دارو
اگر شما به داروهاي خاصي حساسيت داريد و اين حساسيت دارويي را به پزشك اطلاع ندهيد، درمان به نوعي با مشكل مواجه مي‌شود. بهترين كار اين است كه شما روي دفترچه درماني خود يا روي كارتي كه به عنوان شماره پرونده در اختيارتان قرار مي‌گيرد، داروهايي را كه به آن حساسيت داريد يادداشت كنيد تا به پزشك متذكر شويد.

غذاهای مناسب برای رشد مو

 غذاهای مناسب برای رشد مو
رژیم غذایی غنی از سیلیس، کلسیم و آهن از ریزش مو جلوگیری می‌کند یا آن را کاهش می‌دهد.
 
سبزی‌جات سبز برگی شکل بخصوص سبزی‌جات دریایی، منبع غذایی خوبی از املاح هستند. جوی خام منبع خوبی از سیلیس است. برگه میوه‌ها و آب آلبالو منبع غنی از آهن هستند.نازک شدن یا ریزش مو در زنان می‌تواند در اثر یک مشکل گوارشی مثل کمبود اسید معده باشد یا می‌تواند دراثر کمبود پروتئین، روی و سایر موادمغذی باشد.
مصرف دو قرص ACIDOPHILUS (قرص‌های اسیدی) بعد و بین وعده‌های غذایی برای مدت دو ماه در کاهش ریزش مو مؤثر و مفید است (4 تا 6 عدد قرص روزانه).
البته مصرف هر گونه قرص یا دارویی باید تحت نظر پزشک باشد و از مصرف خودسرانه آنها جداً خودداری کنید.

جوشانده این گیاه مضر است!


جوشانده این گیاه مضر است!
امروزه نیز استفاده از گیاهان دارویی جایگاه بسیار مهمی در سیستم بهداشت و درمان دارد و جالب است

در مصرف گیاهان دارویی دقت كنیم
گیاهان دارویی‌ در طول تاریخ، نجات‌بخش انسان از بیماری‌های كشنده بوده است. امروزه نیز استفاده از گیاهان دارویی جایگاه بسیار مهمی در سیستم بهداشت و درمان دارد و جالب است بدانید بسیاری از داروهای شیمیایی طب مدرن از جمله آسپرین نیز دارای منشأ گیاهی است.
گیاهان دارویی به آن دسته از گیاهان گفته می‌شود كه تمام یا قسمتی از گیاه حاوی مواد موثری است كه به‌تنهایی یا در تركیب با سایر گیاهان می‌تواند تأثیرات شیمیایی و زیستی مفیدی روی بدن داشته باشد و با تنظیم فعالیت ارگان‌های مختلف بدن به درمان مشكلات و بیماری‌ها بپردازد.

عفونت مثانه را با این خوراکی از بین ببرید


عفونت مثانه را با این خوراکی از بین ببرید

بسیاری از مردم تلاش می کنند برای حفظ سلامت و پیش گیری از بیماری های مختلف و کاهش وزن از غذاهای سالم استفاده کنند، ...
درمان ۷ نوع بیماری با ۷ نوع میوه خشک

 بسیاری از مردم تلاش می کنند برای حفظ سلامت و پیش گیری از بیماری های مختلف و کاهش وزن از غذاهای سالم استفاده کنند، از این رو در رژیم غذایی خود موادمعدنی، چربی های سالم، پروتئین، کربوهیدرات و میوه خشک که ارزش غذایی بالایی دارد، لحاظ می کنند.
 برای آشنایی بیشتر با خواص میوه های خشک، در این مطلب به چند میوه خشک که در بهبود برخی از ناراحتی های جسمی موثر است، اشاره شده است.

همه آنچه باید درباره محرک‌ها و انرژی‌زاها بدانید

همه خطراتی که این روزها جوان‌ها را نشانه گرفته‌اند
بیشتر ما تا به حال آنچه به عنوان اعتیاد می‌شناختیم، اعتیاد به مواد مخدر بوده‌است؛ موادی چون تریاک و هروئین و... اما این روزها مواد محرکی در بین جوان‌ها پخش می‌شود که هزاران برابر بدتر از مخدرهای سنتی هستند.
برترین مجله اینترنتی ایران

 برترین ها: بیشتر ما تا به حال آنچه به عنوان اعتیاد می‌شناختیم، اعتیاد به مواد مخدر بوده‌است؛  موادی چون تریاک و هروئین و... اما این روزها مواد محرکی در بین جوان‌ها پخش می‌شود که هزاران برابر بدتر از مخدرهای سنتی هستند؛  موادی که مغز فرد را تحت کنترل خود درمی‌آورند و ذره ذره انسانیت او را می‌گیرند، این مواد محرک که بیشتر با نام شیشه شناخته می‌شوند قیمت بالایی ندارند و به همین دلیل جوانان را به سمت خود می‌کشند؛ جوانانی که از عوارض چنین موادی بی‌خبرند.  زندگی ایده‌آل به عنوان یک مجله پرخواننده خود را مسئول می‌داند که خواننده‌هایش را با تمام عواقب چنین موادی آشنا کند به همین دلیل سراغ یکی از کارشناسان این حوزه یعنی خانم پگاه بیگلری رفتیم تا حرف‌های او را در این زمینه بشنویم.

افراد مبتلا به آسم كمتر نمک مصرف كنند


 سعیده معانی كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: نمک یكی از موارد مورد نیاز برای سوخت و ساز مواد غذایی در بدن، انتقال پیام‌های عصبی و كاركرد صحیح عضلات است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از برنا ؛ معانی  افزود: مطالعات متعدد نشان داده است كه كاهش مصرف نمک، همراه با سایر عوامل درمانی آسم، در بهبود این بیماری مؤثر و مفید است.وی در باره دیگر عوارض مصرف نمکگفت: مصرف نمک، باعث افزایش احتباس مایعات در بدن می‌شود و كاهش مصرف نمک در این شرایط، حدود 2 لیتر از مایعات بدن را كاهش می‌دهد.
این كارشناس تغذیه تصریح كرد: در بسیاری از خانم‌هایی كه دچار ورم قوزک پا و تنگ شدن انگشتر در دستشان هستند، با كاهش مصرف نمك در غذای خود، ورم بسیار كاهش می‌یابد.معانی، نمک آشپزخانه كه زمان طبخ یا سر سفره به غذا اضافه می‌شود را مهمترین منابع دریافت نمک در رژیم غذایی برشمرد و گفت: انواع غذاهای آماده مانند سوسیس، كالباس و همبرگر، انواع كنسرو خورش‌ها، كنسرو سبزیجات و انواع تنقلات شور مانند چیپس و پفک منابع دریافت نمک هستند كه برای سلامتی نیز مضر است.

میوه‌ها و سبزیجات را چگونه سالم نگهداریم؟


سبزی‌ها و میوه‌ها به دلیل برخورداری از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی و فیبر بالا و كالری پایین یكی از بهترین و مهم‌ترین منابع غذایی انسان‌ها به شمار می‌آیند و باید به اندازه كافی در رژیم غذایی روزانه گنجانده شوند. اما در عین حال به دلیل آلودگی‌هایی كه در طبیعت پیدا می‌كنند و مشكلات بیماری‌های انگلی و میكروبی كه با میزان بالا دارند، می‌توانند عامل انتقال بیماری‌های ناشی از آب و غذا باشند. به همین علت طریقه شست‌وشو و نگهداری آنها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

بهترین شیوه برای شست‌وشوی سبزیجات

به گزارش سلامت نیوز به نقل از شرق ؛ شیوه صحیح شست‌وشو سبزیجات از سه مرحله تشكیل می‌شود. در مرحله اول باید گل و لای سبزیجات را به خوبی با استفاده از جریان آب پاك كنید. در مرحله بعد انگل‌زدایی انجام می‌شود. برای این كار باید ظرفی را متناسب با حجم سبزی‌ها پر از آب كنید و یك تا دو قطره محلول ظرفشویی در آن بریزید. سپس این محلول را با استفاده از یك قاشق كمی هم بزنید تا كف كند و بعد سبزیجات را در آن قرار و اجازه دهید برای پنج دقیقه در آن بماند تا انگل‌ها از آن جدا شوند. بعد از آن سبزی‌ها را از درون محلول درآورده و آبكشی كنید. اكنون وقت ضدعفونی كردن سبزیجات است.