جدید‌ترین راه برای لاغر شدن


محققان با بررسی عادات غذاخوردن و خرید روی بیش از ۲۵هزار مشاهدات جمع‌آوری شده بهداشتی دریافتند که خریداران مواد غذایی به ویژه زنانی که برچسب‌های مواد غذایی را می‌خوانند لاغر‌تر از افراد دیگرهستند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از سینا ؛ نتایج حاصل از این گزارش با مشاهدات بیشتر می‌افزاید زنانی که به برچسب‌های مواد غذایی نگاه می‌کنند بیش از ۴ کیلو از زنان دیگر وزنشان کمتر بوده است و کمپین‌های آموزشی می‌توانند از برچسب‌های تغذیه‌ای به عنوان یکی از ابزارهای کاهش وزن یاد کنند.

براساس این گزارش محققان معتقدند: اطلاعات موجود در برچسب‌های مواد غذایی بسیار مهم هستند زیرا به بهبود کیفیت رژیم غذایی خریداران با تصمیم‌گیری آگاهانه‌تر آن‌ها در خرید مواد غذایی کمک می‌کند. به گفته محققان، زنان بیش از مردان به لیبل‌های مواد غذایی دقت می‌کنند و نیز جمعیت افرادی که سیگار می‌کشند نیز بسیار کمتر از بقیه افراد جامعه به اطلاعات برچسب‌ها توجه می‌کنند.


هر ایرانی روزانه یک لیتر کمتر از نیاز، آب می نوشد

حواسمان به خودمان نیست. این نتیجه پژوهش‌هایی است که هر روز انجام می‌شود و ما را مردمی افسرده، با هزار و یک بیماری و حتی کم‌آب نشان می‌دهد؛ پژوهش‌هایی که تنها یکی از آنها، ازکمبود مصرف آب و مصرف بی‌رویه مایعات پرکالری خبر می‌دهد. دکتر عصمت ناصری، استادیار پژوهشی گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور می‌گوید ایرانی‌ها کمتر از نیازشان آب می‌نوشند و این سهل‌انگاری برای جسم و روانشان گران تمام می‌شود. گفته‌های او نتیجه پژوهشی است که به سفارش شرکت آب‌های معدنی دماوند و با سرپرستی او انجام شد و نشان داد که هر ایرانی، لااقل یک لیتر کمتر از آنچه باید مایعات مصرف می‌کند. اگر می‌خواهید بدانید که کجای کار هستیم و تا داشتن بدنی سالم چقدر آب کم ‌داریم، ادامه این مطلب را بخوانید.

مردها بیشتر آب بنوشند

به گزارش سلامت نیوز به نقل از برترین ها ؛ گرچه هر کشوری استانداردی را برای خود وضع کرده، اما در مورد میزان ضروری مصرف آب، توافقی جهانی وجود ندارد. وضعیت آب و هوا، شرایط زندگی و بسیاری عوامل دیگر، باعث می‌شود که نیاز مردم هر گوشه از جهان به مایع حیات، متفاوت باشد.

هیچ ماده ی غذایی جایگزین آب نمی شود


مصرف کافی آب آشامیدنی حدود 8 لیوان در روز برای سلامت بافت های بدن موثر است.
سودابه سلطان زاده، کارشناس تغذیه در گفتگو باخبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگارانگفت:  مصرف کافی‌ آب آشامیدنی سبب می شود مواد ناشی از سوخت و ساز بدن به همراه سمومی که از راه مواد خوراکی و نوشیدنی و هوا وارد بدن می شوند دائماً دفع می گردند.
وی گفت: 70 تا 80 درصد بدن انسان را آب تشکیل می دهد و حفظ چنین تعادلی سبب سلامتی بدن است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: برخی از مردم تصور می کنند که مصرف نوشابه های الکلی و گازدار و حتی آب میوه می تواند جای‌ آب را بگیرد در حالی که این تفکر نادرست است.
وی در پایان تصریح کرد:آب علاوه بر فواید ذکر شده باعث تسهیل عمل دفع می شود همچنین آب برای پاکی و برطرف شدن جوش های صورت نیز موثر است بنابراین می توان نتیجه گرفت که هیچ ماده ی غذای نمی تواند جایگزین آب شود.

با اين نوشيدني جوشهاي صورتتان را محو كنيد!


اگر صورتتان دارای جوش است و اين وضعيت ناراحتتان ميكند،توصیه می کنیم که از این نوشیدنی میل کنید.
به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران:خاکشیر جزو آن دسته از خوراکی‌هایی است که خوردن آن باعث از بین رفتن عطش و تشنگی می‌شود ولی جدای از این‌ها خاکشیر درمان مناسبی برای مشکلات دختران لاغر است چرا که اشتها می‌آورد و معده را تقویت می‌کند.
یك متخصص تغذیه ميگويد: مصرف خاكشیر برای برطرف كردن جوش‌های صورت كه به علت مصرف چربی و شیرینی زیاد ایجاد شده است مفید است.

بهبود لک‌هاي صورت  با خاکشیر

برای از بین بردن لک‌های پوست به ویژه صورت یکی از بهترین روش‌ها، نوشیدن خاک‌شیر و ترنجبین است. افرادی که از این ترکیب به صورت روزانه و مستمر به مدت ٣ هفته استفاده کنند بعد از مدتی با روشنی پوست و از بین رفتن لک‌های صورت و پوست‌شان رو به رو می‌شوند. برای تهیه این ترکیب نیز لازم است ترنجبین را ۵ ساعت در آب بخیسانید و صاف شده آن را با ٢ قاشق خاک‌شیر مخلوط کرده و میل کنید.

مصرف غذاهای دریایی در کاهش بروز سرطان نقش دارد

آنتی اکسیدان های موجود در برخی از مواد غذایی با کاهش رادیکال های آزاد بدن و پیشگیری از انواع سرطان نقش دارند.

سودابه سلطان زاده، کارشناس تغذیه در گفتگو باخبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگارانگفت:  رنگدانه های گیاهی ویتامین C و ویتامین E مانع از آسیب سلول ها و بافت ها می شوند که می توانند از بروز تغییرات سلول های بد خیم جلوگیری کنند.
وی در ادامه افزود: برگ سبز و زرد  میوه های رنگی مانند اسفناج، هویج، مرکبات و انواع میوه ها منبع غنی از ویتامین ها هستند که برای بدن فواید بسیار دارند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: انوع مغزها و غذاهای دریایی نیز از جمله موادی هستند که مصرف بهینه ی آنها موجب ترمیم سلول های بدن می شود.
وی در پایان تصریح کرد: مصرف منابع غذایی مفید به کاهش خطر بروز انواع سرطان به ویژه سرطان پرستات و روده ی بزرگ منجر می شود.

ويتامين D را اندازه بگيريد


کمبود ويتامين D احتمال ابتلا به بيماري هاي ايسکميک را افزايش مي دهد.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، تأثير کمبود ويتامين D تاکنون بر سلامت استخوان ها اثبات شده، اما مطالعات عمومي متعدد تأثير کمبود اين ويتامين بر سلامت قلب را نيز تأييد مي کند.
مقادير مشخص و به اندازه اين ويتامين در کاهش خطر ابتلا به بيماري هاي ايسکميک قلبي که حمله هاي قلبي، تصلب روق کرونر و آنژين را سبب مي شود، مؤثر است.
کمبود اين ويتامين همچنين سبب افزايش فشارخون مي شود که خود دليلي براي ايجاد حملات قلبي است.
کمبود ويتامين D خطر ابتلا به بيماري هاي ايسکميک را 40 درصد، حملات قلبي را 64 درصد، مرگ زودرس را 57 درصد و در کل مرگ بر اثر بيماري هاي قلبي را 81 درصد افزايش مي دهد.

16 ماده‌ی غذایی پاییزی برای لاغری


6-380.jpg" لاغرشدن به تغییر سبک زندگی، تغذیه‌ی درست و ورزش منظم دارد. اما اگر با رسیدن فصل پاییز قصد دارید چند کیلو کم کنید می‌توانید روی مواد غذایی معرفی شده در این مطلب حساب کنید."
به گزارش ايسنا به نقل از سايت تبيان، این مواد غذایی کم کالری‌اند، به شما احساس سیری طولانی مدتی می‌دهند و در سوزاندن کالری‌ها به شما کمک می‌کنند. توصیه می‌کنیم با مصرف زیاد این مواد غذایی به استقبال فصل سرما و خوش‌اندام‌تر شدن بروید.
سیر
بر اساس گزارش Daily Mail UK، دانشمندان به خاصیت جدیدی از سیر پی برده‌اند. این ماده‌ی غذایی پرطرفدار دارای خاصیتی است که از اضافه وزن جلوگیری مي‌کند و حتی باعث لاغری می‌شود. محققان آزمایش‌هایی روی موش‌ها انجام دادند و مشاهده کردند موش‌هایی که سیر مصرف می‌کنند حتی با داشتن یک رژیم غذایی شیرین نیز کمتر در معرض چاقی و اضافه وزن قرار می‌گیرند؛ یعنی اگر نمی‌توانید جلوی شیرینی خوردن خود را بگیرید پا به پای آن سیر هم مصرف کنید.

مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن


378-2.jpg
ایجاد فصول از رحمت رحمانیه حق متعال است. فواید و حکمت‌های بی‌شماری بر تغییرات فصول چهارگانه مترتب است که نه تنها برای حیات انسان‌ها، بلکه برای حیات همه موجودات ضروریست.
به گزارش ايسنا به نقل از سايت تبيان، این تغییرات قطعاً با تأثیراتی همراه است که آمادگی ما را براي مقابله با آن‌ها فراهم می‌کند.
فصل پاییز
مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست؛ چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک كرده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.
* در فصل پاییز، به ویژه در پاییزی که هوا متغیر است، باید بهداشت را بسیار رعایت كرد.
* نباید مواد غذایی خنک مصرف شود.
* آب سرد زیاد نخوريد و بر سر نریزيد.

پوست پیاز را دور نريزيد


8-153.jpg
پزشكان توصیه می‌كنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه شدید، پوست‌های خشك پیاز را دور نریزید چون این پوست‌ها غنی از تركیبات مفید و سودمند برای سلامت انسان هستند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از پايگاه اينترنتي "ميگنا"، به گفته متخصصان، پوست قهوه‌ای و خشك و لایه‌های بیرونی پیاز سرشار از فیبر خوراكی و فلاوونوئیدها بوده و لایه‌های خارجی پیاز كه آنها را دور می‌ریزید، حاوی تركیبات سولفوری هستند.
وانیزا بنیتز، از متخصصان دپارتمان شیمی كشاورزی در دانشگاه مادرید در اسپانیا، با انجام مجموعه‌ای از آزمایش‌هاي جدید و با همكاری گروهی از كارشناسان انگلیسی دانشگاه كرانفیلد، تمام اجزای پیاز را به دقت بررسی كردند.
به گزارش پایگاه اینترنتی آرتریوسیت، این آزمایش‌ها نشان داد كه پوست قهوه‌ای و خارجی پیاز سرشار از فیبر خوراكی و تركیبات فنولیك شامل كوئرستین و سایر فلاوونوئیدها است كه خواص درمانی و پزشكی دارند.

هشدار براي مصرف مکمل‌ها و داروهاي اينترنتي


گروهي از متخصصان در دانشگاه تولوز هشدار دادند: مصرف مکمل هاي غذايي و داروهايي که در اينترنت تبليغ مي شوند، براي سلامتي مضر است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقه خراسان و به نقل از Destination sante ، بيش از دوسوم اين مکمل ها حاوي حجم بالايي از مواد دارويي کنترل نشده هستند.
اين کارشناسان تغذيه اظهار کردند: اگر چه مصرف اين قبيل مکمل ها در کاهش وزن يا جلوگيري از افسردگي موثر است، اما عوارض جانبي را نيز به همراه دارند که اغلب مصرف کنندگان از آن غافل هستند.