رنگ پودر فلفل سیاه و قرمز بیشتر به فرآیندی که در کارخانهها روی تولید این محصولات انجام میشود، برمیگردد.
فلفل تند مغذیتر است یا شیرین؟
براساس
اعلام سازمان خواروبار جهانی (FAO)، هندوستان با تولید حدود 60 میلیون تن
فلفل در سال، بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده فلفل در دنیا محسوب
میشود...
در
هند بیش از 52 نوع فلفل و ادویههای تند دیگر تولید میشود و این کشور
حدود 20 درصد از ادویه کل دنیا را تامین میکند. اندونزی و برزیل هم با
تولید 48 و 20 میلیون تن فلفل در سال، رتبههای دوم و سوم تولید جهانی این
گیاه تند را به خود اختصاص دادهاند. به تازگی ما ایرانیها هم خواسته یا
ناخواسته، ذائقهمان را به مصرف غذاهای تند و پر از فلفل عادت داده?ایم. به
همین دلیل گفتوگویی را با دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه و رژیمدرمانی و
دانشیار دانشگاه علوم پزشكی تهران انجام دادهایم که خواندن آن میتواند
برای افراد فلفلدوست جالب توجه باشد.