استفاده از میان
وعدههای نامناسب نظیر چیپس، پفک و شکلات تاثیر منفی بر میزان رشد و
یادگیری دانش آموزان دارد.
علی اشرف رشیدی در گفتوگو با ایسنا، میان وعدهها را یکی از
مهمترین بخشهای برنامه غذایی کودکان برشمرد و گفت: با توجه به حجم کوچک
معده کودکان لازم است غذای آنها را در میان وعدهها ریز کنیم.وی، شیر و کیک، خرما، میوهجات، دانههای روغنی نظیر بادام و پسته، انجیر خشک، قیسی، آب میوه طبیعی و ساندویچهای خانگی را بهترین میان وعدههای ممکن برای دانش آموزان دانست.
به گفته این کارشناس تغذیه، اگرچه نمیتوان میان وعدهها و تنقلات نامناسب را کاملا از برنامه غذایی کودکان و دانش آموزان حذف کرد، اما لازم است تا حد امکان استفاده از این خوردنیها را کاهش دهیم.
رشیدی با اشاره به ارزش غذایی پایین و کمبود مواد مغذی در تنقلات مضر، افزود: این مواد جلوی وعدههای اصلی غذایی کودکان را میگیرد و تاثیر منفی بر رشد آنها دارد.