صابر حبیبی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: زنجبیل با استفاده از سلول های عضلانی قدرت کنترل خون را دارد.
وی تصریح کرد: عصاره ی زنجبیل می تواند در افزایش جذب گلوکز در سلول های عضلانی و به طور وابسته از انسولین نقش داشته باشد.
حبیبی خاطر نشان کرد: این فرایند به کنترل قند خون که عامل بروز دیابت و بیماری های مرتبط با آن است کمک می کند.
وی تصریح کرد: عصاره ی زنجبیل می تواند در افزایش جذب گلوکز در سلول های عضلانی و به طور وابسته از انسولین نقش داشته باشد.
حبیبی خاطر نشان کرد: این فرایند به کنترل قند خون که عامل بروز دیابت و بیماری های مرتبط با آن است کمک می کند.