سه روش جادویی برای کنترل اشتها

اگر ظرف غذای شما با محتویات دون آن همرنگ باشد باعث می‌شود مقدار غذای بیشتری میل کنید.
 
همشهری آنلاین: اگر ظرف غذای شما با محتویات دون آن همرنگ باشد باعث می‌شود مقدار غذای بیشتری میل کنید.

اگر برای کاهش وزن از راه‌های بسیاری استفاده کرده ولی نتیجه‌ای نگرفته‌اید در این مطلب سه راه را به شما معرفی می‌کنیم که تجربه نشان داده روش‌های موفقی بوده‌اند.

علم مطالعه در خوردن و آشامیدن،‌ نشان می‌دهد اگر از لیوان‌های پهن و کوتاه استفاده می‌کنید نسبت به لیوان‌های باریک و بلند از مقدار مایعات بیشتری مصرف می‌کنید.

همچنین هرچه محل قرار گرفتن شما به ظرف شیرینی نزدیک‌تر باشد، شیرینی بیشتری می‌خورید.

در این بخش تاثیر رنگ‌‌ها را بر اشتها بررسی می‌کنیم.

مصرف هندوانه و پیشگیری از حمله قلبی

پزشکان در یک بررسی جدید دریافتند مصرف یک قاچ هندوانه در روز از بدن در برابر حمله قلبی حفاظت می‌کند و همچنین برای کاهش وزن مفید است.
به گزارش ایسنا، این میوه خوشمزه و آبدار تاثیر مفید در پیشگیری از تشکیل کلسترول مضر دارد و به همین دلیل در کاهش خطر حمله قلبی و افزایش وزن موثر است.
به نوشته دیلی میل، متخصصان علوم پزشکی دانشگاه پوردو در آمریکا با انجام این آزمایشات روی موش‌هایی که رژیم غذایی پرچرب داشتند دریافتند خوردن هندوانه سرعت تجمع LDL یا کلسترول مضر را در عروق خونی کاهش می‌دهد.
LDL شکلی از کسترول است که موجب تنگی سرخرگ‌ها می‌شود و در نهایت عامل بروز بیماری قلبی است. این مطالعه همچنین نشان داد که هندوانه یک میوه مفید برای کنترل وزن است.
پزشکان معتقدند این خاصیت فوق‌العاده هندوانه به دلیل دارا بودن یک ماده شیمیایی موسوم به سیترولین در آب این میوه است که در کاهش فشار خون و پیشگیری از امراض قلبی نقش مهمی ایفا می‌کند.

تأثیر استرس بر ناهنجاری در غذا خوردن

محققان آمریکایی اظهار داشتند که ناهنجاری در خوردن ممکن است راهی برای تبدیل کردن احساسات لبریز افراد به یک فعل ملموس یعنی غذاخوردن باشد.
به گزارش خبرگزاری مهر، لارن فلدمن روانشناس دانشگاه باکنل که در رشته فرعی زبان شناسی نیز کارشناس است به همراه هایدی لوریمور استادیار زبان شناسی اقدام به انجام یک آزمایش با استفاده از زبان برای مشخص کردن رخدادهای ذهن افرادی است که از ناهنجاری در خوردن رنج می برند.
فلدمن طی بیانیه ای اظهار داشت: قسمت اعظم تحقیق درباره ناهنجاری در خوردن به وزن، غذا و شکل بدن به عنوان محرکها توجه کرد، اما در این میان نظریه ای است که نشان می دهد ناهنجاری در خوردن پاسخی به عملکردهای احساسی است تا روانشناختی.
لوریمور و فلدمن این پیش فرض را مطرح کرده اند که افراد مبتلا به ناهنجاری در خوردن تحت فشار عصبی یا استرس واکنش متفاوتی به شرایط غیر استرسی به واژه هایی چون "  از گرسنگی مردن" یا " ورزش کردن" نشان می دهد. این امر نشان می دهد که نوسانات دراحساسات تفکرات ناهنجارانه در خوردن را تحریک می کند.

خواب خوشم آرزوست

خواب یکی از نیازهای حیاتی است و همانند نیازهای دیگر در ما انرژی ایجاد می کند. بعضی از دیدن خواب های بد و آشفته شکایت دارند و صبح ها به سختی، بی حال و بی رمق برمی خیزند. عده ای نیز از کم خوابی، پرخوابی و دیگر اختلالات خواب در رنج اند.
موفقیت: خواب یکی از نیازهای حیاتی انسان است و همانند نیازهای دیگر در ما انرژی ایجاد می کند. صبح از خواب بیدار می شویم یک خواب خوب، باید در ما انرژی، سرزندگی و شادابی به وجود آورد. اما اغلب افراد از خواب خود لذت نمی برند و صبح، پرانرژی و با نشاط از خواب برنمی خیزند.

بعضی از دیدن خواب های بد و آشفته شکایت دارند و صبح ها به سختی، بی حال و بی رمق از جای خود برمی خیزند. این افراد شاید از نظر کمّی میزان خواب مناسبی داشته باشند اما از نظر کیفیت، خواب بد و نامناسبی دارند.

فرار از دست «نقرس» به کمک گیاهان!

بيماري نقرس از جمله بيماري‌هايي است كه با ورم، التهاب و درد شديد در مفاصل بدن همراه است. اما شيوه‌هاي متنوعي براي كنترل اين بيماري و كاهش درد و عوارض ناشي از آن در طب مكمل و جايگزين ديده مي‌شود كه برخي از آن‌ها را مرور مي‌كنيم.
برترین مجله اینترنتی ایران

برترین ها:  بيماري نقرس از جمله بيماري‌هايي است كه با ورم، التهاب و درد شديد در مفاصل بدن همراه است. پنجه دست و انگشتان، ستون فقرات، پاشنه پا، مچ دست و آرنج از مهم‌ترين مناطقي هستند كه به اين عارضه مبتلا مي‌شوند و افراد مبتلا به آن غالبا دردهاي شديدي را در اين نواحي احساس مي‌كنند. متاسفانه هنوز براي درمان اين بيماري در طب سنتي كشورهاي مختلف و همين‌طور در طب رايج شيوه‌اي وجود ندارد اما شيوه‌هاي متنوعي براي كنترل اين بيماري و كاهش درد و عوارض ناشي از آن در طب مكمل و جايگزين ديده مي‌شود كه برخي از آن‌ها را مرور مي‌كنيم.

مصرف غذاهای آماده باعث کاهش ضریب هوشی کودکان می شود

نتایج تحقیقات محققان اسکاتلندی نشان می دهد کودکانی که بیشتر از فست فود استفاده می کنند، نسبت به دیگر کودکانی که غذای سالم می خورند ضریب هوشی پایین تری دارند. به نقل از سایت «هلث نیوز» این تحقیق روی بیش از ۴هزار کودک ۴ تا ۵ساله اسکاتلندی انجام و تاثیر مصرف فست فود و غذاهای تازه روی سلامت کودکان مقایسه شده است.

به گفته محققان، نوع غذا روی رشد مغزی کودکان تاثیر می گذارد.این یافته نشان می دهد تازگی و کیفیت ماده غذایی به ویژه در سن رشد از میزان مصرف موادغذایی مهم تر است.مصرف غذاهایی مانند چیپس، پیتزا و شیرینی قبل از ۳ سالگی با کاهش آی کیوی کودکان در ارتباط است.

منبع: روزنامه خراسان


آشنایی با 7 ماده غذایی انرژی‌زا

 با مصرف این مواد غذایی بدن شما چنان با انرژی‌ خواهد شد که می‌توانید با دقت بیشتری فکر کرده و در انجام کارهای روزمره تمرکز بیشتری داشته باشید.

ماهی سالمون

علت خاص انتخاب:

این ماهی حاوی مقادیر فراوانی اسیدهای چرب امگا 3 است که میزان ابتلا به بیماری‌های قلبی را با کاهش قابل ملاحظه‌ای مواجه می‌کند.

چگونه انرژی‌زا است:

سالمون منبع خوبی از پروتئین محسوب می‌شود که می‌تواند سطح هشیاری و عملکرد و سلامت مغز را به طور کلی افزایش دهد.

بادام
علت خاص انتخاب:

این نوع آجیل سرشار از فیبر،‌پروتئین و چربی‌های سالم بوده که معده شما را برای مدت زیادی سیر نگه داشته و از ایجاد اشتهای کاذب پیشگیری می‌کند.
علاوه بر آن، بادا‌م حاوی ویتامین E می‌باشد که برای سلامت پوست اهمیت بسزایی دارد و همچنین از پوست در برابر اشعه‌های مضر خورشید پیشگیری می‌کند.

تخم مرغ در خدمت سلامت یا بیماری؟

امروز 17مهر‌ماه روز جهانی تخم مرغ نام دارد. سلامت و امنیت غذایی شهروندان از مهم‌ترین عوامل توسعه پایدار شهری در تمام کشورهای جهان ازجمله ایران است.

تخم مرغ به‌عنوان یک منبع غذایی طبیعی و کامل، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری برای بدن است، اما به راستی در ایران میزان مصرف این ماده غذایی در میان مردم چگونه است؟ در این زمینه با دکتر حسین جعفری معاون بهداشت و تضمین کیفیت سازمان میادین میوه و تره بار و فراورده‌های کشاورزی شهرداری تهران گفت‌وگو کرده‌ایم.

چرا مصرف تخم مرغ در وعده‌های غذایی انسان‌ها اهمیت دارد؟


سال‌هاست که تخم مرغ به‌عنوان یک منبع غذایی طبیعی و کامل مطرح است. این ویژگی، به‌علت مواد غذایی استثنایی تخم‌مرغ است که دارای پروتئین با کیفیت بالا(دارای تمام 9اسید آمینه ضروری) و مقادیر قابل توجهی از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری است.

5 دلیل خوب برای خوردن آلو

  آلو قرمز هنوز در بازار وجود دارد و هر وقت این میوه را دیدید حتماً خریداری کرده و میل کنید. مصرف آلو یک شیوه‌ی سالم و خوشمزه برای حفظ سلامت ماست.

این میوه‌ی خوش‌رنگ خواص فوق‌العاده‌ای دارد که در این مطلب کوتاه به 5 نمونه از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

آلو قرمز حافظ قلب شما
یک عدد آلو قرمز متوسط حاوی 113 میلی گرم پتاسیم است که فشار خون را کنترل می‌کند و خطر سکته‌ی مغزی را کاهش می‌دهد.

باید بدانید رنگدانه ی قرمز- آبی که در این آلوها وجود دارد و آنتوسیانین نامیده می‌شود با رادیکال‌های آزاد مخرب مقابله کرده و به این ترتیب جلوی ابتلا به سرطان را می‌گیرد.

آلو سیستم گوارشی را در سلامت نگه می‌دارد
آلو خشک به کولون (بخشی از روده‌ی بزرگ) کمک می‌کند تا وظیفه‌ی خود را به خوبی انجام دهد. باید بدانید که هر یک عدد آلو خشک حاوی یک گرم فیبر می‌باشد. این میوه‌ی خشک یک ملین طبیعی و موثر محسوب می‌شود.

رابطه شکلات و سکته‌مغزی



155-1.jpg مطالعات پژوهشگران سوئدي نشان مي‌دهد افرادي كه شكلات مي‌خورند، كمتر در معرض خطر سكته مغزي قرار دارند.

به گزارش ايسنا جام جم نوشت: تاكنون پژوهش‌هاي زيادي درخصوص خواص درماني شكلات و تاثيرات مثبت آن در فشارخون بيماري‌هاي قلبي انجام شده است. اين بار نوبت بررسي تاثير شكلات بر احتمال سكته مغزي است.

اين پژوهش نشان داده است احتمال ابتلا به سكته مغزي در افرادي كه به طور متوسط شكلات مي‌خورند در مقايسه با كساني كه هيچ شكلاتي نمي‌خورند، كاهش مي‌يابد البته اين بدان معني نيست كه مردم مي‌توانند انتخاب شيوه‌هاي سالم زندگي را براي يك تكه شكلات ناديده بگيرند.


در واقع اين پژوهش فقط به نوعي ارتباط ميان مصرف شكلات و كاهش خطر سكته مغزي اشاره دارد.

بسياري از مطالعات نشان مي‌دهد شكلات تلخ سودمندترين نوع شكلات است. با اين حال تحقيقات جديد در سوئد، كشوري كه در آن شكلات شيري محبوبيت بسياري دارد، صورت گرفته است.