شاهی، یکی از
قدیمی ترین گیاهانی است که انسان مصرف می کند. این گیاه کنار رودها و
جویبارها با جریان آب، رشد می کند. شاهی منبع عالی ویتامین های E،C،
B6،B2،B1 ، منگنز و کاروتن است. علاوه بر آن کلسیم، فیبر، آهن ومس نیز
دارد. شاهی بیش از ۴۰خاصیت دارد که در این مطلب به نقل از «ehow» به برخی
از آن ها اشاره می کنیم.
* مولکول های ضد سرطانی را در عرض یک ساعت در خون افزایش می دهد.
* تقویت کننده مغز و سیستم عصبی است.
* تصفیه کننده خون و تقویت کننده بدن است.
* به هضم غذاهای سنگین کمک می کند.
* سولفور شاهی، به جذب پروتئین و ساخت سلولی کمک می کند.
* پتاسیم شاهی برای کاهش وزن مفید است.
* مخلوطی از آب شاهی و سرکه خستگی و خواب آلودگی را رفع می کند.
* برای درمان حساسیت و عطسه استفاده می شود.
* مولکول های ضد سرطانی را در عرض یک ساعت در خون افزایش می دهد.
* تقویت کننده مغز و سیستم عصبی است.
* تصفیه کننده خون و تقویت کننده بدن است.
* به هضم غذاهای سنگین کمک می کند.
* سولفور شاهی، به جذب پروتئین و ساخت سلولی کمک می کند.
* پتاسیم شاهی برای کاهش وزن مفید است.
* مخلوطی از آب شاهی و سرکه خستگی و خواب آلودگی را رفع می کند.
* برای درمان حساسیت و عطسه استفاده می شود.