كارشناس
دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با
خبرنگار وب دا، با بيان اين مطلب اظهار داشت: در سال هاي اخير مكمل هاي
غذايي براي بهبود و ارتقاي سلامتي، تبليغ و توصيه مي شوند ولي از نظر علمي
واقعيت اين است كه در شرايط معمول، بهترين راه بهبود سلامت و كاهش خطر
بيماري ها، مصرف غذاهاي سالم و متنوع با استفاده از گروه هاي متنوع غذايي
است.
سعيده
معاني افزود: مواد مغذي و ضروري اين مكمل ها در ميوه ها، سبزي ها،
حبوبات، ماهي و ساير غذاهاي سالم به طور طبيعي وجود دارند با اين وجود در
برخي موارد ممكن است مصرف پروتئين، ويتامين و مواد معدني اضافي به سلامت
برخي از افراد كمك كند به شرط آن كه اين امر توسط يك فرد متخصص تاييد و
توصيه شود، زيرا مصرف بي دليل يا نابجاي مكمل ها مي تواند اثرات مضر داشته
باشد.
وي
تصريح كرد: برخي افراد به بهانه عضلاني شدن يا ورزش هايي از قبيل پرورش
اندام، وزنه برداري و كشتي به مصرف مكمل ها روي مي آورند كه بعضي از آنها
حتي مضر هستند و در حالت عادي و بدون تجويز پزشك، متخصص يا كارشناس تغذيه
نبايد مصرف شوند.