نوشيدن چاي سبز همراه با غذاهاي نشاسته‌دار، قند خون را كنترل مي‌كند

 
آنتي‌اكسيدان اپيگالوكاتچين 3 گالات موجود در چاي سبز به همراه غذاهاي نشاسته‌دار مي‌تواند باعث كاهش قند خون شود.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه تغذيه مولكولي، محققان با قراردادن مدلي از موش‌ها تحت تجويز نشاسته ذرت و چاي سبز كه حاوي مقادير زياد آنتي‌اكسيدان اپيگالو كاتچين 3 گالات يا EGCG‌ است دريافتند EGCG  هنگامي كه با نشاسته ذرت به موش‌ها داده مي‌شود تا حد زيادي مي‌تواند ميزان قند خون را كه معمولاً به هنگام خوردن غذاهاي نشاسته‌اي مانند نان و شيريني افزايش مي‌يابد، كنترل كند.
نتايج حاصل از اين گزارش نشان داد كه در سطح قند خون موش‌هايي كه اين تركيب غذايي را دريافت كردند نسبت به گروه شاهد تا 50 درصد كاهش مشاهده مي‌شود.
نتايج ديگر اين مطالعه افزود: مكانيسم اين اثر ممكن است به دليل اين باشد كه EGCG‌ مي‌تواند توانايي آنزيم آلفا آميلاز را كه در دهان و لوزالمعده به شكستن نشاسته و تبديل به مالتوز و گلوكز كمك مي‌كند، مهار كند چرا كه محققان نشان داده‌اند EGCG‌ مي‌تواند فعاليت آلفا آميلاز را تا 34 درصد در پانكراس كاهش دهد.
به گفته محققان، چاي سبز و مواد نشاسته‌اي بايد به طور هم زمان مصرف شوند و مصرف يك فنجان چاي سبز بعد از خوردن يك تكه نان برشته احتمالاً تأثيري در تغيير ميزان قند خون نخواهد داشت.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر