مصرف گوشت هاي كم چربي به خصوص گوشت سفيد در كاهش فشار خون بالا موثر است.
كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه با بيان اين مطلب ابراز داشت: گوشت هاي قرمز و سفيد تامين كننده پروتئين و آهن مورد نياز بدن هستند ولي حاوي مقداري چربي نيز هستند كه اين ميزان در گوشت قرمز بيشتر است.
دكتر پريسا ترابي افزود: مصرف گوشت هاي كم چربي به خصوص گوشت سفيد براي كاهش چربي هاي بد خون و پيشگيري از بيماري هاي قلبي عروقي، فشارخون بالا، ديابت، بعضي سرطان ها و نقرس توصيه مي شود.
وي تصريح كرد: لازم است افراد در هفته 2 تا 3 بار غذاي حاوي گوشت يا مرغ در برنامه خود بگنجانند و هنگام آماده كردن انواع گوشت براي پختن، چربي و پوست آنرا دور بريزند همچنين گوشت، مرغ و ماهي را با روش هاي سالم مانند بخارپزكردن، آب پز كردن و تنوري كردن طبخ كنند.
به گفته اين متخصص تغذيه، ماهي سرشار از چربي هاي مفيدي است كه در گوشت هاي ديگر وجود ندارند بنابراين حداقل هفته اي 2 بار ماهي بخارپز، تنوري يا كباب شده مصرف كرده و تا حد امكان ماهي هاي چرب مانند ماهي تن و ماهي آزاد را انتخاب كنند و مصرف گوشت هاي فرآوري شده مثل سوسيس، كالباس و كنسروهاي گوشت (مانند تن ماهي) را محدود كنند.