4 ترفند عالی برای کاهش وزن


کمبود ویتامین C بر مغز جنین تاثیر منفی دارد

نتایج مطالعه محققان دانشگاه کوپنهاگ دانمارک نشان می‌دهد کمبود ویتامین C در دوران بارداری می‌تواند پیامدهای جدی را بر مغز جنین بر جای بگذارد.

به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، به گفته پروفسور "جنز لیکسفلد"، حتی میزان کمبود غیر قابل توجه ویتامین C در مادران باردار، 10 الی 15 درصد بر "هیپوکامپ" جنین (مرکز مهم پردازش حافظه) تاثیر گذاشته و از رشد بهینه مغز جلوگیری می‌کند.

نتایج به دست آمده با تحقیقی بر گروهی از خوک‌های باردار کشور گینه آفریقا و توله‌هایشان به دست آمده است. علت انتخاب این دسته از خوک‌ها برای مطالعه این است که این خوک‌ها مانند همه انسان‌ها قادر به تولید ویتامین C در بدن خود نیستند.

علاوه بر این، یافته‌های تحقیق انجام شده حاکی از آن است آسیب مغزی که در اثر کمبود ویتامین C در جنین ایجاد می‌شود، حتی با مصرف ویتامین C پس از تولد قابل جبران نخواهد بود.

دکتر "لیکسفلد" در ادامه می‌گوید: "افرادی با درآمد پایین که از نظر سبد غذایی فقیر هستند و همچنین افرادی سیگاری از کمبود ویتامین C رنج می‌برند. کودکانی که در این خانواده‌ها به دنیا می‌آیند، در خطر پرورش حافظه ضعیف قرار دارند. این کودکان ممکن است دچار مشکلات یادگیری و آموزشی باشند."

پژوهشگران این مطالعه تاکید کرده‌اند که اگر زنان باردار رژیم غذایی متنوع داشته باشند و از کشیدن سیگار خودداری کرده و برای مثال روزانه قرص‌های مولتی ویتامین مصرف کنند، هیچ دلیلی برای نگرانی کمبود ویتامین C در بدنشان وجود نخواهد داشت.

این پژوهش در مجله "PLOS ONE" منتشر شده است.

فهرست غذاهایی که شما را باهوشتر می‌کنند

5 خوراکی مغزی
رژیم بیماریهای شناختی



غذایی که مصرف می کنیم تأثیر مستقیمی روی عملکرد مغز دارد، بنابراین با انتخاب مواد غذایی صحیح می توان قدرت مغز را افزایش داد، حافظه را تقویت کرد و ذهن را جوان نگاه داشت.
آفتاب: یک توصیه به یک رژیم متعادل غذایی معقولترین راه تجویز نکته های غذا خوردن سالم است اما برخی از غذاها تأثیرات قابل توجهی در مغز دارند که می توان آنها را غذای مغز نامگذاری کرد. این غذاها در سلامتی مغز به عنوان عضو مهمی از بدن که در کارکرد تمام اعضا نقش حیاتی دارد بسیار موثر است.

ماهی های چرب

اگر برای به خاطر آوردن این که امروز چه روزی است و یا یک ساعت پیش چه غذایی را به عنوان ناهار صرف کرده اید، باید به مصرف غذاهایی بپردازید که مغزتان را ارتقا بدهد، یکی از این غذاها ماهیهای چرب هستند.
اسیدهای چرب امگا -3 که در ماه های چرب چون سالمون، ساردین و ماهی خال مخالی برای تمام بخشهای بدمان ارزشهای فوق العاده ای دارند و به نظر می رسد که مغز نیز از این قائده مستثنی نیست. تحقیقات دانشگاه کیوپیو در فنلاند نشان می دهد که خوردن ماهی های چرب برای سه بار در هفته خطر مشکلات مغزی را تا 26 درصد کاهش داده و از زوال حافظه جلوگیری می کند.

مصرف شیر از کودکی قدرت حرکتی را بهبود می‌بخشد

خبرگزاری فارس: مصرف شیر از کودکی قدرت حرکتی را بهبود می‌بخشدتحقیقات جدید در انگلیس نشان می‌دهد که مصرف شیر از کودکی قدرت بدنی و حرکتی افراد را بهبود می‌بخشد.
تحقیقات جدید در انگلیس نشان داد
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از نشریه Age & Aging ، تحقیقات جدید در انگلیس حاکی است: عادت مصرف شیر از کودکی می تواند فواید سلامتی زیادی برای افراد در طول عمر داشته باشد و توانمندی و قدرت بدنی را بهبود بخشیده و تعادل جسم را بالاتر ببرد.
محققان در جریان تحقیقات خود دریافتند: مصرف روزانه یک لیوان شیر در روز با راه رفتن سریعتر به میزان 5 درصد در ارتباط است و ضعف تعادل را در بزرگسالی به میزان 25 درصد کاهش می دهد.
تیم تحقیقات از اطلاعات تاریخی مربوط به ر‍ژیم های غذایی بیش از 1500 مرد 62 تا 86 ساله کمک گرفت که در دو تحقیقات گسترده درباره عادت های غذایی در کودکی شرکت کرده بودند.
تیم تحقیقات تاثیر ر‍ژیم غذایی این افراد در کودکی بویژه لبنیات، پروتئین، کلیسم و چربیها را بر عملکرد کنونی و قدرت حرکتی آنها در بزرگسالی ارزیابی کرد.
محققان این افراد را تحت یک سری آزمایش ها درباره فعالیت هایشان از جمله راه رفتن و قدرت بلند شدن و نشستن و آزمایش سنجش تعادل بدن قرار دادند.
این تحقیقات نشان داد: مصرف غذاهای حاوی کلسیم و پروتئین و لبنیات در کودکی با قدرت حرکتی در بزرگسالی در ارتباط است.
محققان همچنین دریافتند: کودکانی که در کودکی از نوشیدن شیر استقبال می کردند، این عادت خود را در بزرگسالی حفظ کردند که این امر فواید سلامتی زیادی برای آنها در طول زندگی به همراه دارد.

اسفناج سلطان سبزي‌ها


 اسفناج جزو آن دسته از مواد غذایی است که چندان مورد توجه بسیاری از ما قرار نگرفته است.
شاید بتوانیم روزهایی را به یاد آوریم که بسیاری از مادربزرگ‌های ما از این سبزی در تهیه غذای خانواده استفاده می‌کردند، اما متاسفانه كم‌كم از تاثیر این سبزی در برنامه غذایی ما کاسته شده و هنوز نتوانسته جایگاه خود را در سبد غذایی خانوار بیابد.
در این میان، شاید آگاهی از ویژگی‌های ارزشمند اسفناج بتواند به توجه بیشتر به آن کمک کند. نام بردن از همه منابع غذایی موجود در اسفناج کار دشواری است.
با این همه چند دلیل اصلی وجود دارد که نشان می‌دهد باید اسفناج را در برنامه غذایی خود بگنجانیم.
فیبر زیاد: یک پیمانه اسفناج حدود 20 درصد فیبر دارد که مانع یبوست است و به هضم غذا کمک می‌کند. فیبر موجود در این سبزی، قند خون را پایین نگه داشته و با ایجاد حس سیری می‌تواند مانع از پرخوری شود.
مبارزه با سرطان: پژوهش‌ها نشان داده فلاونوئید موجود در اسفناج، تقسیم سلولی سلول‌های سرطانی در معده و پوست را کاهش داده و همچنین سبب کاهش چشمگیر خطر ابتلاي افراد به سرطان پروستات می‌شود.
خاصیت ضدالتهابی: نئوکسانتین و ویولاکسانتین ازجمله مواد ضد‌التهاب موجود در اسفناج است که نقش مهمی در کنترل التهابات ایفا می‌کند. این مواد به وفور در اسفناج یافت می‌شود.
آنتی‌اکسیدان‌های قوی: ویتامین C و E، بتاکاروتن، منگنز، روی و سلنیوم موجود در اسفناج همگی از آنتی‌اکسیدان‌های قوی برای مقابله با پوکی استخوان، گرفتگی رگ‌ها و فشار خون بالاست.

چاقی کودکان خطرناک است

چاقی کودکان
رگ‌های كودكان چاق 10 ساله، مشابه رگ‌های بدن افراد 45 ساله و سایر كسانی است كه ناراحتی‌های قلبی دارند و این امر خطر ابتلای آنها را به بیماری‌های قلبی بشدت افزایش می‌دهد.

به گزارش آسوشیتدپرس ، دكتر گیتا راگوویه از بیمارستان كودكان كانزاس‌سیتی كه رهبری بررسی‌هایی را در این زمینه به عهده داشت گفت از قدیم گفته‌اند كه سن هر كس برابر سن رگ‌های او است. این زنگ هشدار است.
 بررسی‌های جدید نشان داد که حدود یك سوم كودكان آمریكایی اضافه وزن دارند و یك پنجم آنان چاق هستند. بسیاری از والدین تصور می‌كنند چاقی بچه‌ها با افزایش سن آنان از بین می‌رود. اما تحقیقات نشان می‌دهند که بچه‌های چاق، بزرگسالان چاق می‌شوند و با خطر بسیاری از مشكلات بهداشتی مواجه خواهند شد.
دكتر رابرت اكل از روسای سابق انجمن قلب و كاردیولوژیست‌ها در دانشگاه كلرادو ـ دنور گفت چاقی در كودكان و نوجوانان اصلا خوب نیست. به همین دلیل است كه آكادمی پزشكان اطفال آمریكا اخیرا توصیه كرد داروهای كاهنده كلسترول به بعضی از كودكان داده شود.

غذاهایی که از ریزش موها جلوگیری می کند‎

غذاهایی که از ریزش موها جلوگیری می کند‎ اگر شما می خواهید که تغییری ایجاد کنید و موهای خود را قوی و سالم نگه دارید، ممکن است بخواهید این غذاها را که از ریزش موهای شما جلوگیری می کند به عادت غذایی خود بیافزایید
سلامت نیوز: برای برخی افراد ریزش موها به دلیل ژنتیکی بودن این مساله برای آن ها امری حتمی است که باید با آن مقابله کنند. بسیاری از افراد به دنبال درمان های مختلفی هستند تا از ریزش موهای خود جلوگیری کنند.

برخی دیگر به دنبال پوشاندن آن هستند و برخی افراد هم یاد می گیرند تا آن را با آغوش باز بپذیرند. اگر شما می خواهید که تغییری ایجاد کنید و موهای خود را قوی و سالم نگه دارید، ممکن است بخواهید این غذاها را که از ریزش موهای شما جلوگیری می کند به عادت غذایی خود بیافزایید:

1.ماهی
موها به طور عمده ای از پروتئین تشکیل شده اند بنابراین ابهامی وجود ندارد که چرا ماهی برای موها ماده ی غذایی بسیار مهمی است. ماهی منبع غذایی مهمی برای پروتئین است و هم چنین سرشار از امگا سه می باشد. اما چرا نباید گوشت قرمز یا گوشت های دیگر برای تامین پروتئین موهایتان بخورید؟ گوشت قرمز و جوجه هم خوب هستند اما به شرط اینکه چربی بالایی نداشته باشند.

غذاهای پرچرب تستوسرون بدن را افزایش می دهد که این امر منجر به ریزش موهای شما می شود. افزودن پروتئین زیاد به عادت غذاییتان خوب است اما باید از غذاهای پرچرب اجتناب کنید. به همین دلیل است که ماهی را به عنوان منبع غذایی مهمی برای جلوگیری از ریزش موهایتان پیشنهاد می کنیم.

ویژگی های درمانی گلاب

ویژگی های درمانی گلاب در خانه همه ما پيدا مي‌شود. آن را به بعضي از غذاهايمان مي‌زنيم و گاه هم به عنوان درمان آن را مي‌خوريم اما واقعا، گلاب چه خصوصياتي دارد؟

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله ایده آل: در خانه همه ما پيدا مي‌شود. آن را به بعضي از غذاهايمان مي‌زنيم و گاه هم به عنوان درمان آن را مي‌خوريم اما واقعا، گلاب چه خصوصياتي دارد؟ گلاب از گیاه گل سرخ به دست می‌آید. باید این را بدانید که گلاب تلخ در واقع خالص‌تر و غلیظ‌تر است و اثربخشی بیشتری دارد اما باعث سوزش دهان و زبان می‌شود.

مصرف گلاب به عنوان دارو

گلابی که از طبیعت به دست می‌آید غلیظ و تلخ  است بنابراین تولیدکنندگان آن را رقیق می‌کنند. برای رقیق کردن گلاب کافی است در ازای هر نیم استکان گلاب غلیظ يك لیوان آب به آن اضافه کرد. گلاب رقیق نشده را باید در حد یک قاشق در یک لیوان آب مصرف کرد در غیر این صورت می‌تواند باعث سوزش  دهان و مخاط  شود. تا به حال در رابطه با مصرف زیاد گلاب در افراد بزرگسال عارضه خاصی گزارش نشده است. اما با این حال مصرف بیش از حد آن به صلاح نیست و ممکن است باعث ناراحتی گوارشی شود. روزانه حداکثر 3 بار می‌توان یک نصفه استکان گلاب در یک لیوان آب مصرف كرد. دوز مجاز برای بچه‌ها نصف دوز بزرگسالان است.

این اشتباهات می‌تواند منجر به سرطان شود

این اشتباهات می‌تواند منجر  به سرطان شود شاید فکر‌کنید که شیوه زندگی سالمی دارید اما درعین حال ممکن است این 5 اشتباه را که منجر به سرطان می‌شود انجام دهید.
برترین مجله اینترنتی ایران

مجله ایده آل:  شاید فکر‌کنید که شیوه زندگی سالمی دارید اما درعین حال ممکن است این 5 اشتباه را که منجر به سرطان می‌شود انجام دهید. دکتر اوز تازه‌ترین راه‌ها برای چگونگی فاصله گرفتن از این بیماری کشنده را برای ما فاش می‌کند. پژوهش‌های اخیر، روش‌های تازه‌ای برای حفاظت از بدن انسان در برابر سرطان یافته‌اند. در اینجا دکتر اوز به 5 تغییر غلط که منجر به سرطان می‌شود اشاره می‌کند که می‌توانید از آنها دوری کرده و در سلامت کامل باشید.

پسته بخورید

غلط  1: استفاده بی‌رویه از مکمل‌های ویتامین E


ویتامین E آنتی‌اکسیدانی است که برای پیشگیری از سرطان ریه توصیه می‌شود. با این حال، مصرف بیش از حد ویتامین E می‌تواند به DNA آسیب وارد کند و سبب رشد سرطان شود. سازمان نظارت بر غذا و دارو FDA میزان مصرف روزانه ویتامین E را 30 IU توصیه کرده، که واقعا لازم نیست از مولتی ویتامین استفاده کنید. روش مطلوب دریافت ویتامین E از طریق رژیم غذایی است. پسته یکی از بهترین منابع گاما-توکوفرول و نوعی از ویتامین E است. یک یا دو مشت از این آجیل در روز میزان سلامت ناشی از این ماده غذایی را تامین می‌کند.

رازهای شگفت انگیز گوجه فرنگی


بعضی از افراد به دلیل قدرت محافظت از قلب، دوستدار گوجه‌فرنگی هستند. اما بررسی‌های جدید روی این هدیه سلامت كه كمتر شناخته شده، نشان می‌دهد باید بیشتر از آن در سفره‌‌هایمان استفاده كنیم.
برترین مجله اینترنتی ایران

برترین ها: بیشتر ما گوجه‌فرنگی را دوست داریم، زیرا سالادها و هم غذاهایمان را خوشمزه‌تر می‌كند. بعضی از افراد به دلیل قدرت محافظت از قلب، دوستدار گوجه‌فرنگی هستند. اما بررسی‌های جدید روی این هدیه سلامت كه كمتر شناخته شده، نشان می‌دهد باید بیشتر از آن در سفره‌‌هایمان استفاده كنیم. در واقع مطالعات جدید نشان داده، گوجه‌فرنگی خواص زیادی دارد. ما در مورد خواصی مانند محافظت در برابر شكنندگی استخوان‌ها، محافظت از سرطان‌ها و حتی داشتن سپر تدافعی در مقابل اشعه ماورای بنفش صحبت می‌كنیم، پس مهم نیست چطور آنها را ورقه‌ورقه می‌كنید بلكه به یاد داشته باشید كه مقدار بیشتری از آن را در ساندویچ‌ها، سالادها و نیز پیتزای خود استفاده كنید.