
به گزارش سلامت نیوز به نقل از آرمان ؛ در میوه سنجد 2 نوع قند گلوکز و فروکتوز، 7 نوع چربی اشباع شده و اشباع نشده وجود دارد. در هسته سنجد 17 نوع آمینواسید و مقداری پروتئین وجود دارد که هریک از این آمینواسیدها خواص دارویی بسیار مفیدی دارند. این میوه در طب سنتی بهدلیل داشتن تانن، در معالجه بیماریهای دندان، لثه و اسهال و در درمان زخم معده مؤثر است و میتواند از خونریزی جلوگیری کند. در هسته میوه سنجد 5/12 درصد روغن (روغن پیهی) وجود دارد؛ در هند از روغن هسته آن شربت غلیظی درست میکنند که در التهاب غشاهای مخاطی همراه با ترشح، همانند انواع زکام و نیز در عفونتهای برونشیتی مصرف مینمایند. محققان دریافتهاند که عصاره هسته و میوه سنجد اثر تسکینی روی دردهای حاد و مزمن دارد و بیدردی القا شده بهوسیله عصاره هسته سنجد وابسته به سیستم اپیوئیدی آن نیست.