پروتئین موجود در شیر دارای بالاترین ارزش بیولوژیک در بین مواد غذایی پروتئینی است که این ماده مهم غذایی را از سایر مواد غذایی غذایی متمایز کرده است.
به گزارش وب دا، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران در « همایش نقش مصرف شیر و فرآورده های آن در سلامتی» با اشاره به ارزش بالای پروتئین موجود در شیر، افزود: لاکتوز موجود در شیر در جذب و برداشت منیزیوم بدن موثر است و وجود ویتامین های A، B، C، D و E در شیر می تواند علاوه بر رفع نیازهای روزمره بدن به کمبودهای بدن در جذب این فرآورده ها و سایر املاح و مواد موجود در شیر کمک کند.
دکتر مسعود کیمیاگر با تکذیب تاثیر شیر در جنسیت نوزادان افزود:تاکنون هیچ مقاله علمی مورد تاییدی که بتواند تاثیر شیر را در جنسیت نوزادان ثابت کند چاپ نشده و شایعات موجود،جنبه علمی ندارند.