گیاهی سرشار از "ویتامین کا"


 کلم کیل (Kale) یک سبزی سبزبرگ (با نام علمی Bracica oleracea) است. این گیاه با کاهو، کلم بروکلی، کلم برگ و کلم فندقی خویشاوندی دارد. با خواص و فواید آن در ادامه مطلب بیشتر آشنا شوید.
اریته‌های کلم کیل در سراسر جهان، در آب و هواهای متفاوت کشت می‌شوند، و این گیاه می‌تواند حتی تا ماه‌های سرد‌تر زمستان رشد کند. به علاوه، برگ‌ها کلم کیل یخ‌زدگی را به خوبی تحمل می‌کنند، و برخی از منابع مدعی هستند که اگر پس از یخ‌زدگی آن‌ها را برداشت کنند، مزه شیرین‌تری خواهد داشت. کلم کیل در سال‌های اخیر به خاطر منافع تغذیه‌ای فراوانش (به همراه بلوبری، اسفناج، لوبیا‌ها و برخی گیاهان دیگر) توجه زیادی را به خود جلب کرده است و یکی از به اصطلاح «ابرغذا‌ها» شمرده می‌شود.

یک فنجان کلم کیل خرد شده ۲۰۶ درصد نیاز روزانه به ویتامین A و ۶۸۴ درصد نیاز به ویتامین K را دارا است. این مقدار کلم کیل همچنین به اندازه یک فنجان شیر حاوی کلسیم است، و از یک پرتقال ویتامین C بیشتری دارد؛ همچنین حاوی مواد معدنی مهم، از جمله مس، پتاسیم، آهن، منگنز و فسفر است.

کلم کیل همچنین منبع خوبی برای اسیدهای چرب امگا-۳ است، و همچنین حاوی فیبرهای پایین‌آورنده کلسترول و کاروتنوئید‌ها و فلاوونوئیدهای ضدسرطان است.

درمان دیابت با ترکیب مواد داروی سرفه

تیمی از محققان سراسر جهان دریافته‌اند نوعی ماده‌ موجود در داروهای سرفه می‌تواند در درمان افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کارآمد باشد.

در سفر قبل ازمصرف غذاهای کنسروی آنها را بجوشانید



 هنگام مسافرت در صورت مصرف غذاهای کنسروی قبل از مصرف از سلامت آن ها اطمینان حاصل کنید، در صورت مشاهده برآمدگــی و فرورفتگی از مصرف آنها خودداری کنیدو قبل از مصرف حتما" آنها را به مدت حداقل ۱۰ دقیقه بجوشانید.

به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از تفتان ما،پرویز براهویی درخصوص تفذیه ی ایام نوروز  اظهار کرد: زیاده روی در مصرف غذا و تنقلات، شیرینی و شکلات می تواند منجر به مشکلات گوارشی و همچنین افزایش انرژی دریافتی و در نتیجه اضافه وزن در این ایام شود .
وی ادامه داد: افرادی که مبتلا به قند خون و یا چربی خون بالا هستند زیاده روی در مصرف باعث اختلال در وضعیت سلامت آن ها خواهد شد،بنابراین برای برخورداری از آرامش و سلامتی در سفرهای نوروزی؛ تعادل در مصرف مواد غذایی را نیز در نظر بگیرید.
براهویی بیان کرد: کودکان باید از مصرف بیش از حد شیرینی و شکلات در ایام نوروزی وسفرهای نوروزی اجتناب کنند، زیاده روی در مصرف تنقلات، شیرینی و شکلات در کودکان اغلب باعث بروز مشکلات گوارشی مثل درد معده، تهوع و استفراغ می شود و ضمن این که مانع مصرف وعده های اصلی غذا می شود وبعد از هر بار مصرف شیرینی و شکلات؛ به علت تکرر مصرف این مواد در ایام نوروز به بهداشت دندان ها و مسواک زدن به خصوص در کودکان توجه شود.

این خوراکی ها بهترین چربی سوز هستند

در میان غذاهایی که روزانه مصرف می‌کنید غذایی هستند که برای بدن بسیار مفید هستند و چربی سوز‌های عالی محسوب می‌شوند در اینجا به 12 مورد آنها اشاره‌ای خواهیم داشت.




این خوراکی ها بهترین چربی سوز هستند
لیست غذاهایی که به عنوان چربی سوز عالی محسوب شده‌اند از قرار زیر است.
یادتان باشد که هنگام خرید این نوع خوراکی‌ها در سبد خریدتان فراموش نشود.
گریپ‌فروت
ویتامین سی به سوخت و ساز کامل چربی‌ها کمک می‌کند، غذاهای غنی از ویتامین C انتخاب بسیار خوب برای سوزاندن چربی است.
خوردن نیمی از گریپ‌فروت در صبحانه حدود 30 دقیقه قبل از غذا به شما کمک می‌‌کند تا احساس سیری کنید و مانع پرخوری می‌شود.
فلفل سیاه
پیپرین، ماده مهم در فلفل سیاه است که نشانه‌هایی از کاهش تشکیل سلول‌های چربی در بدن شما را دارد. فلفل سیاه همچنین به افزایش سوخت و ساز بدن کمک می‌کند. 

چطور به کاهش وزن خود کمک کنيم؟


مصرف منظم سبزي ها مي‌تواند به افراد چاق در کنترل کالري‌هاي مصرفي و به تبع آن نظارت بر کاهش وزن اضافي کمک کند.
نتیجه تصویری برای کاهش وزنمحققان تأکيد کردند:
 سبزي‌ها مي‌توانند در وقت و پول افراد صرفه جويي کنند و مي توان آنها را جيره‌بندي کرده و مصرف نمود.
جسيکا پترفيلد استاد تغذيه و ر‍ژيم غذايي دانشگاه ليولا آمريکا از افراد چاقي که خواهان کاهش وزن خود هستند خواست تا تأکيد فراواني بر مصرف وعده‌هاي غذايي کم کالري داشته باشند، به گونه‌اي که ميانگين کالري مصرفي در ر‍ژيم غذايي روزانه بين 1000 تا 1800کالري براساس فاکتورهاي سن، وزن، جنسيت و قد باشد.
اين تحقيقات نشان مي‌دهد: اکثر سبزي ها داراي کالري پايين هستند به گونه‌اي که کالري آنها بين 200 تا 350  است و اين مناسب با متوسط کالري‌هاي تدوين شده براي اکثر وعده‌هاي غذايي است.
منیع: خبر گزاری آریا

پروتئین وکاهش فشارخون

مصرف زیاد پروتئین سبب کاهش میزان فشار خون و در نتیجه کاهش خطر سکته‌مغزی می شود

نتیجه تصویری برای فشار خون

برای کاهش خطر بروز سکته مغزی باید به اندازه کافی پروتئین به بدن خود برسانید، زیرا مصرف پروتئین سبب کاهش میزان فشار خون و در نتیجه رفع یکی از زمینه‌های اصلی سکته‌های مغزی خواهد شد.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، نتایج یک مطالعه نشان می دهد که مصرف زیاد پروتیین خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش می دهد.

محققان چینی که این پژوهش را انجام داده‌اند، می‌گویند به طور کلی افرادی که بیشترین مقدار پروتئین را مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که کمترین مقدار پروتئین را مصرف می‌کنند . ۲۰ درصد کمتر در معرض خطر سکته‌های مغزی قرار دارند.
بعلاوه به ازای افزایش هر ۲۰ گرم پروتئین در برنامه غذایی افراد، چیزی حدود ۲۶ درصد از خطر سکته مغزی آنها کاسته خواهد شد. اما این مطلب هرگز به معنای افراط در مصرف پروتئین نیست، بلکه بیشتر تاکیدش بر اجتناب از تفریط است.
قاعده طلایی اعتدال اینجا نیز برقرار است. همان‌طور که به دلایل بسیاری نباید در مصرف پروتئین بویژه پروتئین‌های حیوانی زیاده‌روی کنیم، باید مراقب باشیم مصرف کمتر از حد نیاز نیز مشکلات حادی به بار خواهد آورد که مطابق پژوهش حاضر یکی از این مشکلات می‌تواند افزایش خطر سکته مغزی باشد.

شیر مادر کودک را باهوش‌تر می‌کند

بر اساس یک پژوهش جدید، افرادی که در دوره نوزادی شیر مادر می‌خورند، در بزرگسالی باهوش‌تر می‌شوند و درآمد بیشتری کسب می‌کنند. براساس این پژوهش، در این میان طول مدتی که مادر به نوزاد خود شیر داده نقش بازی می‌کند.

طبق پژوهشی که در مجله تخصصی "Lancet" منتشر شده، افرادی که در دوره نوزادی خود از شیر مادر تغذیه کرده‌اند، در بزرگسالی باهوش‌تر می‌شوند و حتی "به ثروت بیشتری دست می‌یابند".

تغذیه در مبتلایان به استئوپروز یا پوكي استخوان



پوكي استخوان حالتي است كه در آن استخوان شكننده شده و احتمال شكستگي با ضربات كوچك افزايش مي‌يابد. پوكي استخوان از گرفتاري‌هاي بسيار شايع جوامع بشري است كه بعد از سن 35 سالگي روند آن در انسان آغاز مي‌شود. حدود نيمي‌از زنان مسن‌تر از 45 سال و 90 درصد زنان مسن‌تر از 75 سال به بيماري پوكي استخوان مبتلا مي‌شوند. مردان مسن نيز به پوكي استخوان مبتلا مي‌شوند كه البته ميزان ابتلاي آنان كمتر از زنان است. به طور تقريبي از هر سه زن يك نفر و از هر دوازده مرد يك نفر به پوكي استخوان مبتلا مي‌شوند و اين امر در سال منجر به ده هزار شكستگي ناتوان كننده در مبتلايان مي‌شود كه متاسفانه 
  .تعداد اندكي از مبتلايان به پوكي استخوان مورد بررسي و ارزيابي قرار مي‌گيرند.
پوكي استخوان عارضه‌اي است كه با بالارفتن سن بوجود مي‌آيد. در نتيجه از استحكام بافت و املاح استخواني كم شده و از مقاومت آن كاسته مي‌شود. استخوان انسان در سن كودكي خاصيت ارتجاعي و تحمل فشار زيادتري را دارد و به تدريج سفت و محكم شده و از مقاومت آن كاسته مي‌شود و اين مسئله در سن 20 سالگي به اوج خود مي‌رسد و بين سن 20 تا 35 سالگي استحكام استخوان به همان قوت باقي مي‌ماند. به همين دليل در افراد جوان ضربات بسيار شديد مثل تصادفات مي‌تواند منجر به شكستگي استخوان شود، اما از اين سن به بعد بتدريج و با سرعتي كم از تراكم استخوان كاسته مي‌شود و استخوان‌ها با بالا رفتن سن پوك مي‌شوند. در زنان بعد از يائسگي به علت توقف ترشح هورمون‌هاي زنانه 
و نقش مهم اين هورمون‌ها در استحكام استخوان ها، شيوع پوكي استخوان زيادتر مي‌شود

اصول تغذیه ورزشکاران کوچک


دکتر حسن ضیاء الدینی مشاور وزیر مدیرکل دفترسلامت و پیشگیری می گوید:ورزش منظم باعث ا فزایش تعداد ر گهای خونرسان به قلب و اعضای حیاتی بدن و ارتقای اکسیژن رسانی به همه سلو لهای بدن میشود. بنابراین باید کودکان و نوجوانان را به انجام فعالیت ورزشی کافی و مداوم تشویق کرد ولی باید در نظر داشت که چون انجام فعالیت مستلزم دریافت انرژی است، ورزشکاران باید مواد غذایی با ارزش مصرف نمایند.طی فعالیت جسمی ، بدن مقادیر زیادی گلوکز مصرف میکند.

بنابراین لازم است مقادیر کافی گلیکوژن در کبد وجود داشته باشد تا بتواند میزان گلوکز لازم را تامین کند.کربوهیدرا تها و مواد نشاست های تامی نکننده این ذخیره غذایی برای بدن م یباشند.

مواد نشاست های ا صلی عبارتندا ز:نان،برنج، غلات،حبوبات، جو، جوی دوسر، سیب زمینی وموز.
ویتامین اصلی مورد نیاز برای فعالیت ورزش ینیز ویتامی نهای گروه Bب ه ویژه  12Bاست. این ویتامین بیشتر در پنیر، گوشت،تخ ممرغ، ماهی، شیر و لبنیات وجود دارد.

فسفر هم برای سوخت وساز کربوهیدرا تها لازم است و علاوه بر اینکه در مواد غذایی حاوی ویتامین 12B وجود دارد در مغزها نیز یافت میشود.در زمان ورزش، مقادیر قابل توجهی آب از طریق تعریق از بدن خارج میشود.بنابراین باید اطمینان حاصل کرد که کودک یا نوجوان ورزشکار، روزانه سه لیتر مایعات دریافت کند.

از سوی دیگر همراه با آب، مصرف املاح معدنی نیز لازم ا ست که درا ین موارد مصرف مخلوطی از کرفس تازه، خیار و آناناس میتواند علاوه بر فراهم کردن آب و املاح مورد نیاز با گرمازدگی در فصل گرما نیز مقابله نماید.

پوست نارنگی کاهنده کلسترول

نارنگی، میوه ای استوایی مانند پرتقال است که برای سیستم ایمنی بدن مفید است. در کشورهایی مانند ژاپن و چین سال هاست که نارنگی کشت می شود اما این میوه در قرن ۱۹ وارد قاره آمریکا و اروپا شد.

خواص پوست نارنگی:

* محققان ادعا می کنند که جویدن پوست نارنگی کلسترول مضر را کاهش می دهد و اثر آن همانند داروهای شیمیایی است که البته عوارض آن را ندارد.

*آنزیم های موجود در سلول های سرطانی از طریق ترکیبی به نام Q40 موجود در پوست نارنگی از بین می رود.

*میزان آنتی اکسیدان در پوست این میوه ۲۰برابر بیشتر از آب آن است.

*از بیماری قلبی پیشگیری می کند.

*ناراحتی های عصبی، افسردگی، استرس و اختلالات مربوط به خواب را برطرف می کند.

*بیشتر اختلالات گوارشی را می توان با استفاده از پوست نارنگی برطرف کرد.

*مصرف آن برای جذب غذا مفید است. نفخ و حالت تهوع را برطرف می کند. با تحریک سیستم لنفاوی، به دفع مایعات اضافه کمک و با چاقی مفرط نیز مقابله می کند.