افزایش خطر مسمومیت غذایی با گرم شدن هوا


افزایش خطر مسمومیت غذایی با گرم شدن هوا کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: خانواده‌ها باید به ویژه در فصول گرم سال از نگهداری مواد غذایی فساد‌پذیر در خارج از یخچال پرهیز کنند و مواد غذایی پخته شده را به هیچ عنوان در شرایط نیم‌گرم (40ـ20 درجه سانتی‌گراد) قرار ندهند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ امیری اضافه کرد: مواد غذایی که به صورت منجمد نگهداری شده‌اند پس از خروج از انجماد نسبت به مواد غذایی تازه آمادگی بیشتری برای فساد‌پذیری دارند و باید در نگهداری آن‌ها تا هنگام مصرف دقت بیشتری اعمال شود و تا حد امکان سریع طبخ و مصرف شوند.

تولید کالباس و سوسیس زیر پله‌ای و روی پله ای از خمیر امحا و احشای مرغ!


مصاحبه رییس سازمان غذا و دارو را بخوانید :ازمرغ فروش می خواهید که مرغ راپاک کند وتمام پوست و اشغال وچربیو دل و روده انرا بگیرداو هم این کار رامی کند و زواید را درپاتیلی میریزد ومرغ پاک کرده را به بیش از دو برابرقیمت به شمامی فروشدچندروزبعدبرای فرزندان دلبندتان باقیمت های گزاف پیتزا یا ساندویچ کالباس وسوسیس سفارش می دهیدوچه بسا خودتان هم با لذت ناخنکی به ان می زنیدوکلی خوشحال می شویدکه چه غذای دلچسبی برای فرزندانتان خریده ایدغافل ازاین که همان پوست و دل و روده و پی و چربی های مملو از هورمون را که چند روزقبل به قیمت مرغ کامل و پاک نکرده خریده و سپس دور ریخته بودیددوباره خریده اید و بالذت شاهدخورده شدن انها توسط فرزندان عزیز و دلبندتان هستیدبعدهم غصه می خورید که چراسینه پسرهشت نه ساله دلبندتان مانند سینه هاییک دختر سیزده چهارده ساله شده وکم کم دارد نیاز به سینه بند پیدا می کند

تاثیر بالا بودن هورمون تستوسترون در کاهش ابتلا به دیابت


تحقیقات اخیر دانشگاه ادینبورگ اسکاتلند رابطه مستقیمی بین کمبود هورمون تستوسترون (هورمون مردانه) و افزایش احتمال ابتلا به دیابت یافته است. کمبود تستوسترون در بدن سبب چاقی می شود که خود یکی از فاکتورهای خطر برای دیابت نوع 2 است. ولی محققان دریافتند که این کمبود حتی در زمانی که چاقی وجود ندارد نیز می تواند خطرابتلا به دیابت را افزایش دهد.

با فلفل سیاه به جنگ چربی بروید!


با فلفل سیاه به جنگ چربی بروید! فلفل سیاه به دلیل داشتن ماده "پپرین" که موجب طعم تند فلفل می‌شود، تشکیل سلول‌های جدید چربی را متوقف می‌کند و خاصیت ضد چربی دارد.
به گزارش ایسنا، تحقیقات گذشته نشان می‌دهد که فلفل سیاه علاوه برداشتن مزیت‌های بسیار بر سلامتی، میزان چربی جریان خون را کاهش می‌دهد.
اکنون محققان طی تحقیقات آزمایشگاهی و مدل‌های کامپیوتری دریافتند که «پپرین» در فعالیت ژنی که مسؤول کنترل تشکیل سلول‌های جدید چربی است، دخالت می‌کند.
«پپرین» همچنین ممکن است فعالیت‌های زنجیره‌ای متابولیکی که در حفظ کنترل چربی نقش دارد را هدف قرار دهد.
پژوهشگران معتقدند که این یافته باعث استفاده وسیع از عصاره پپرین یا فلفل سیاه در جنگ با چربی و سایر بیماری‌های مربوطه خواهد شد.
این مطالعه در مجله «ACS Journal of Agricultural and Food Chemistry» منتشر شده است.

نقش سیر در درمان اسهال‌های عفونی


حضور کمپیلوباکترها در روده انسان موجب اسهال عفونی شدید همراه گرفتگی عضلات شکم، تب و درد می‌شود. پژوهشگران آمریکایی راه تازه‌ای برای درمان این اسهال عفونی آن‌هم با مصرف سیر پیدا کردند.
کسانی که یک‌ بار به دلیل آلودگی به باکتری کمپیلوباکتر دچار اسهال شدند، خاطره خوشی از این باکتری ندارند. باکتری‌های خانواده‌ی کمپیولوباکتر موجب عفونت روده، اسهال شدید همراه با گرفتگی عضلات شکم و تب می‌شود. ابتلا به این باکتری در موارد نادری می‌تواند موجب سندرم گیلن‎ و فلج شدید عصبی شود.

انواع روغن های خوراکی - گیاهی - حیوانی - مایع و جامد و مقایسه آنها

روغن‌های خوراکی را معمولاً از چربی‌های نباتی یا حیوانی به دست می‌آورند. چربی‌های نباتی در دمای اتاق مایعند. این نوع روغن‌ها را اغلب از گیاهان، مغز میوه، دانه گیاه و... تهیه می‌کنند. البته اغلب چربی‌های حیوانی در دمای اتاق به حالت جامدند و بنابراین نمی‌توان آنها را جزو روغن به حساب آورد. اما برخی جانوران از جمله ماهی، وال و برخی از حیواناتی که در آب و هوای سرد زندگی می‌کنند، چربی بدنشان به حالت روغن مایع می‌باشد.

غذای مورد علاقه حس سیری را از کار می‌اندازد

غذای محبوب خود را خورده‌ایم و قاعدتا باید سیر شده باشیم، اما همچنان نمی‌توانیم از خوردن دست بکشیم. محققان در جریان پژوهشی جدید توانسته‌اند پاسخی برای این پدیده پیدا کنند.
این یک معماست که چرا انسان با وجود پشت سر گذاشتن دوران تکامل، با قدمتی حدود چهار و نیم میلیارد سال، همچنان قادر نیست از پرخوری پرهیز کند.
چرا در انسان‌ها مانند حیوانات سیستمی وجود ندارد که ترمزی بر غذا خوردن باشد و باعث شود پس از اینکه سیر می‌شوند و به اندازه کافی بدنشان مواد غذایی دریافت می‌کند، دیگر میلی به غذا خوردن نداشته باشند؟

کاهش اضطراب با مصرف انگور



محققان با آزمایش بر روی موش‌ها دریافتند مصرف انگور در کاهش اضطراب، فشار خون ناشی از عصبانیت و مشکلات روان شناختی موثر است.

پژوهشگران دانشگاه هوستون اظهار داشتند: آنتی‌اکسیدان‌های موجود در انگور در رفتار، یادگیری، عملکرد حافظه و فشار خون نقش مهمی را ایفا می‌کنند.

بنابراین گزارش، اضطراب، نگرانی، مشکلات روان شناختی و فشار خون اختلالاتی پیچیده و متمایز هستند، با این وجود عوامل یکسانی در این مشکلات دخالت دارند. بعنوان مثال، از بین 40 میلیون آمریکایی که به اضطراب مبتلا هستند، یک چهارم آنان از فشار خون نیز رنج می‌برند.

پیازچه موجب تنظیم قند خون می‌شود


پیازچه‌ها غنی از کروم هستند و برای تنظیم گلوکز، سوخت و ساز بدن و ذخیره‌سازی قند مفید است.

پیازچه فواید زیادی دارد که اغلب آنها مانند پیاز است.

مصرف پیازچه موجب کاهش قند خون، کاهش کلسترول خون بالا، کاهش فشار خون بالا، کاهش ریسک پیشرفت سرطان کولون و دیگر سرطان‌ها و کاهش التهاب مفید است.

پیازچه‌ها غنی از کروم هستند. کروم یک ماده معدنی ضروری است که بدن از آن برای تنظیم گلوکز، سوخت و ساز بدن و ذخیره سازی قند استفاده می‌کند.

کوکاکولا سم است



در باره نوشیدنیهای گاز دار

http://www.youtube.com/watch?v=PCTrBrKkSwo&feature=share