کاهش وزن به کمک میان وعده ها



میان‌وعده‌های سالم و مناسب برنامه کاهش وزن شما را کامل می‌کنند و خوردن آنها در طول روز ضروری است. تحقیقات نشان می‌دهد که کسانی که میان‌وعده را حذف می‌کنند در وعده‌های اصلی بیشتر غذا می‌خورند و بیشتر به غذاهای چرب روی می‌آورند. مهمترین فایده خوردن میان‌وعده این است که دیگر بعد از آن هوس خوردن غذاهای ناسالم برای رفع گرسنگی‌تان را نخواهید داشت. در اینجا راه‌های تازه‌ای به شما یاد می‌دهیم تا بتوانید درطول‌روز گرسنگی‌تان را برطرف کنید.

وقتی گرسنه شده‌اید ولی هنوز تا ناهار خیلی مانده، می‌توانید با یک میان‌وعده کوچک گرسنگی‌تان را برطرف کنید، ولی فکر می‌کنید بهتر است جلوی خودتان را بگیرید و تا ناهار صبر کنید.



فرمول موفقیت در کاهش وزن



موفقیت = برنامه غذایی سالم + ورزش منظم + مصرف آب کافی + پشتیبانی + یادداشت‌ برداری
اگر قصد کاهش وزن دارید، فرمول بالا کمک زیادی به شما می‌کند. پیروی دقیق و کامل از این فرمول شما را به هدف نزدیک می‌سازد. نوشتن اهداف و مرور منظم آنها بسیار مهم است. با انجام این کار چشم‌های شما بر روی هدف متمرکز می‌ماند. داشتن اعتماد به نفس و خودباوری یکی از مهم‌ترین شاخص‌های رسیدن به هدف است. فرمول بالا شما را در مسیر هدایت می‌کند، به شما انگیزه می‌دهد و از شما حمایت می‌کند. داشتن دوست و پشتیبان، انگیزۀ فرد را تقویت نموده و وی را به پیشرفت تشویق می‌کند. از دیگران بیاموزید و تجارب خود را با دیگران تقسیم کنید. امتیازات مثبت خود را محاسبه و ثبت کنید. مسیر پیموده شده را بازبینی کنید. این امر روحیه مثبت و امیدواری را در شما زنده نگه می‌دارد. رسیدن به هدف و دستیابی به موفقیت، آرزوی هر فرد است بنابراین دلسرد نشوید و تلاش کنید.

با نقش ویتامین ها در بدن آشنا شوید


نقش ویتامین به عنوان مکمل های غذایی در بدن از اهمیت زیادی برخوردار است به گونه ای که کمبود آنها و یا مصرف بیش از اندازه می تواند منجر به بروز بیماری ها شود.
به گزارش سرویس علمی، پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ ویتامین ها معمولاً با کمبودشان تعریف می شوند و طبیعی است که دریافت کل ویتامین ها از اهمیت زیادی برخوردار است و کمبود آنها در بدن می تواند منجر به انواع بیماری ها، متوقف شدن رشد به خصوص در کودکان و یا حتی مرگ شود البته مصرف بیش از اندازه هم می تواند برای سلامتی افراد مضر باشد اما اگر می خواهید با نقش ویتامین ها در بدن آشنا شوید مطلب زیر را بخوانید.

ويتامين k و منابع غذايي آن

ويتامين k از ويتامين‌ هاي ضروري بدن و محلول در چربي است که براي جذب پروتئين و انعقاد خون در بدن به آن نياز است.
به گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران؛ نقش ويتامين k در کمک به انعقاد خون و نيز جلوگيري از انعقاد به خوبي شناخته شده است. ويتامين k همچنين در سلامت استخوان ها نقش دارد.

گفتني است که اين ويتامين خطر خونريزي در بيماري‌ هاي کبدي، يرقان، سوء جذب و يا خطر خونريزي در اثر مصرف بلند مدت آسپيرين و آنتي بيوتيک ‌ها را کاهش مي‌ دهد.

غذاهای شادی آور

تغذیه یکی از مهمترین اصول در زندگی انسانی است و تاثیر بسیار مهمی در کیفیت زندگی روزمره انسان دارد. این نوع غذا مورد استفاده است که شادابی و تندرستی یا خمودگی و ناراحتی یک شخص را مشخص می کند.
به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، تغذیه صحیح می تواند شادی و نشاط را برای شما به ارمغان بیاورد و در عین حال اگر از تغذیه خوبی برخوردار نباشید احساس ضعف و بیماری بر شما چیره می شود و روز شما را خراب می کند. در این مطلب قصد داریم تا شما را با غذاهایی آشنا کنیم که می توانند به شما احساس سیری و در عین حال شادابی و نشاط را منتقل کنند.
تخم مرغ
تخم مرغ به عنوان منبع سرشار پروتئین و آمونواسیدی که بدن به " سروتونین " تبدیل می کند و باعث ایجاد احساس شادی در بدن می شود ، نقش مهمی در تغذیه صحیح انسان دارد. تخم مرغ همچنین حاوی منابع سرشاری از ویتامین ب است که میزان انرژی در بدن انسان را افزایش می دهد.

قند و شکر بدتر است یا هروئین؟



مصرف بی‌حساب و کتاب قند و شکر در بین ایرانیان به معضلی تبدیل شده که متاسفانه به دنبال برخی بی‌برنامگی‌ها و بی‌توجهی‌ها از سوی برخی مسوولان بهداشتی کشور بعید است که به راحتی از شر این چالش رخنه کرده در بین مردم رهایی یابیم.به همین منظور وزارت بهداشت  برای اصلاح الگوی تغدیه‌ای مردم شورای سلامت را پایه‌گذاری کرد و پس از مدتی نیز این شورا قالب قانونی گرفت و رییس جمهور به‌عنوان رییس و وزیر بهداشت به عنوان دبیر آن تعیین شدند.

به گزارش سلامت نیوز دکتر مسعود پزشکیان طی یادداشتی نوشت :
اما احساس می‌شود پیگیری مصوبات این شورا آن طورکه باید و شاید جزو سیاست‌های وزارت بهداشت نیست درحالی که با توجه به حضور وزرا و مسئولان مختلف در این شورا، فرصتی استثنایی فراهم شده تا وزیر بهداشت بتواند با توجه به تمامی‌مسوولان ذی ربط در حوزه های تولید، عرضه، مصرف و فرهنگسازی برای اصلاح الگوی تغذیه‌ای مردم دست به تحول زند.

میوه ای مفید برای فصل گرم




خیار گیاهی است علفی و یک ساله که ساقهای زمینی با خارهای نازک و خشن دارد.برگهای آن بزرگ، دندانهدار و دارای گلهای زرد رنگ است.  خیار از جمله سیفی جات قابل دسترس در تمامی فصول سال است و به شكلهای مختلفی به مصرف میرسد.خیار دارای خواص بسیاری ازجمله ویتامینهای آ ، ب و ث و املاحی همچون گوگرد، منگنز، آهک و موسیالژ است. مصرف خیار به خصوص در فصل تابستان و روزهای گرم به دلیل آنكه خاصیت خنک کنندگی و رفع عطش دارد بسیار توصیه میشود. خیار همچنین خواص درمانی بسیار زیادی دارد.
به گزارش سلامت نیوز خوردن خیار به افراد دیابتی توصیه میشود زیرا هیچ گونه قندی ندارد .خوردن، بوییدن و مالیدن آن بر پیشانی برای رفع سردرد و قطره قطره ریختن آب خیار در بینی و
بوییدن آن برای رفع گرفتگی بینی مفید است.

خاصيت هاي درماني گوجه فرنگي

متخصصان تغذیه تاكید دارند گوجه فرنگی خواص مفید فراوانی برای بدن دارد و به دلیل غنی بودن از ریز مغذی های حیاتی و مهم برای بدن در پیشگیری از برخی بیماریها بسیار موثر است.
 به گزارش
سرويس علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران، گوجه فرنگی خاصیت آنتی اكسیدانی فوق العاده ای دارد. این صیفی منبع غنی از ویتامین های آ، ث و بویژه بتاكاروتن است كه تمام این ویتامین ها بعنوان یك آنتی اكسیدان قوی عمل می كنند و تاثیر مهمی در خنثی كردن مولكول های خطرناك رادیكال آزاد در خون دارند. رادیكال های آزاد در بدن در حضور غلظت بالای لیكوپن از بین می روند و گوجه فرنگی از منابع مهم این آنتی اكسیدان مفید است.
هم چنین ویتامین A موجود در گوجه فرنگی منبع مفیدی برای بهبود قدرت بینایی است.

اگر به دنبال جوان سازي پوست هستيد، بخوانيد

استفاده از چاي سبز به طور موضعي بر روي پوست به مدت دو ماه تاثير در جوانسازي آن دارد.

دكتر عباس انتظاري متخصص پيشگيري از بيماريها و عضو هيئت علمي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران بيان كرد: برخي از افراد از پير شدن پوست خود دچار ناراحتي هستند و مايلند كه چين و چروك آنها از بين برود.

وي تصريح كرد: روشهاي مختلف زيادي براي جوانسازي پوست مطرح مي شود كه مي توان به مصرف آنتي اكسيدانها، ليزر، جراحي،‌سلولهاي بنيادي و نظاير آن اشاره كرد.

انتظاري عنوان كرد: بر اساس جديدترين يافته ها كه به تازگي در سطح آزمايشگاه ها مطرح شده، استفاده از چاي سبز و نور ليزر به صورت موضعي در جديدترين آزمايشها مشاهده شده كه پس از دو ماه از مصرف چاي سبز به صورت موضعي و از طريق پنبه اي كه آغشته به چاي سبز دم شده روزانه به مدت 20 دقيقه مي تواند در شادابي و جوان ماندن تاثير بگذارد.

وي خاطر نشان كرد: پس از 2 ماه از مصرف موضعي چاي سبز دم شده بر روي پوست استفاده از ليزر با طول موج 670 نانومتر با دوز24 ژول شادابي و طراوت پوست را به ارمغان مي آورد و كاهش سطح چروك و روشن شدن رنگ چهره مشهود مي شود

فقر ریزمغذی دختران را بیش از پسران قربانی می‌کند


کمبود ویتامین‌ها و ریز مغذی‌ها در رژیم غذایی کشور رشد کودکان و نوجوانان را با اختلال مواجه کرده است

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور:



بیداد فقر ویتامین (A) در استان هرمزگان و مناطق جنوبی کشور

کمبود ریز مغذی‌ها در سطح جامعه و بسیاری از کشور‌های توسعه یافته از مهم‌ترین مشکلات بشمار می‌آید. سیستم دفاعی بدن برای حفظ سلامتی به مقدار مناسبی ریز مغذی در طی روز نیاز دارد و کمبود‎های حاصل از آن پیامد‌های ناگواری را برای سلامت جامعه در پی دارد و متاسفانه برخی از این کمبود‌ها در کشور ما نیز بسیار شایع است.